Švedas sukūrė dviratį-automobilį bet kokioms oro sąlygoms

  • Teksto dydis:

Važiuoti dviračiu į darbą ar paskaitas šiuo metu itin populiaru ir madinga, bet žiemą nuo dviratės transporto priemonės mynimo atbaido slidumas ir šaltis.

Švedijoje gyvenantis verslininkas Mikaelas Kjellmanas suprojektavo keturratę transporto priemonę „PodRide“, kuri yra ideali priemonė Skandinavijoje. Drėgmei nelaidžia medžiaga aptraukęs dviratį ir pridėjęs dar du ratus, švedas pavertė įrenginį savotišku nedideliu automobiliu.

Jaunas verslininkas neseniai savo išradimą patalpino sutelktinio finansavimo platformoje „Indiegogo“, kad kiti vartotojai galėtų iš medžiagų patys susikurti namų sąlygomis nuosavą dviratį-automobilį.

„PodRide“ transporto priemonės pagrindas – elektrinis dviratis su 14 pavarų sistema. Maksimalus greitis, kurį transporto priemonė gali pasiekti – 25 km/h. Vienu kartu galima nukeliauti 60 km. Rankiniai stabdžiai įtaisyti įrenginio šonuose. „PodRide“ įrenginyje galima sėdėti tokiame pačiame aukštyje kaip nedideliame automobilyje, todėl kiti eismo dalyviai nesunkiai pastebės šią neįprastai atrodančią priemonę.

Šiuo metu sutelktinio finansavimo platformoje verslininkas surinko beveik visą prašytą sumą – 30 tūkst. dolerių.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

kostia

kostia portretas
superinis varijantas saunuolis

000

000 portretas
...norėčiau :)
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių