„Motorola X“ telefonas pasirodys rugpjūčio 1 dieną: jau „nutekėjo“ fotografijos

  • Teksto dydis:

„Google“ padalinys „Motorola Mobility“ ruošia renginį rugpjūčio 1 dieną, kuris vyks Niujorko mieste. Savotiška vieša paslaptimi tapo tai, jog renginyje išvysime gandais apipintą „X“ telefoną. „Nutekėjimai“ nuėjo taip toli, jog mes net gavome aiškią įrenginio fotografiją, paruoštą spaudai.

Žinoma, negarantuojame, kad tai tikrai „Motorola X“, tačiau bent jau taip teigia „TheUnlockr“ bei „Evleaks“, kurie yra pagarsėję kaip daugybės šaltinių turėtojai išmaniųjų įrenginių industrijoje. Ką reikia pastebėti, jog naujas „Motorola“ įrenginys primena „Nexus“ seriją.

Ką tai reiškia? Ogi tai, jog „X“ smarkiai skiriasi nuo visai nesenų „Motorola“ įrenginių dėka savo gracijos ir santūraus dizaino. Pažvelgus iškart matyti, jog telefono korpusas pagamintas iš kevlaro, tačiau priekinė jo pusė labai primena „Galaxy Nexus“ ir „Nexus 4” telefonus. Ji - minimalistinė.

Ilgą laiką buvo manoma, kad „X“ bus vidutinės klasės įrenginys. Specifikacijos tą ir rodo. Teigiama, jog įrenginyje naudojamas 4.7 colių ekranas, tačiau su vos 1280x720 taškų raiška, o patį įrenginį varys „Qualcomm Snapdragon MSM8960DT” dviejų branduolių lustas su 1.7 GHz dažniu.

Nors aukštų specifikacijų, akivaizdu, buvo pagailėta, tačiau kai kur jų per daug. Pavyzdžiui, kaip ir aukštos klasės išmanieji telefonai, „Motorola X“ neva turės net 2 GB darbinės atminties, galinė kamera bus net 10.5 MP raiškos, o priekinė taip pat nebus prasčiausios kokybės - 2.1 MP raiškos.

Kol kas niekas neįsivaizduoja, kiek „Motorola X“ galėtų kainuoti ir kaip jis atrodys šalia „Nexus 4”, kuris turi gana panašias specifikacijas. „Nutekėję“ testų skaičiai rodo, jog „Motorola X“ spartesnis, bet tai kiek prasilenkia su realybe. Atrodo, kad belieka laukti įrenginio anonso ir paties telefono išleidimo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių