Mobilioji programėlė „Telšē“: viskas apie Žemaitijos sostinę telefone

  • Teksto dydis:

Telšiai – Lietuvos kultūros sostinė 2016 nuo šiol kviečia tapti išmaniaisiais savo telefone. Projekto rengėjai ragina sekti informaciją ne tik savo internetinėje svetainėje ar „Facebook“ paskyroje, bet ir įsidiegti nemokamą mobiliąją aplikaciją „Telšē“. Nuo šiol apie Telšius galėsite žinoti viską net būdami kitame pasaulio krašte.

Sukurtoje programėlėje pateikiama svarbiausia informacija apie artėjančius Žemaitijos sostinės renginius, autobusų tvarkaraščius, maitinimo įstaigas, lankomus objektus. „Nuo šiol mobilioji programa tampa oficialia Telšių – Lietuvos kultūros sostinės 2016 aplikacija“, – patvirtino „Telšē“ programėlės idėjos autorius Telšių „Džiugo“ gimnazijos mokinys, aktyvus visuomenininkas Lukas Kaminskis.

„Telšē“ programėlės pradinę versiją beveik keturis mėnesius kūrė 6 moksleiviai iš Telšių.

Ši mobili aplikacija – viena pirmųjų Lietuvoje, kur yra galimybė rasti informaciją apie renginius, veikiančias, kavines, matyti jų darbo laiką, sužinoti įvairias rajono naujoves, programėlėje įtraukti ir taksi telefonų numeriai. Šiais metais planuojami dideli atnaujinimai, kurie leis pasinaudoti miesto virtualiu audio gidu. Programėlėje „Telšē“ rasite įvairių elektroninių akcijų, kuriose dalyvauti galite naudodamiesi šia aplikacija.

Daugiau apie mobiliąją aplikaciją „Telšē“: http://www.mtelsiai.lt/



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių