„Huawei“ pristatė stilingąjį planšetinį kompiuterį „MateBook“

  • Teksto dydis:

„Mobile World Congress 2016“ parodoje „Huawei“ pristatė planšetinį kompiuterį „MateBook“ – „du viename“ tipo įrenginį, sujungiantį mobilumą, efektyvumą, darbą ir pramogas. Įrenginys sukurtas bendradarbiaujant su rinkos lyderėmis „Intel“ ir „Microsoft“. 

„MateBook“ yra nešiojamas, stilingas išmanusis įrenginys, leidžiantis vartotojams palaikyti ryšį bet kokioje aplinkoje. Įrenginyje sujungtas išmaniojo telefono mobilumas ir nešiojamo kompiuterio galia bei našumas. Jis pagamintas iš aukštos kokybės aliuminio, turi stiprų apsauginį korpusą, yra itin plonas ir sveria vos 640 g, todėl yra patogus nešiotis.

„MateBook“ iš naujo nubrėžia verslo stiliaus standartus, sujungdamas kelis įrenginius beveik kiekvienai situacijai. Pristatydami efektyvų, sklandžiai sujungiantį darbo ir laisvalaikio funkcijas įrenginį, sėkmingai nukreipėme savo aukščiausios kokybės mobiliųjų produktų kūrimo patirtį ir kompetenciją į šiuolaikinės ir modernios verslo aplinkos poreikius“, – sako Richard Yu, „Huawei“ Vartotojų verslo grupės generalinis direktorius.

Sukurtas su rinkos lyderėmis

Pristatydama „MateBook“ bendrovė tęsia savo strategiją bendradarbiauti su novatoriškiausiomis rinkos lyderėmis. Bendradarbiaujant su „Intel“, įrenginyje įdiegtas šeštos kartos „Intel® Core™ M“ procesorius, skirtas atitikti griežčiausius verslo poreikius.

„Intel Core M“ procesorius „Huawei“ leido pristatyti aukščiausios kokybės „du viename“ patirtį, sujungiant mobilumą ir pilną kompiuterio galią. Džiaugiamės, pratęsę partnerystę šioje augančioje rinkoje“, – sako Kirk Skaugen, „Intel Coropration“ klientų kompiuterijos grupės vyr. viceprezidentas ir generalinis direktorius.

Įrenginys veikia su „Windows 10“ operacine sistema, leidžiančia naudotis „Microsoft“ siūlomais produktyvumo įrankiais ir funkcijomis, įskaitant ir naujausią naršyklę „Microsoft Edge“ bei „Cortana“ skaitmeninį asistentą.

„Mūsų bendradarbaivimas su „Huawei“ suteikia naują „Windows 10“ patirtį vartotojams. „Huawei“ atsižvelgia į vartotojų poreikius įrenginiams, todėl šioje srityje įneša naują požiūrį. Mūsų partnerystė yra puikus augančios aukščiausios klasės „Windows 10“ nešiojamų įrenginių ekosistemos pavyzdys“, – sako Peter Han, „Microsfot Corp.“ pasaulio originalios įrangos gamybos rinkodaros viceprezidentas.

Ilgai veikianti baterija

„MateBook“ 12 colių įstrižainės, 2160x1440 raiškos ir 160 laipsnių plataus kampo ekranas yra itin siaurame rėme, todėl pats ekranas užima didžiąją dalį ploto – net 84 proc. Spalvų gama siekia 85 proc., todėl spalvos atrodo itin ryškios ir tikros.

Siekiant užtikrinti maksimalų „MateBook“ našumą, baterijos veikimo laikas ir maitinimas buvo pagrindiniai prioritetai, kuriant įrenginį. 33.7Wh didelio tankio ličio baterijos užteks 9 valandoms naudojimo, 9 valandoms ištiso naršymo internete ir 29 valandoms muzikos klausymui. Baterija pilnai įsikrauna vos per 2,5 h.

Priklausomai nuo įrenginio, vidinė atmintis gali siekti iki 512 GB, o operatyvioji – iki 8 GB.

Greičiausia atrakinimo funkcija

„MateBook“ įdiegta ir greičiausia piršto antspaudo atpažinimo funkcija – užteks vieno prisilietimo atrakinti įrenginį.

Su įrenginiu bus galima naudoti ir 2048 jautrumo lygių „MatePen“ rašiklį, kuris palaiko grafines ir matematines funkcijas ir gali būti naudojamas kaip lazerinis žymeklis prezentacijų metu.

„MateBook“ artimiausiu metu pasirodys Azijoje, Europoje ir Šiaurės Amerikoje, vartotojai galės rinktis iš dviejų spalvų – pilkos ir auksinės.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių