Išmaniojoje programoje – ilgametė trenerių patirtis

  • Teksto dydis:

Šiuolaikinės išmaniosios technologijos vis labiau skverbiasi į sportą. Sportininkų fizinis pasirengimas, treniruotės, žaidimo analizė neįsivaizduojama be išmaniųjų sprendimų.

Lietuvos sporto universiteto studentai jau pirmaisiais studijų metais susipažįsta su moderniomis technologijomis. Viena jų – išmanioji  platforma „Stats4sport“. Tai sporto veiklos administravimo, statistikos rinkimo, kaupimo ir analizės sistema. Pasaulyje populiaria programa studentai gali naudotis visą studijų laikotarpį.

„Panašių platformų pasaulyje jau yra, tačiau mes pamėginome sukurti unikalią programą. Ji paremta ilgamete trenerių patirtimi, sujungiant visus reikalingus sportininko ar komandos administravimo įrankius į vieną platformą, joje rasite visas reikalingas funkcijas“, – sakė technologijų įmonės atstovas Marius Babravičius. Išmaniąja platforma „Stats4sport“ Lietuvoje jau naudojasi ne vienas futbolo klubas, sporto akademijos ir mokyklos, individualūs treneriai.

Ši programinė įranga — naudingas įrankis studentams, kurie mokosi organizuoti sportininkų pasirengimą, rašoma pranešime spaudai. Ji renka statistiką, analizuoja vaizdo medžiagą, padeda administruoti sportininkų ar jų komandų kasdienį darbą. Nepriklausomai nuo sporto šakos, su programa studentai išmoks klasifikuoti varžybų veiklos elementus, sisteminti, analizuoti bei įvertinti parengtumo privalumus ir trūkumus, sportininko veiklos kaitą. Su programa studentai taip pat išmoks registruoti savo ar tiriamų sportininkų krūvius. Tam naudojama mobilioji aplikacija, tad viskas valdoma nuotoliniu būdu ir tam nereikia kompiuterio — telefonu valdyti platformą ir ja naudotis galima tiesiog sporto aikštelėje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių