„Samsung“ naujovė: dėvimi įrenginiai derinami su „iOS“

  • Teksto dydis:

Nuo šiol visi naujausi „Samsung“ dėvimi išmanieji prietaisai yra suderinami su „iOS“ operacine sistema. Tai galioja išmaniesiems laikrodžiams „Gear S3”, „Gear S2“ ir išmaniajai apyrankei „Gear Fit”.

Vartotojai gali atsisiųsti programėlę „Samsung Gear S“ arba „Samsung Gear Fit2“ į „iOS“ operacinę sistemą palaikančius įrenginius tam, kad galėtų naudotis „Samsung“ prietaisais „Gear S2”, „Gear S3” ar „Gear Fit2”. Sėkmingai atsisiuntus vieną iš programėlių, liks tik pasirinkti komandą „Connect to Gear“ („prisijungti prie „Gear“) ir „iOS“ įrenginys automatiškai sinchronizuosis su „Samsung“ dėvimuoju prietaisu.

„Visada ieškome būdų pagerinti mūsų pasiūlymus ir atsižvelgiame į žmonių norus. Tai galioja ir dėvimiems išmaniesiems įrenginiams, jų suderinamumui su „iOS“ platformą palaikančiais telefonais. Nuo šiol tokių telefonų savininkai galės išnaudoti kur kas daugiau mūsų kompanijos dėvimųjų prietaisų privalumų“, – sako „Samsung Electronics Baltics“ padalinio Lietuvoje vadovas Simonas Skupas.

„iOS“ vartotojai nuo šiol netrukdomai galės naudotis išmaniuoju laikrodžiu „Samsung Gear S3”, kuriam būdingas nesenstantis dizainas, atsparumas vandeniui (IP68 standartas), integruotas GPS, barometro ir spidometro programėlės. Savininkai taip pat galės sekti savo aktyvumą, matyti nueitą atstumą, išdegintas kalorijas ir pasimatuoti pulsą.

Išmanusis laikrodis, kuriuo prekyba Lietuvoje prasidės jau sausio 16 d., turi du modelius: sportišką „Gear S3 frontier” aktyviems ir „Gear S3 classic” norintiems elegancijos. Nuo laikrodžio modelio priklausys ir tai, kokiomis įrenginio funkcijomis „iOS“ vartotojai galės naudotis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių