Išankstinė „Samsung Galaxy S9“ pardavimų statistika: du kartus daugiau

  • Teksto dydis:

Prieš 10 dienų Barselonoje įvyko pasaulinė naujųjų „Samsung“ flagmanų premjera, o pirmieji „Galaxy S9“ ir „Galaxy S9+“ jau rytoj ryte bus pristatyti juos iš anksto įsigijusiems „Telia“ klientams.

Pirminiai pardavimų ir rezervacijų skaičiai rodo, kad šių telefonų paklausa „Telia“ parduotuvėse dvigubai viršijo prieš metus išleisto pirmtako „Galaxy S8“ pardavimus.

Iki šiandien vidurnakčio „Telia“ interneto svetainėje www.telia.lt užsakyti ar rezervuoti telefonai klientams bus pristatomi nuo kovo 8 d. ryto arba juos bus galima atsiimti didžiuosiuose „Telia“ salonuose visoje Lietuvoje.  Naujieji „Samsung“ flagmanai iš „Telia“ su 64 GB vidine atmintimi kainuoja 859 eurus už „Galaxy S9“ ir 959 eurus už „Galaxy S9+“. Oficiali prekyba šiais išmaniaisiais telefonais prasidės kovo 16 dieną.

Iki to laiko tiek privatūs, tiek verslo klientai gali pasinaudoti specialia akcija ir internetu užsisakę ar rezervavę naująjį „Galaxy S9“ serijos telefoną, galės gauti nuo 100 iki 450 eurų siekiančią nuolaidą, ji bus pritaikyta į „Telia“ saloną atnešus senesnį, bet kurio gamintojo įrenginį. Nulaidos dydį galimą paskaičiuoti svetainėje www.senainauja.lt 

„Pirminis susidomėjimas naujaisiais „Samsung“ flagmanais du kartus viršijo prieš metus per tą patį laiką iš anksto užsakytų ar rezervuotų telefonų skaičių. Nors paskutiniai „Galaxy“ serijos telefonai siūlomi skirtingų spalvų nugarėlėmis, tačiau daugiau kaip pusę išankstinių užsakymų sudarė vidurnakčio juodos spalvos išmanieji telefonai. Likusi išankstinės prekybos spalvų gama - koralų mėlynumo ir alyvų violetinės spalvos - pasiskirstė apylygiai,“ - sakė „Telia“ įrangos vadovas Mantas Jurkus.

„Galaxy S9“ serijos telefonai be kitų privalumų žmones sudomino naujomis fotografavimo ir filmavimo galimybėmis. Pavyzdžiui, „Galaxy S9+“ turi F1,5 diafragmos apertūrą, dvigubą stabilizatorių, dvigubą optinį priartinimą ir galimybę filmuoti 960 kadrų per sekundę HD raiškos režimu.

Naujieji „Samsung“ flagmanai padengti „Gorilla Glass 5” smūgiams atspariu stikliniu paviršiumi, turi tvirto aliuminio lydinio rėmą ir yra vandeniui atsparūs (IP68). Didesnį „Samsung Galaxy S9“ serijos saugumo lygį ir patogumą užtikrina vienu metu veikiančios veido ir akies rainelės atpažinimo funkcijos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių