„Codemasters“ pristatys dvi „F1 2013” žaidimo versijas: vienoje - ir seni bolidai bei pilotai

  • Teksto dydis:

Šiais metais pasirodysiančiame Formulės 1 žaidime „F1 2013” šios autosporto šakos mėgėjai galės ne tik išmėginti dabar vykstančiame čempionate dalyvaujančius bolidus ir pilotus, tačiau ir klasika tapusius bolidus iš senesnių laikų bei su tam tikru laikmečiu susijusius lenktynininkus.

Kaip patvirtino žaidimo kūrėjas „Codemasters“, pasirodys dvi žaidimo versijos. Viena turės paprastą pavadinimą „F1 2013”, o kita - „F1 2013: Classic Edition”, kuri veikiausiai bus brangesnė. Įprastame žaidime bus akivaizdžiai patobulinti dalykai žaidžiant vieno žaidėjo kampaniją. Smarkiai išplėstas bus scenarijaus režimas ir jaunųjų lenktynininkų bandymai.

Įsigiję „F1 2013: Classic Edition” versiją galės išbandyti devintojo ir dešimtojo dešimtmečių bolidus trasose, kurių jau net nebėra šiuolaikiniame kalendoriuje. Įdomu dar ir tai, kad bolidus galės valdyti tikros šio sporto legendos, įskaitant Alainą Prostą ar Nigelą Mansellą.

Žaidimas, kaip ir visada, pasirodys rudenį. Šiuo metu „Codemasters“ nurodo, jog jis pasirodys asmeniniams kompiuteriams bei „Xbox 360” ir „PlayStation 3” žaidimų kompiuteriams. Kalbant apie naujos kartos žaidimų kompiuterius, nėra aišku, ar „F1 2013” juos pasieks išvis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių