„MEE Audio X7“ ausinės: kodėl verta turėti?

  • Teksto dydis:

Galbūt „MEE Audio“ pavadinimas garso įrangos pasaulyje ir nėra toks populiarus kaip, pavyzdžiui, „Beats“, tačiau ši kompanija lėtai, bet užtikrintai auga. Šios Varle.lt specialistų apžvalgos herojus – „MEE Audio X7“ bevielės įdedamos į ausis sporto ausinės.

Dizainas

Iš tikrųjų „MEE Audio X7“ bevielių ausinių dizainas nesiskiria labai nuo ankstesnių „MEE Audio“ ausinių, ypač šios ausinės primena praeitų metų „MEE Audio X7 Plus“ ausinių dizainą. Žinoma, šiokie tokie skirtumai yra ir jie čia tik į gerąją pusę. Ausinės pasižymi saugia fiksacija už ausų, kurią užtikrina lankstus laidas, neleidžiantis ausinėms iškristi. Iš dešinės pusės apatinėje to laido dalyje yra trijų mygtukų valdymo sritis. Integruoti mygtukai ir mikrofonas leidžia reguliuoti garsą (padidinti jį ar sumažinti), kontroliuoti muzikos atkūrimą ir atsiliepti į skambučius. Reikėtų paminėti ir tai, kad čia rasime microUSB jungtį, kuri, kaip jau turbūt numanote, skirta ausinių įkrovimui.

Bendrai, bevielių „MEE Audio X7“ ausinių pagaminimo kokybė yra pakankamai gera. Tiesa, ausinės yra pagamintos iš plastiko, tačiau tas plastikas čia atrodo patraukliai ir patvariai, o kas svarbiausia – dėl plastiko panaudojimo gamyboje, „MEE Audio X7“ ausinės yra labai lengvos, kas lemia, kad jas tikrai labai patogu naudoti sportuojant.

Varle.lt ausinių specialistų teigimu, vienas didesnių pakeitimų dizaino prasme, kurį padarė „MEE Audio“ lyginant su ankstenės kartos „X7 Plus“ ausinėmis, yra tas, kad su „MEE Audio X7“ modeliu atsirado galimybė pasirinkti ausinių spalvą. „MEE Audio X7“ bevielės ausinės yra prieinamos mėlynos ir raudonos spalvų. Toks spalvinis dizaino sprendimas neabejotinai suteikia joms daugiau sportinio įvaizdžio akcentų.

„MEE Audio X7“ bevielių ausinių komplektaciją sudaro ausinės, trys poros ausų kištukų ir microUSB įkrovimo laidas. Viskas yra minkštame dėkliuke.

Patogumas

Į ausis įdedamų ausinių kištukai yra pakankamai dideli, tačiau tai visai nereiškia, kad jie nėra patogūs. Labai patogu tai, kad ausinių komplektacijoje yra 3 rinkinukai skirtingų dydžių ausų kištukų, todėl galite lengvai pritaikyti geriausiai jums tinkančią porą.

Bevielės „MEE Audio X7“ ausinės pasižymi ergonomiška forma, kuri puikiai priglunda įvairių formų ausų landose. Žinoma, kaip ir su bet kokiomis kitomis įdedamomis ausinėmis, taip ir su šiomis, po ilgo laiko pasijusite ne itin patogiai, tačiau 2 valandos naudojimo – tikrai nesukelia jokių nepatogumų. Kaip jau minėta, saugios fiksacijos už ausų dėka, ausinės neiškrenta, todėl sportuojant nejusite jokio diskomforto, kaip dažnai būna su kitomis į ausis įdedamomis ausinėmis.

Garsas

Reikėtų pažymėti tai, kad „MEE Audio“ naujose „MEE Audio X7“ ausinėse gerokai patobulino garso kokybę. Pradėkime nuo boso garsų, kurie čia yra pakankamai gilūs ir tikrai galingi. Jeigu galingesnis garsas jus skatina intensyviau sportuoti, galite būti tikri, kad su „MEE Audio X7“ to garso atsargų čia tikrai yra daug. Žinoma, tai nėra geriausios ausinės mega bosų mėgėjams, tačiau tiems žmonėms, kuriems svarbus natūralus žemųjų dažnių skambesys, tai tikrai dėmesio vertas variantas.

Garso iškraipymas čia minimalus, jį išgirsti gali tik labai gerą klausą turintys asmenys esant didesniam garsui. Triukšmo izoliavimas yra gero lygio ir padėkoti dėl to reikėtų gana uždaram ausinių dizainui.

Kitos savybės

„MEE Audio X7“ ausinės pasižymi Bluetooth 4.1 funkcija, kuri siūlo standartinį 10 m veikimo diapazoną. Baterijos veikimo laikas siekia maždaug 7.5 val. atkuriant muziką. Tokio tipo ausinėms, kaip šios tai tikrai yra geras baterijos veikimo rodiklis. Mikrofonas yra kokybiškas, atsiliepti į skambučius šių ausinių dėka tikrai paprasta.

„MEE Audio“ su bevielėmis „MEE Audio X7“ ausinėmis tikrai padirbėjo. Pasak Varle.lt ausinių specialistų, už šiek tiek daugiau nei 60 eurų gauname tikrai stilingo ir patogaus dizaino sportines ausines, kurios užtikrina pakankamai kokybišką garsą ir aprūpina laisvos rankų įrangos funkcionalumais.


Šiame straipsnyje: ausinėsvarle.ltMEE Audio X7

NAUJAUSI KOMENTARAI

Čiubaka

Čiubaka portretas
šuds tie ausiakai, turiu pats Sony MDR XB600, ir Sony MDR XB950 BT, tai sanheiseer ilsisi, nebent Beats ar Dr. Dree. Šiaip itin puikus garsas XB950
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių