„Dropbox“ vartotojų skaičius artėja prie 200 milijonų

  • Teksto dydis:

Debesų technologijos pagrindu veikianti failų talpykla „Dropbox“ vis plečiasi. Štai praėjusių metų lapkričio mėnesį servisas turėjo 100 milijonų vartotojų, o šį mėnesį buvo pranešta apie net 175 milijonus vartotojų. Įdomu ir tai, kad „Dropbox“ API turi net 100 tūkstančių programų.

Nieko nuostabaus, kad paskelbdami naująjį vartotojų skaičių „Dropbox“ norėjo pranešti ir apie naują funkciją savo klientams. Ši vis dar yra bandomojoje versijoje, tačiau jos esmė yra ta, jog programų kūrėjams siūlys leisti jų vartotojams programų duomenis saugoti „Dropbox“ debesyje.

Į tai, žinoma, įeina įvairūs programos duomenys, įskaitant nustatymus, kontaktus ir taip toliau. „Dropbox“ mano, jog naująjį jų serviso siūlomą API turėtų įsidiegti daugybė žaidimus kuriančių kompanijų. Būtų galima nustatyti, kad kaskart išjungus žaidimą tai, kiek jūs jo jau įveikėte, persikeltų į „Dropbox“ serverius „debesyje“, o jei nebūtumėte prisijungę prie interneto, tai liktų telefono vidinėje atmintyje iki kito prisijungimo. Paprastą informaciją sinchronizuoti pagal jūsų nustatytą laiką su „Dropbox“ serveriais galima ir dabar, tad serviso funkcionalumas tik didėja.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių