„Sony Xperia E4“ – gerokai didesnis nei pirmtakai

  • Teksto dydis:

Kompanija Sony ruošia ne tik naujus flagmanus "Xperia Z4", "Xperia Z4 Compact" ir "Xperia Z4 Ultra", tačiau ir nebrangių modelių, kurie priklauso "Xperia E" serijai.

Jei dabartinis modelis "Xperia E3" gerokai skyrėsi nuo pirmtakų, nes turėjo didelį – 4,5“ – ekraną, tai naujasis "Xperia E4" gaus dar didesnį – 5“ įstrižainės.

Naujojo išmaniojo telefono nuotraukas publikavo lenkų puslapis "Teleguru", kuris kartu paskelbė ir preliminarias technines specifikacijas.

"Xperia E4" rinkoje turėtų pasirodyti 2015 m. kovo mėnesio pabaigoje. Bus prienami keli variantai – su vienos SIM (modelis E2105) ir kelių SIM (E2115) palaikymu.

"Sony Xperia E4 turės 5“ įstrižainės 960 x 540 taškų raiškos LCD ekraną, 4 branduolių procesorių "MediaTek MT6582" su "Cortex-A7" architektūra (1,3 GHz), 1 GB operatyvios atminties.

Kol kas kalbama apie operacinę sistemą "Android 4.4.4 Kitkat", tačiau debiuto metu turėtų būti įdiegtas atnaujinimas "Android 5.0 Lollipop".

Lyginant su "Xperia E3", naujokas turės ne tik didesnį ekraną su aukštesne raiška, tačiau ir geresnį procesorių. Kitos specifikacijos  nepranešamos.


Šiame straipsnyje: telefonassonytechnologijos

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių