„Logitech Speaker Lapdesk N700“ – nešiojamas kino teatras

Naujausias „Lapdesk“ padėkliukas su integruotais garsiakalbiais, ventiliatoriumi ir paminkštintu pagrindu leis patogiau mėgautis kokybišku garsu.

 Išpopuliarėjus nešiojamiesiems kompiuteriams, žmonės juos naudoja ir klausyti muzikos, žiūrėti filmus, žaisti žaidimus ne tik prie stalo, bet ir sėdėdami fotelyje. Tačiau tada dažnai tenka aukoti garso kokybę, patogumą.

„Logitech“ pristatė pirmąjį savo „viskas viename“ padėkliuką nešiojamiesiems kompiuteriams „Speaker Lapdesk N700“ su įmontuotais aukštos kokybės garsiakalbiais, ventiliatoriumi ir patogia paminkštintu pagrindu.

"Mūsų tyrimų duomenimis, 50 proc. nešiojamųjų kompiuterių vartotojų teigia esantys nepatenkinti kompiuteriuose integruotų garsiakalbių kokybe, – teigė „Logitech“ nešiojamųjų kompiuterių priedų rinkodaros viceprezidentas Denisas Pavillardas. – „Logitech Speaker Lapdesk N700“ nešiojamąjį kompiuterį padeda paversti nešiojamu, asmeniniu kino teatru."

Padėkliuke yra du 5 centimetrų aukštos kokybės ir aiškumo garsiakalbiai, atkuriantys sodrų garsą ir galingus žemų dažnių tonus. „Logitech Speaker Lapdesk N700“ prie kompiuterio prijungiamas USB laidu, todėl nereikia rūpintis papildomais garso kabeliais.

„Logitech Speaker Lapdesk N700“ sukurtas taip, kad jį būtų patogu laikyti ant kelių įsitaisius fotelyje ar ant sofos – padėkliuko galinė dalis yra pakelta, ekranas ir klaviatūra yra pasvirę tokiu kampu, kad sėdint naudotis kompiuteriu būtų patogiau.

Įmontuotas tylus, bet efektyvus ventiliatorius, kuris paima orą iš apačios ir per galinę sienelę, pučia jį po kompiuteriu, kad šis galėtų geriau vėdintis. O „Logitech Speaker Lapdesk N700“ dizainas užtikrina, kad kompiuterio skleidžiama šiluma nekaitintų kojų.

Padėkliuką paprasta prijungti – tam nereikia diegti papildomos programinės įrangos, baterijų – elektra jam tiekiama per USB jungtį iš kompiuterio. „Logitech Speaker Lapdesk N700“ yra ventiliatoriaus išjungimo, garso reguliavimo mygtukai, jis pritaikytas nešiojamiesiems kompiuteriams su iki 16 colių įstrižainės ekranais.

Europos šalyse „Logitech Speaker Lapdesk N700“ pasirodys kovą ir kainuos apie 240 litų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių