Lietuvių sukurtas žaidimas – rekomenduojamų „Windows 8“ programų sąraše

  • Teksto dydis:

Spalio mėnesio pabaigoje lietuvių studijos "Nordcurrent" išleistas žaidimas „Happy Chef 2“ pateko į JAV vartotojams skirtos "Windows" parduotuvės rekomenduojamų žaidimų sąrašą.

Spalvingas žaidimas apie maisto gamybą pristatytas greta tokių grandų kaip „Star Wars“ ir „Despicable Me“. Žaidimas taip pat buvo pastebėtas apie "Windows" ekosistemą rašančio portalo "WindowsCentral.com" žurnalistų.

Tokio dėmesio lietuviai sulaukė dėl pirmosios "Happy Chef" dalies populiarumo – dėl nedidelės tokio tipo žaidimų pasiūlos "Windows 8" įrenginiuose „laimingasis šefas“ sulaukė daug gerų atsiliepimų.

Antroji dalis siūlo gražesnę grafiką ir didesnę restoranų, kuriuose reikia ruošti maistą alkaniems ir nekantriems lankytojams, įvairovę. Žaidimo procesas prasideda vienoje iš Italijos picerijų, tuo tarpu vėliau žaidėjai keliauja į Havajus, Ameriką, Kiniją ir Prancūziją.

„Happy Chef 2“ taip pat tapo pirmuoju studijos žaidimu, kuris skirtas "Windows Phone" telefonų savininkams. Šiuo metu žaidimas gali pasigirti didžiausiu tiražu iš visų Nordcurrent pristatytų projektų – jis skirtas "PC", "Mac", "iOS", "Android", "Kindle".

Abi „laimingojo šefo“ dalis parsisiuntė daugiau nei 15 milijonų vartotojų visame pasaulyje. "Nordcurrent" kurtą ir kitos lietuvių studijos – "Tag of Joy" – "Windows Phone" pritaikytą žaidimą galima atsisiųsti iš "Windows 8" ir "Windows Phone" skirtų el. parduotuvių.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių