Mįslių nebebus: žinosite, kas jus ištrynė iš „Facebook“ draugų

  • Teksto dydis:

Pakvietimai draugauti ir sumažėjęs draugų skaičius sąraše, sekimas... šios intrigos socialiniame tinklalapyje "Facebook" šią savaitę įgijo naujų ginklų, rašo independent.co.uk.

Pasirodžiusi nauja išmaniųjų telefonų aplikacija "Who deleted me" ("Kas mane ištrynė") kaipmat paplito. Ši programėlė nuo šiol leis žinoti, kas jus pašalino iš "Facebook" draugų sąrašo. Ja naudotis gali iOS, "Android" operacinių sistemų vartotojai bei turintys "Google Chrome" naršyklę.

Įdiegus programėlę jūs galėsite sužinoti, kai sumažės "Facebook" draugų skaičius, išskirstant juos į dvi kategorijas: tie, kurie pasyvino savo "Facebook" profilį ir tie, kurie nusprendė jus išmesti iš draugų sąrašo.

Vistik ši aplikacija rodys tik įvykius, kurie vyko po programėlės įdiegimo. Apie ankstesnius pašalinimus informacija nėra atkuriama.

Ši intriguojanti programėlė sulaukė didžiulio dėmesio – žmonės iš karto puolė ja taip aktyviai naudotis, kad ši ėmė strigti. Tai sukėlė vartotojų nepasitenkinimą, lėmusį žemą, vos vienos žvaigždutės įvertinimą išmaniųjų įrenginių aplikacijų parduotuvėje (App Store).



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių