Kompiuteriui krauti nebereikės laidų

  • Teksto dydis:

Belaidis krovimas tampa viena naujausių technologijų, kurias siūlo mobiliųjų telefonų ir planšečių gamintojai.

Tačiau siekis, kad kompiuteriai taptų vis lengvesni ir mobilesni, šią technologiją atvedė ir į pastarųjų gamintojų kompanijas. Naująją „Dell“ „Latitude 2-in-1“ nešiojamų kompiuterių-transformerių liniją papildė saugiausi modeliai pasaulyje su belaidžio baterijos įkrovimo galimybe.

Naujoji kompiuterių linija pasižymi aukštu produktyvumo lygiu, ilga baterijos darbo trukme, o taip pat geriausiomis rinkoje apsaugos ir valdymo funkcijomis. Septintos kartos „Intel® Core™ vPro™“ procesoriai, galimybė pasirinkti mobiliojo ryšio adapterius, daugiapakopė autentifikacijos sistema, šifravimas ir apsauga nuo kenkėjiškų programų – visa tai verslo klientams garantuoja aukštą produktyvumo ir saugumo lygį.

„Kurdami dizainą atsižvelgiame į mūsų klientų atsiliepimus, atkreipiame dėmesį į kiekvieną detalę. Elementai, kurie yra svarbiausi verslo segmentui: energiškai efektyvūs ekranai, ilginantys baterijos veikimo trukmę, keičiami kietieji diskai su papildoma duomenų apsauga, infraraudonųjų spindulių kameros, skirtas vaizdo konferencijoms, lengvos ir tvirtos medžiagos, tokios kaip anglies pluoštas. Ir, žinoma, didelis dėmesys 2-in-1 įrenginių ergonomikai“, – pažymi Kirkas Schellas, „Dell“ komercinių klientų sprendimų padalinio vyriausiasis viceprezidentas.

Belaidis krovimas ir ilgiausiai veikianti baterija pasaulyje

„IDC Worldwide 2017 Q1 Personal Computing Device Tracker“ duomenimis, transformerių populiarumas tarp verslo vartotojų per metus išaugo 46 procentais. „Serijinių kompiuterių dizainas išgyvena tikrą renesansą, ir visa tai – 2-in-1 formato dėka. Tai, apie ką mes galėjome tik pasvajoti prieš keletą metų, šiandien tapo realybe“, – teigia Bobas O’Donnellas, „TECHnalysis Research“ prezidentas ir vyriausiasis analitikas. – „Dell“ naujovės 2-in-1 kategorijoje garantuoja maksimalų produktyvumo lygį, kartu pasiūlydamos lankstumą ir gražų produkto dizainą.“

Pirmą kartą pristatytas parodoje „CES 2017“, 12 colių „Latitude 7000 (7285) 2-in-1“ tapo pirmuoju pasaulyje transformeriu, kurio bateriją galima įkrauti belaidžiu būdu. Šis modelis turi prijungiamą klaviatūrą, yra maksimaliai plonas, lengvas ir apsaugotas. Integruota „WiTricity“ magnetinio rezonanso technologija kompiuteriui leidžia atsisakyti laidinio įkroviklio. Įkrovimo padėklas ir bevielė „WiGig“ stotelė leis atsisakyti daugybės laidų, kartu belaidžiu būdu bus galima prijungti kitus įrenginius, tokius kaip monitorius ar pelė.

Kitas pristatytas modelis – transformeris su ekranu, kuris yra vartomas 360 laipsnių kampu – 12 colių „Latitude 5000 (5289) 2-in-1“. Šis kompiuteris pasižymi baterija, kuri gali veikti iki 17 valandų, o tai yra maksimalus rodiklis tarp šiuo metu rinkoje esančių transformerių. Šis kompiuterio modelis, kaip ir „Latitude 7000 (7285) 2-in-1“, jau yra pasiekiami ir Baltijos šalių rinkai.

Rugpjūčio mėnesį „Dell“ planuoja pristatyti dar vieną modelį – 13 colių „Latitude 7000 (7389) 2-in-1“. Nuo „Latitude 5000 (5289)“ jis skirsis ekrano dydžiu. „Corning® Gorilla Glass®“ stiklu padengtas ekranas apsaugos nuo pirštų antspaudų ir šviesos blyksnių saulėtą dieną, taip pat palaikys informacijos įvedimą specialiu rašikliu „Dell Active Pen“. Ekrane bus integruotas slėgio daviklis, reaguojantis į paspaudimo stiprumą. Šis modelis Baltijos šalyse turėtų pasirodyti rudens pradžioje.

Saugiausi kompiuteriai pasaulyje

„Dell“ siūlo saugiausius pasaulyje komercinius kompiuterius, kurie aprūpinti naujausiais sprendimais, kaip kompleksinis šifravimas, išplėstinė autentifikacija ir pažangiausia apsauga nuo kenkėjiškų programų.

Naujieji 5000 ir 7000 serijos „Latitude 2-in-1“ modeliai bus aprūpinti saugumo funkcijomis, kaip FIPS 140-2 trečio lygio sertifikatą atitinkanti „ControlVault“ (izoliuotas vartotojo paskyrų autentifikavimas), TPM 2.0 (antro lygio FIPS 140-2), bei „Dell Client Command“ valdymo instrumentai. Išvardintas integruotas saugumo funkcijas galima papildyti „Dell Data Security Solutions“ sprendimais, kaip „Dell Endpoint Security Suite Enterprise“, skirtą duomenų šifravimui bei išplėstinei apsaugai nuo įvairių pavojų, „Dell Data Guardian“, skirtą duomenų šifravimui ir įvykių tinklo viduje bei išorėje monitoringui.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių