Astrologė: artėja ypatingas laikas

Rugsėjo 28 dieną įvyks Mėnulio užtemimas. Garsi astrologė Nijolė Gabija Wolmer tą laiką vadina superužtemimu, kuris paskutinį kartą įvyko prieš 35-erius metus, o ateityje įvyks tik 2033 metais. Anot astrologės, ateinančios kelios savaitės bus itin sudėtingos.

Saulės ir Mėnulio užtemimai

"Tai laikas, kai Mėnulis bus mažiausiai nutolusioje nuo žemės pozicijoje, perigėjuje. Tokiu metu Mėnulio diskas atrodo net 14 proc. didesnis ir net 30 proc. ryškesnis", – aiškino astrologė, pabrėžusi, kad Mėnulis turi didelės įtakos gamtai, augalams, žmonių emocijoms.

"Kai Mėnulis yra arti Žemės, jo įtaka dar stipresnė, tad žmonių emocijas superužtemimas veikia dar stipriau nei per tradicinę Mėnulio pilnatį", – perspėjo N.G.Wolmer.

Rugsėjo 13 dieną įvyko dalinis Saulės užtemimas, o tai irgi turės įtakos.

"Ryškiausiai Saulės užtemimo įtaka, augdama kartu su Mėnuliu, pasireikš būtent per pilnatį, rugsėjo 28 d., įpindama jau pilnaties metu suformuotas energijas bei įvykius", – aiškino astrologė.

Būtent pilnatyje, ypač jei ji sutampa su Mėnulio užtemimu, ryškiausiai atsiskleidžia bei realizuojasi prieš jį buvusios mėnulio jaunaties programos, tuo metu pasėtos mintys. Tad laikas tarp Saulės (nuo rugsėjo 13-osios) bei Mėnulio užtemimo (rugsėjo 28 d.), anot astrologės, yra susijęs.

Pataria neprarasti budrumo

Mėnulio superužtemimas įvyks rugsėjo 28 d. naktį iš sekmadienio į pirmadienį, 5 val. 48 min. Užtemimo metu Saulė bus šalia karminio Mėnulio mazgo Rachu (demonas, sukeliantis užtemimą). Mėnulis bus Avino ženkle, o jis susijęs su agresyvumu.

"Nereikia nieko provokuoti, šaipytis, derėtų vengti aštrių pasisakymų, nes konfliktai gali išaugti ir ilgai tęstis. Susitelkime į smulkmenas, nes dėl įtampos, skubėjimo padarysime klaidų, sulauksime agresijos, – perspėjo astrologė. – Todėl šis periodas netinkamas spontaniškoms investicijoms. Daugelyje verslo įmonių šis metas paskatins pertvarką – to neišvengsime, bet atminkime, kad tai reikia daryti atsargiai."

Pasak N.G.Wolmer, situacijų, įvykių, emocijų seka viršūnę pasieks rugsėjo 28 d. Tada labai svarbu nepasiduoti blogoms emocijoms, poelgiams, nes įprastai pilnaties metu pridarome kvailysčių.

"Gydytojai taip pat sulauks daugiau pacientų, padaugės traumų, nes žmonėms per pilnatį kyla nerimas, jautrumas, jie neatidūs, kyla noras daugiau vartoti alkoholį. Kodėl? Viduje siautėja emocinės bangos. Kažko norim, bet nežinom ko", – sakė pašnekovė.

Įtampa laikysis iki spalio 20 d., kai Saulė išeis iš Svarstyklių ženklo, kur dabar yra Juodasis mėnulis.

"Reaguokime ne kaip gyvuliukai, o kaip sąmoningos būtybės, – patarė N.G.Wolmer. – Tuo metu save tramdykime, nevartokime alkoholio, daugiau medituokime, pabūkime gamtoje. Tai – nedidelis periodas, kai reikia ypač susitelkti, nedaryti klaidų, atsargiai vairuoti. Gali sušlubuoti sveikata, tarpusavio, tarptautiniai santykiai'".

Sudėtingas laikas Žuvims ir Avinams

Rugsėjo 28 d. N.G.Wolmer pataria atsikelti anksčiau ir į darbą važiuoti neskubant. Išvakarėse astrologė patarė nevartoti alkoholio, valgyti lengvesnį maistą, anksčiau atsigulti ilsėtis.

"Šeimoje nesibarkite, nedarykite remonto – tai palikite šiek tiek vėlesniam laikui, per pilnatį neprisiminkite senų nuoskaudų, nes jūsų ir aplinkinių reakcija bus ryškesnė", – teigė N.G.Wolmer.

Per šį superužtemimą ypač sudėtingas laikas Žuvims, nes joms darys įtaką Jupiteris ir Marsas, taip pat – Avinui. Nelengvos dienos bus Mergelėms ir Svarstyklėms. Sudėtingai jaustis gali Ožiaragiai, Vėžiai, Dvyniai ir Šauliai.

"Žuvims ir Avinui – tai karminio išgryninimo metas. Nereikia turėti pretenzijų, pasistenkite padėti kitiems, grąžinkite skolas, – teigė astrologė. – Svarstyklėms ir Mergelėms – tai puiki galimybė ir didelis postūmis žengti į naują kokybę, aukštesnį lygmenį. Tai įvyks įtampoje, todėl joms svarbus susitelkimas, savitvarda."

Gimusių rugsėjo 28 d. laukia nepaprastai kontrastingi metai – gyvenimo aplinkybės juos plėšys į priešingas puses.

"Tų žmonių laukia ryškių pasirinkimų metai, jie gali sulaukti labai prieštaringų pasiūlymų – išvažiuoti svetur ar likti, nutraukti santykius ar tęsti, – pasakojo N.G.Wolmer. – Tam įtaką darys Saulė ir Mėnulis. O šią rugsėjo 28 d. gimę žmonės bus labai ryškios asmenybės, jų gyvenime netrūks konfliktų ir jie niekada nebus ramūs."



NAUJAUSI KOMENTARAI

ką portretas
nejaugi visus astrologus sukiš į cypę už žmonių mulkinimą?

Avinas

Avinas portretas
kaip sykis, siandiena laukiau deliverio visa diena, taip ir neatveze :-)

Ciau

Ciau portretas
Mano suniukas susirgo,o man sia menulio nakty teko kosmarus sapnuot,,nu buna tokiu dienu kad sveikata super,o kitu metu ziauri,sveikatos ner,nors ir negeriama
VISI KOMENTARAI 22

Galerijos

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 17 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 17 d.)

    AVINAS. Norėsis lengviau atsikvėpti ir pasilinksminti. Jus prisimins seni draugai, gerbėjai arba jūs patys jiems save priminsite. Puikiai suksitės, jeigu užsiimate pramogų verslu, kūryba ar esate gastrolėse. JAUTIS. Būsite nusiteikę iš petie...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 16 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 16 d.)

    AVINAS. Būsite nusiteikę rizikuoti. Galbūt sulauksite sėkmės. Galima netikėta staigmena, dovana. Derėtų pasisaugoti finansinių sukčių. JAUTIS. Nesibaigianti rūpesčių virtinė neleis jums atsipalaiduoti. Po nelengvų svarstymų galite priimti net...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 13 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 13 d.)

    AVINAS. Daug bendrausite, juokausite, flirtuosite. Galite susitarti dėl trokštamo pasimatymo, kelionės ar pan. Visgi svarbu neprarasti savitvardos su žmonėmis, nes situacija bus nestabili. Vakaras palankesnis ramiam buvimui namuose nei nuotykiams. ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 12 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 12 d.)

    AVINAS. Regis, teks pabėgioti, jei norėsite suspėti nuveikti suplanuotus darbus. O jų išties nestigs. Tikėtina reikšminga informacija, kuri neramins. Venkite rizikos kelyje, neviršykite greičio. JAUTIS. Regis, sieksite susikurti tvi...

  • Astrologinė prognozė balandžio 15–21 d.
    Astrologinė prognozė balandžio 15–21 d.

    Ką žada žvaigždės? ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 11 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 11 d.)

    AVINAS. Šiandien turėtumėte pasikliauti savo protu, nuojauta ir galimybėmis. Būsite smalsūs, nuovokūs, kitus stebinsite savo žiniomis. Aplinkiniai bus geranoriški ir linkę padėti. JAUTIS. Aktualiausi šiandien bus finansų ir turt...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 10 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 10 d.)

    AVINAS. Tikriausiai sudarysite naudingą sandorį arba išleisite pinigų samdydami talkininkus ir pirkdami daiktus, kurie palengvintų darbą. Patyrę draugai, pažįstami gali duoti vertingų patarimų. JAUTIS. Bendravimas su konkrečiais, reikliais a...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 9 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 9 d.)

    AVINAS. Būsite susirūpinę asmenine gerove, pajamų šaltiniais, pardavimo, skolų, nekilnojamojo turto klausimais. Gali įvykti ir naudingų, JAUTIS. Ne itin palankiomis sąlygomis teks rūpintis turtiniais, piniginiais reikalais, tiekimu, verslo sut...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 6 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 6 d.)

    AVINAS. Neaptarinėkite su visais savo sumanymų, būkite paslaptingesni. Venkite triukšmingų renginių. Geriau jausitės ir mažiau pralošite, jeigu dažniau pabūsite vieni su savo mintimis. Tausokite sveikatą. JAUTIS. Nuo pat ryto tikėtini...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 5 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 5 d.)

    AVINAS. Daryti įtaką besiklostančioms aplinkybėms bus nelengva. Pajusite jėgų trūkumą. Galbūt prireiks pagalbos. Meilės santykiuose nuoširdžius jausmus šiek tiek slopins abejonės, tačiau aistra dėl to nesusilpnės, veikiau – a...

Daugiau straipsnių