Ruošiamės į muzikos festivalį: kokių įrenginių nepamiršti?

  • Teksto dydis:

Muzikos festivalių sezonas įsibėgėja. Ką pasiimti su savimi vykstant į vasaros muzikos renginius? Telefonas, nešiojamas įkroviklis, fotoaparatas? Kokių įrenginių nepamiršti, pataria Varle.lt specialistai.

Vasaros muzikos festivaliai – tai laikas, kurio muzikos gerbėjai kiekvienais metais labai laukia. Juk tai puiki proga iš arti pamatyti ir išgirsti mėgstamas grupes, dainininkus, taip pat tiesiog smagiai praleisti laiką. Ne paslaptis, kad norint maloniai ir be didelių rūpesčių leisti laiką muzikos festivalyje, reikia tinkamai pasiruošti. Dažnai apie lietpalčius ir botus nepamirštama, tačiau apie kitus svarbius daiktus – net nepagalvojama.

Nešiojamas įkroviklis – energija visada po ranka

Įsivaizduok, kad esi Rygoje ir susitarei su draugais, kad susitiksite prieš pat čia vykstantį koncertą. Vietos detalių, žinoma, neaptarėte, nes juk viskas ir taip aišku – sutarsite prieš pat koncertą. Ir štai artėja renginio laikas, žiūri į savo išmanųjį telefoną ir pamatai, kad baterijos – vos 2 proc. Kelionės į Rygą metu 2 valandas skaitei knygą, 1,5 valandos žiūrėjai filmukus telefone ir kartais įsijungdavai „Facebook“. Dėl to tavo telefonas tuoj išsikraus.

Pasak Varle.lt specialistų, aktyviems mobiliųjų įrenginių naudotojams vykstant į muzikos festivalius ar kitas keliones tiesiog būtina pasiimti su savimi nešiojamą įkroviklį, kuris leis be problemų įkrauti išsikraunančius telefonus, planšetinius kompiuterius ir kt., negaišti laiko ieškant specialių įkrovimo taškų ar elektros lizdo. Rinkis stilingus didelės talpos, pavyzdžiui, 20 000 mAh nešiojamus įkroviklius.

Nešiojama garso kolonėlė – dar daugiau muzikos

Muzikos festivalis – laikas su muzika. Girdi ją visur, todėl ir po nosimi niūniuoji, ir garsiai dainuoji savo mėgstamas dainas. Varle.lt specialistų manymu, prieš mat muzikos festivalį verta dar labiau įkaitinti atmosferą ir nusiteikti atlikėjo, kurio koncerte žadama apsilankyti, renginiui, t.y. pradėti klausytis tų dainų jau pakeliui į festivalį. Padės čia bevielė nešiojama garso kolonėlė, kuri susijungs su tavo išmaniuoju telefonu. Čia esančius takelius nešiojamos garso kolonėlės dėka girdėsi itin kokybiškai. 

Varle.lt specialistai pataria rinktis atsparią vandeniui nešiojamą garso kolonėlę. Toks modelis nebijos jokių staigmenų. Taip pat reikėtų atkreipti dėmesį į baterijos veikimo laiką. Siūloma rinktis tokį modelį, kuris mėgstamus grojaraščiu leistų atkurti mažiausiai 8 valandas be įkrovimo galimybės. Reikėtų pažymėti tai, kad nešiojamos garso kolonėlės yra prieinamos labai įvairių spalvinių versijų, todėl tikrai lengvai pritaikysi garsiakalbį prie savo stiliaus ar festivalio aprangos, o muzikos bus dar daugiau!

Įamžink akimirkas su momentiniu fotoaparatu

Nori, kad akimirkos praleistos su draugais festivalyje išliktų atmintyje ilgiau? Išbandyk momentinio fotoaparato funkcionalumus ir įamžink kiekvieną spontanišką akimirką. Momentiniai fotoaparatai ne tik puikiai atliks šią funkciją, bet ir lems tai, kad ilgai turėsi nepaprastai mielus atsiminimus ne tik skaitmeninėje laikmenoje.

Atminties kortelė

Planuojant bet kokias keliones ar išvykas nereikėtų pamiršti vienos auksinės taisyklės – atminties per daug nebūna. Pasak Varle.lt specialistų, mėgėjai fotografuoti ir filmuoti neretai susiduria su problema, kad atmintis SD ar microSD kortelėje greitai užsipildo. Persiųsti informaciją ir turinį dažnai nėra kur ir tuomet prasideda papildomos saugyklos ar nereikalingų failų atrankos, šalinimo kančios. Būtent dėl šitos priežasties be pagrindinės atminties kortelės visada verta pasiimti dar ir papildomą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių