„Login 2012“ rinks interneto geriausiuosius

Didžiausios Baltijos šalyse progreso konferencijos LOGIN 2012, šiais metais vyksiančios gegužės 31 – birželio 1 dienomis, organizatoriai kviečia balsuoti už geriausius praėjusių metų interneto projektus, Lietuvos interneto kultūros raidai nusipelniusius žmones, įmones bei judėjimus. 

„Lietuvoje susikūrusi stipri ir plati interneto bendruomenė, tad šiais metais nusprendėme jos narius pakviesti ne tik balsuoti už nominantus, bet ir patiems siūlyti savo nominacijas bei pretendentus į jas, – sako LOGIN iniciatorius ir Lietuvos interneto apdovanojimų komisijos narys Arnoldas Rogoznyj. – Tikime, kad tokiu būdu apdovanojimai atspindės reikšmingiausias Lietuvos interneto tendencijas ir pagerbs tuos, kurie skatina interneto kultūros progresą.“ 

LOGIN 2012 Lietuvos interneto apdovanojimų nugalėtojų rinkimai vyks dviem etapais. Iki gegužės 24 d. visi interneto vartotojai oficialioje konferencijos svetainėje www.login.lt, sukurtoje kartu su partneriais Kitoks.com, kviečiami atiduoti balsą už interneto geriausiuosius, o taip pat – siūlyti savo nominantus ir nominacijas. Į antrąjį etapą pateks po 20 daugiausiai balsų surinkusių 25-ių populiariausių kategorijų nominantai. 

Antrojo etapo metu nugalėtojus rinks 2011 m. interneto apdovanojimų laimėtojai ir konferencijos organizatoriai. Pasak A. Rogoznyj, vertindama darbus komisija atsižvelgs į idėjų novatoriškumą bei originalumą, efektyvų pritaikymą, funkcionalumą, pasiektus rezultatus, vizualinį pateikimą ir progreso skatinimą. 

Pretendentus į šių metų Lietuvos interneto apdovanojimų statulėles vertins pernykščių interneto apdovanojimų nugalėtojai.

Interneto apdovanojimų nugalėtojai bus paskelbti LOGIN 2012 baigiamojo renginio metu birželio 1 d., 20.30 val. menų fabrike „Loftas“.

Gegužės 31 – birželio 1 dienomis vyksianti progreso konferencija LOGIN šiais metais organizuojama jau šeštąjį kartą. Didžiausia interneto tendencijų konferencija Baltijos šalyse savo istoriją pradėjo kaip Lietuvos tinklaraštininkų konferencija „BLOGin“ 2007 m. Nuo konferencijos gyvavimo pradžios pranešimus joje skaitė tokios pasaulinės interneto kultūros žvaigždės kaip Peter‘is Sunde („The Pirate Bay“), Aral‘as Balkan‘as („Naklab”), Ben‘as Hammersley („Wired”), Christian‘as Heilman‘as („Mozilla”) ir kiti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių