Nutekinta informacija apie naujausią „iPhone“

  • Teksto dydis:

Puslapio "9to5Mac" publikavo keletą nuotraukų, kuriose vaizduojama atnaujinta „iPhone 6“ versija. Iš pirmo žvilgsnio, „Apple“ telefonas vizualiai mažai kuo skirsis nuo pirmtako, tačiau teigiama, kad bus atnaujinti vidiniai išmaniojo telefono komponentai.

Pats telefonas, kaip ir jo didesnis „brolis“ "iPhone 6s Plus", turėtų debiutuoti 2015 m. rugsėjį.

Nuo "iPhone 6", jis skirsis tik tvirtinimo elementais korpuso viduje. Visi kiti esminiai komponentai, tokie kaip garsiakalbiai, kamera, blykstė, mikrofonas, firminis "Apple" logotipas, mygtukai, liko savo vietose.

Niekur nedingo ir plastikiniai korpuso intarpai, po kuriomis slepiasi antenos. Plastiko elementai, anot šaltinių, būsimuose "iPhone" gali dingti, kadangi "Apple" jau užpatentavo kompozitinę medžiagą, kuri gerai praleidžia bevielių adapterių signalą.

Anot gandų, "iPhone 6s" gaus 4,7“ įstrižainės "Force Touch" ekraną, kuris bus jautrus paspaudimo jėgai, 12 MP pagrindinę kamerą, naują procesorių A9, taip pat 2 GB operatyvios atminties. Analogišką aparatinę įrangą turės ir 5,5“ ekraną gausiantis iPhone 6s Plus.

Buvo daug spekuliuojama apie „iPhone“ kamerą su dvigubu lęšiu, tačiau naujosios nuotraukos rodo, kad kamera išsikišusi mažiau, o dvigubas lęšis užimtų daugiau vietos.

Panašu, kad naujas „Apple“ telefonas turės naują motininę plokštę, tačiau iš nuotraukų daugiau spręsti apie technines telefono charakteristikas yra sunku.

Anot gandų, "iPhone 6s" gaus 4,7“ įstrižainės "Force Touch" ekraną, kuris bus jautrus paspaudimo jėgai, 12 MP pagrindinę kamerą, naują procesorių A9, taip pat 2 GB operatyvios atminties. Analogišką aparatinę įrangą turės ir 5,5“ ekraną gausiantis "iPhone 6s Plus".

"iPhone 5c" pamaina, anot puslapio "NextPowerUp", pasirodys 2016 m. Ji vadinsis "iPhone 6c", gaus 4“ ekraną ir metalinį korpusą. Ekspertų teigimu, naujokas bus ne kas kita, o pagerinta "iPhone 5s" versija.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių