Kodėl moteris traukia vyresni vyrai, galės paaiškinti žuvys

Naujosios Zelandijos mokslininkai leidžia tūkstančius dolerių zebrinių danijų tyrimams, bandydami išsiaiškinti, kodėl moteris traukia vyresni vyrai.

Tyrime Sheri Johynson komanda iš Otago universiteto tyrinėja 700 akvariuminių žuvyčių. Skaičiuojama, kad moksliniam tyrimui bus išleista apie 880 tūkst. litų, rašo „Daily Mail“.

Ilgus metus žmonija ginčijosi, kodėl moteris traukia vyresni vyrai. Juk tai prieštarauja evoliucijai, nes vyresnių vyrų sperma mažiau produktyvi bei didesnė galimybė, kad jų palikuonys gims su nukrypimais.

Zebrinės danijos tyrimui buvo pasirinktos, nes šios žuvys apvaisina kiaušinėlius ne intravencijos būdų.

Vyrų spermos tyrimai rodo, kad vyresnio vyro sperma yra mažiau produktyvi, todėl moterys turėtų vengti senesnių vyriškių. Tačiau kažkodėl moteris vis dėlto traukia net kelis dešimtmečius vyresni vyrai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

lietuve

lietuve portretas
viskas labai paprasta: vyresnis vyras turi pakankamai lesu,kad galetu ismaitinti vaikus,kuriuos pagimdys jo moteris.dazniausiai vyrasnis vyras gali suteikti saugumo jausma jaunai moteriai.

gastroliante

gastroliante portretas
viskas aisku-reikia jaunesni ciupti-pvz, dar praeitame amziuje,,kazkaip,,mano keturios tetos-sugunde-ir istekejo-uz 5-10 metu jaunesniu vyru--- tai jau moterys nekvailos----
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių