Lietuviai nesustoja: pastatytas virtualus tunelis, biuras ir oro uostas

  • Teksto dydis:

Verslininkas Elonas Muskas prieš kelias savaites pradėjo statyti po Los Andželu (JAV) besidrieksiantį ir jo vadovaujamą aeronautikos bendrovę „SpaceX“ su Los Andželo oro uostu sujungsiantį tunelį. Tuo metu Lietuvos kompiuterinių žaidimų entuziastų bendruomenė seną išradėjo svajonę jau įgyvendino. Žaidime „Minecraft“ jaunuoliai per dvi dienas pastatė ne tik tunelį, bet ir „SpaceX“ biurą bei oro uostą, rašoma pranešime spaudai.

„Po to, kai pasaulį apskriejo žinia apie tai, kad per dvi dienas „Minecraft“ žaidime pastatėme geidžiamiausią pasaulyje gamyklą „Tesla Gigafactory“, Elonas Muskas savo „Twitter“ paskyroje publikavo tunelio statybos nuotrauką su prierašu „Minecraft“. Mes priėmėme iššūkį ir su geriausiais linkėjimais pastatėme išradėjui turbūt garsiausią šiomis dienomis pasaulio tunelį. „Minecraft“ žaidime, žinoma“, – teigia vienas iš „Minecraft Gigafactory“ projekto organizatorių Vytautas Butkus.

Lietuvos „Minecraft“ bendruomenė jau atkreipė vienos iš E. Musko bendrovių „Tesla“ dėmesį, kai žaidimo platformoje per dvi dienas pastatė „Gigafactory 2“ ir taip pakvietė gamyklą statyti Kruonio technologijų parke. Netrukus po to statybų vaizdo įrašu „Twitter“ paskyroje pasidalino „Tesla“ ir rašė: „Lietuva žino kelią į mūsų širdį“.

Šįkart bendruomenė mėgins atkreipti paties E. Musko dėmesį, todėl prašo vaizdo įrašu aktyviai dalintis socialiniuose tinkluose.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių