Fantastika ar realybė? Slaptas CŽV ginklas – nuotolinio matymo metodika

"Stargate" – taip vadinosi slaptas projektas, kurį JAV specialiųjų tarnybų užsakymu realizavo Stanfordo universiteto mokslininkai. Po keliasdešimt metų nuotolinio matymo metodika, kuria naudojasi CŽV, FTB, NST (Nacionalinė saugumo tarnyba) jau prieinama ir eiliniams mirtingiesiems.

Stanfordo universiteto projektas

"Nuotolinis matymas – būdas gauti bet kokios informacijos apie bet kokį objektą, nepriklausomai nuo jo buvimo laike ir erdvėje, – tikino 54 metų teta bangų gydymo grupių instruktorius Vitalius Prascienius. – Iš pradžių šis metodas naudotas siekiant gauti žvalgybinio pobūdžio ekstrasensorinę informaciją, įskaitant duomenis ir apie sovietinius karinius objektus. Panašia metodika naudojosi KGB ir kitų šalių specialiosios tarnybos."

Vienoje turtingiausių pasaulio aukštųjų mokyklų, Stanfordo universitete (steigiamasis kapitalas – net 17,2 mlrd. JAV dolerių), psichologai, fizikai ir kiti aukščiausios kvalifikacijos specialistai, pasinaudodami naujausiais pasiekimais bei ekstrasensų patirtimi, sukūrė nuotolinio matymo metodiką.

Iš pradžių, naudodamiesi alfa, teta smegenų bangų dažniais, mokslininkai nustatydavo, kas yra paslėpta voke, išmoko apdoroti gaunamą informaciją įvairiais kanalais: spalva, temperatūra, skoniu, kvapu, garsu, tekstūra, forma, energija.

Vėliau buvo išmokta tiksliai apibūdinti reikiamus taikinius, kurių iš anksto nežino.

Baigėsi senaties terminas

"Daugelio mokslininkų pavardes ir informaciją apie "Stargate" projektą jūs galite rasti ir knygose, ir internete, – tikino V.Prascienius. – Tačiau paslaptis dingsta, kur yra du žmonės. Po daugelio metų baigėsi senaties terminas ir neseniai nuotolinio matymo metodika ištrūko iš slaptų laboratorijų bei buvo atskleista pasauliui."

Nuotolinį matymą pradėjo naudoti šimtai ar net tūkstančiai žmonių visame pasaulyje, įsitikinę jos veiksmingumu.

Ja naudojamasi ieškant gyvenimo prasmės, gydant, versle, lažybose ir kasdienybėje, pavyzdžiui, pamiršus, kur palikai raktus.

"Pasinaudojus šiuo metodu, spontaniška aiškiaregystė tampa dažnesnė ir veiksmingesnė. Ateina žinojimas, matymas, vaizdas ar tarsi žodžių informacija galvoje, – teigė Vitalius. – Kad mintis materiali, mokslininkai pateikia vis daugiau įrodymų. Beje, akademikas Jurgis Brėdikis neseniai rodė skaidrę, kurioje matoma, kaip augalas reaguoja į žmogaus mintis. Augalo auroje matome akivaizdžią reakciją."

Alfa, delta ir teta bangos

"Tai ne ezoterika, bet mokslininkų pripažinta metodika, – įtarimus neigė teta gydymo grupių instruktorius. – Naudojantis šia metodika  protas išlaisvinamas nuo triukšmo, nereikalingos informacijos ir pasiekus zen, atsipalaidavimo būseną, kai smegenys dirba alfa dažniu, suformuluojami ketinimai ir gaunama trokštama informacija ar matomas reikiamas objektas."

Vitalius primena: žmogaus smegenys dirba įvairiais dažniais.

Delta bangų (0–4 Hz) dažnis fiksuojamas nesąmoningai arba giliai miegant. Esant šiam dažniui, miegant nesapnuojama. Delta bangos siejamos su gydymo procesu, imuninės sistemos atnaujinimu, organizmo veiklos harmonizavimu. Jų metu išskiriami augimo hormonai. Kombinuojant su teta, alfa dažnio bangomis delta bangos pasižymi radaro prietaisų savybėmis. Delta dažnio bangos lemia gilų atsipalaidavimą ir miego būseną. Beje, šis dažnis vyrauja naudojant hipnozę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

D

D portretas
o labai idomu, o gal zinot, kas kada bus ir kur cia bus, kur galima pabandyti?

to jonas

to jonas portretas
gal pirma daugiau pasidemokit ir paskaitykit apie tai yra daug info, ivairiom kalbomis

jonas

jonas portretas
opiumo liadžiai pamėtėjo...
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių