Apsaugai nuo hakerių „Sony“ pasitelkė senus „BlackBerry“ telefonus

  • Teksto dydis:

Kompanija "Sony" apsaugai nuo pragaištingų hakerių atakų pradėjo aktyviai naudoti senus "BlackBerry" telefonus. Tai turėtų padėti išvengti naujų incidentų, panašių į įvykdytą prieš mėnesį, kai buvo nutekintas filmas „The Interview“ ir galybė tarnybinių duomenų.

Naujienų agentūros Bloomberg teigimu, "Sony" vadovybė beveik iš karto rado atsakymą, ką daryti, kol nebus užlopytos visos vidinio tinklo saugumo skylės – iš archyvo ištraukti seni "BlackBerry" telefonai.

Kanadiečių kompanija "BlackBerry" atsisakė patikslinti, kokias tarnybas ir kokia apimti naudos japonų korporacija "Sony". Taip pat nepateikta jokios informacijos apie pavojaus lygį ir šaltinį, tačiau panašu, kad mobilūs įrenginiai atliko nemažą vaidmenį, pažeidžiant Sony tinklų saugumo sistemą.

Ekspertų teigimu, toks "Sony" pasirinkimas yra viena geriausių "BlackBerry" reklamų. Kanadiečių kompanijos produktai laikomi vieni patikimiausių, jai naudojasi JAV, Kanados ir kitų valstybių aukščiausio lygio asmenys, nemažai Holivudo įžymybių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių