Pirmą kartą lietuvių rengiama pasaulinė žaidimų konferencija – nemokama

  • Teksto dydis:

Lietuvoje pirmą kartą organizuojama viso pasaulio programėlių, žaidimų ir startuolių verslo kūrėjams skirta virtuali konferencija „Product Gamification Summit“. Savo patirtimi čia dalinsis garsiausi pasaulio žaidybinimo (angl. gamification) ekspertai.

Pasaulyje tokios konferencijos yra gerai žinomos ir plačiai organizuojamos, o lietuviai tokį formatą žinių sklaidai pasitelkia pirmą kartą.

Spalio 6–15 d. bus galima nemokamai žiūrėti visus žinomiausių žaidybinimo ekspertų pranešimus. Neribotą prieigą prie konferencijos pranešimų ir papildomo pranešėjų turinio gaus įsigijusieji 97 JAV dolerius kainuojantį konferencijos bilietą. Pusė taip surinktų lėšų bus skirta lietuviško socialinio verslo projekto „Unikalus vaikas“ įgyvendinimui, kita pusė – pranešėjams.

„Unikalus vaikas“ yra žaidybinis socialinis projektas, skirtas 11–18 m. vaikams ir vykdantis giluminę patyčių prevenciją. Tai daroma auginant vaikų pasitikėjimą savimi ir įkvepiant kiekvieną vaiką jaustis unikaliu, vertingu ir gerbiamu. Projektą Lietuvoje padeda įgyvendinti tarptautinė organizacija „Reach for Change“ ir pradinį finansavimą skyręs ryšio operatorius „Tele2“.

„Norint vystyti projektą yra labai svarbūs du dalykai – ekspertinės žinios apie žaidybinimą ir, žinoma, finansinė parama. Tam pasiekti yra organizuojama pasaulinė virtuali konferencija. 30 garsiausių ekspertų bei verslo pasaulio atstovų pasidalins savo žiniomis ir taip padės rinkti lėšas mūsų socialiniam projektui. Kviečiame visus pranešimus žiūrėti nemokamai, o norint gauti dar daugiau – prisidėti prie „Unikalaus vaiko“ kūrimo įsigyjant neribotos prieigos bilietą“, – sakė Vaida Jasiulevičienė, projekto „Unikalus vaikas“ kūrėja ir „Product Gamification Summit“ iniciatorė.

Internetinę konferenciją sudarys trys dalys: „Produkto kūrimas“, „Žaidybinimas“, „Monetizacija“. Konferencijos pranešėjai yra pripažinti rinkodaros, verslo, vadybos ir kitų sričių ekspertai iš viso pasaulio.

Ekspertai plačiai visuomenei galbūt nėra žinomi, tačiau yra tikros žvaigždės e-verslo pasaulyje. Yu-kai Chou, Russell Dalgleish, Amy Jo Kim, Nir Eyal, Thijs De Vries, Mario Herger ir kiti.

Konferenciją atidarys garsus rašytojas Niras Eyalis, sukūręs startuolių pasaulyje žinomą „Hook“ modelį. Pranešėja Amy Jo Kim yra tarptautiniu mastu pripažįstama žaidimų kūrėja, dirbusi prie tokių žaidimų kaip „The Sims“, „RockBand“, „Happify“, žaidybinusi „Ebay“ ir „Netflix“ platformas. Romanas Rackwitz žinomas kaip vokiškai kalbančių šalių žaidybinimo srities lyderis. Dar vienas svarbus vardas – Mario Hergeris, garsus žaidybinimo ir inovacijų strategas iš Silicio slėnio.

Registracija ir platesnė informacija – čia. Kasdien visi nemokamai užsiregistravusieji gauna el. laišką su nuorodomis į tą dieną vykstančias ekspertų sesijas, kurias nemokamai galima žiūrėti 24 val.

Pasibaigus šiam laikui, konferencijos sesijos užrakinamos. Norintys gauti visus sesijų vaizdo įrašus bei pranešėjų PDF prezentacijas, visų sesijų MP3 garso failus, prieigą VIP klausimų-atsakymų sesijos bei uždaros ekspertų bendruomenės „Facebook“ paskyroje žiūrovai kviečiami įsigyti neribotos prieigos bilietą. Jis taps parama ir „Unikalaus vaiko“ socialinei iniciatyvai prieš patyčias.

Projektą „Unikalus vaikas“ įgyvendinti padeda Švedijoje įsteigta ir tarptautiniu mastu veikianti tarptautinė organizacija „Reach for Change“, kuri 17 savo veiklos šalių remia tvarius verslo modelius norinčius sukurti socialinius verslininkus pagal pasiteisinusį modelį. Jos veiklos modelis – padėti plėtoti socialinių verslininkų idėjas, kaip spręsti didžiausias vaikų problemas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių