Išankstinė naujųjų „iPhone Xs“ prekyba: stebina du dalykai

  • Teksto dydis:

Šiandien vidurnaktį besibaigiant išankstinei prekybai naujaisiais telefonais „iPhone Xs“ ir „iPhone Xs Max“, telekomunikacijų bendrovės pastebi besikeičiančius lietuvių įpročius.

Vis daugiau žmonių renkasi didesnius telefonų modelius, taip pat auga didesnės talpos vidinę atmintį turinčių įrenginių paklausa.

„Berėmio „iPhone Xs“ ekrano įstrižainė yra net didesnė nei pernykščio „iPhone 8 Plus“ modelio. Ir nors daug žmonių stebėjosi „Apple“ sprendimu išleisti dar didesnį, net 6,5 colio įstrižainės ekraną turintį „iPhone Xs Max“, sprendžiant iš išankstinių užsakymų, tai buvo teisingas sprendimas. Lietuvoje šie modeliai sudaro apie 40 proc. visų išankstinių užsakymų“, – sako „Telia“ telefonų kategorijos vadovas Justas Paškevičius.

Dar vienas netikėtumas – lietuviai ieško didesnės talpos vidinę atmintinę turinčių telefonų. Nors 256 GB ar 512 GB talpos atmintinę turinčių telefonų kainos yra pastebimai didesnės, jų išankstiniai pardavimai nedaug atsilieka nuo 64 GB vidinę atmintį turinčių „iPhone Xs“ ir „iPhone Xs Max“ modelių.

„Telefonas – tai daiktas, kurį su savimi nešiojamės visur ir visada, jis fiksuoja mūsų gyvenimo akimirkas, saugo svarbius duomenis ir yra tiek laisvalaikio, tiek darbo priemonė. Todėl žmonės renkasi toli gražu ne pigiausius telefonus, kadangi supranta, jog šiuo įrenginiu naudosis bent kelerius ateinančius metus“, – teigia J. Paškevičius.

Oficiali prekyba naujaisiais „Apple“ telefonais Lietuvoje prasidės penktadienį. Dėl žmonių patogumo, dalis klientų iš anksto internetu įsigytus „iPhone“ telefonus rytoj gaus į namus ir biurus, o tie, kas norės įsigyti tiesiogiai, tą galės padaryti salonuose. Jie duris atvers anksčiau nei įprastai, nuo 8 valandos ryto. Toks laikas pasirinktas tam, kad žmonėms nereikėtų laukti eilėse naktį ir jie galėtų nusipirkti ilgai lauktą telefoną prieš prasidedant darbo dienai.

5,8 colio įstrižainės berėmį OLED ekraną turintis „iPhone Xs“ telefonas, priklausomai nuo vidinės atminties dydžio, Lietuvoje kainuoja nuo 1179 iki 1579 eurų, o didesnis, 6,5 colio įstrižainės „iPhone Xs Max“ telefonas kainuoja nuo 1279 iki 1679 eurų. Šie telefonai turi atsparų plieninį korpusą, nebijo vandens ir dulkių (IP68 atsparumo sertifikatas), o jų baterijas galima įkrauti belaidžiu būdu. Taip pat juose įmontuota itin sparti „A12 Bionic“ mikroschema bei dviguba 12 MP raiškos galinė kamera.

Nuo spalio 19 dienos Lietuvoje bus priimami kitos „Apple“ naujovės, telefono „iPhone Xr“, išankstiniai užsakymai, prekyba salonuose prasidės spalio 26 dieną. Šis modelis turi paprastesnės LCD technologijos 6,1 colio įstrižainės berėmė ekraną, aliuminio korpusą, jo atsparumas aplinkos poveikiui šiek tiek žemesnis (IP67), taip pat galinėje dalyje yra ne dviguba, o vienguba 12 MP raiškos kamera. Lietuvoje „iPhone Xr“ kainuos nuo 879 iki 1049 eurų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

to v

to v portretas
ideal pardavėjas? Eik savo lopetų pardavinėti toliau. Nifiga nereikalingi tie tavo lopetiniai telefonai. Išgaliu dar daugiau negu tavo visa giminė. Tik kvaili gali su savo finansais taip elgtis- pirmyn, kitąmet klok 2000eur už lopetą kas man. Smegenų jei nėra- tavo problema :)

v

v portretas
jus vaikai negalt nusipirkti apple produktu nes per ubagai tai nesmeiskit kitu kurie gali ir tuo labiau apple bendroves

jis

jis portretas
Zombiai vėl pasiilgę naujų "gadgetų" miega gatvėje ir stovi eilėje. Manau tai psichinė liga- priklausomybė kaip alkoholis ar narkotikai. Niekada nemokėčiau už tokį šlamštą tokių pinigų. Kas nors prašau bent vieną prieažastį argumentutą pasakykite? Šito aifono net savikaina kaip senesnio, naujų technologijų neišrasta, bet kabinami makaronai zombiams, kurie pamatę naujesnį korpuso išlinkimą puola mokėti 1600 eur, kas sudaro 5520 litų. Hebra, už tokią kainą jau superinį nešiojamą biznio klasės kompą galima įsigyti...
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių