M. Jackson ir P. Swayze'as internete susilaukė geriausių atsiliepimų

Mirtis garsenybės įvaizdžiui gali padaryti didžiulės įtakos. Atlikto tyrimo metu buvo išsiaiškinta, kad atlikėjas Michaelas Jacksonas ir aktorius Patrickas Swayze'as pateko tarp žvaigždžių, kurios šiemet susilaukė daugiausiai teigiamų komentarų.

JAV įsikūrusi marketingo kompanija „Zeta Interactive“ nuskenavo daugiau nei 100 milijonų blog‘ų ir svetainių komentarus, kad nustatytų, apie kurias garsenybes 2009 metais sklido geriausi bei blogiausi gandai, skelbia itzinios.lt.

M.Jackson, miręs birželio mėnesį būdamas 50 metų amžiaus dėl stiprių vaistų perdozavimo, pateko tarp garsenybių, apie kurias 2009 metais sklido geriausi gandai. Nuo jo atsiliko pokalbių laidos vedėja Oprah Winfrey, muzikantas Tayloras Swiftas ir aktorius P.Swayze'as. Kitame sąrašo gale atsidūrė golfo žaidėjas Tigeris Woodsas: tokią vietą sąlygojo jo prisipažinimas apie neištikimybę. Dainininkui Chrisui Brownui, apkaltintam savo buvusios merginos atlikėjos Rihannos mušimu, teko paskutinioji vieta.

„Šių metų rezultatai rodo socialinės žiniasklaidos galią. Tai patvirtina T.Woodso istorija bei M.Jacksono mirtis, - sakė kompanijos „Zeta Interactive“ vadovas Al Diguido. – Palankumas T.Woodsui sumažėjo katastrofiškai. Jo reputacija buvo vertinama 91 proc., o per kelias savaites nukrito vos iki 47 procentų. Iš kitos pusės, po M.Jacksono mirties mes pamatėme, kaip neigiamai vertintas asmuo sulaukė internete daugiausiai teigiamų atsiliepimų“.

Garsenybės, sulaukusios daugiausiai teigiamų atsiliepimų:

1. Michael Jackson

2. Oprah Winfrey

3. Taylor Swift

4. Patrick Swayze

5. Beyonce

6. Angelina Jolie

7. Jay Z

8. Robert Pattinson

9. Brad Pitt

10. Simon Cowell

Garsenybės, sulaukusios daugiausiai neigiamų atsiliepimų:

1. Chris Brown

2. Jon and Kate Gosselin

3. Kanye West

4. Lindsay Lohan

5. Amy Winehouse

6. Rachel Uchitel

7. Miley Cyrus

8. Paris Hilton

9. Tiger Woods

10. Adam Lambert


Šiame straipsnyje: jackson

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių