„Apple“ išmanusis telefonas „iPhone 7“ netrukus pasieks Lietuvą

  • Teksto dydis:

Ką tik San Franciske, JAV, pristatytas „Apple“ flagmanas – išmanusis telefonas „iPhone 7“ – netrukus pasieks „Teo“ ir „Omnitel“ salonus Lietuvoje. Nors tiksli įrenginio pasirodymo data Lietuvoje dar nėra žinoma, norintys būti tarp pirmųjų įsigijusių „iPhone 7“, jau dabar gali registruotis „Omnitel“ svetainėje.

„iPhone 7“ ir „iPhone 7 Plus“ išmaniuosius telefonus, kaip oficialūs „Apple“ partneriai, pristatysime iškart, kai jie pasieks Lietuvą. Norintys šiuos įrenginius įsigyti pirmieji, jau gali registruotis „Teo“ arba „Omnitel“ internetinėse svetainėse ir gauti naujausią informaciją apie išankstinės prekybos „iPhone 7“ pradžią Lietuvoje“, – sako „Teo“ ir „Omnitel“ privačių klientų padalinio vadovas Norbertas Žioba.

Kaip ir kasmet, pirmiausia „iPhone 7“ prekyba prasidės JAV. Tuo tarpu įrenginiai, oficialiai skirti Baltijos šalių rinkoms, salonus pasieks šiek tiek vėliau – po 3-7 savaičių.

Įsigiję naujuosius „iPhone 7“ telefonus „Omnitel“ klientai  galės naudotis sparčiausiu ir plačiausiu 4G mobiliuoju internetu Lietuvoje. Remiantis naujausiais Ryšių reguliavimo tarnybos duomenimis, „Omnitel“ 4G mobiliuoju internetu jau gali naudotis beveik 99 proc. šalies gyventojų.


Šiame straipsnyje: iPhone 7AppleteoOmnitel

NAUJAUSI KOMENTARAI

Vicous

Vicous portretas
Aik aik, ar tikrai geresni? :-D Gal bent turėjai kada ar čia pavydas dirba?

Artur

Artur portretas
Ir kam tokios nesamones reikia uz 750 doleriu...tai lietuvoj bus 800 ewru ;-))) kinietiski android ryskiai geresni , o kaina 4kart pigesni .
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių