„Kitas variantas“ ir VDU kviečia jaunimą turiningai pavasaroti

VšĮ „Kitas variantas“ savanoriai kviečia 14–19 metų jaunimą dalyvauti „Vasaros laboratorijoje“ , kurios metu vyksta susitikimai su kviestiniais lektoriais, kvalifikuoti organizatoriai veda seminarus, organizuojamos teminių filmų peržiūros.

Vytauto Didžiojo universiteto remiami užsiėmimai vyksta kartą per savaitę.  Liepos 1 d., ketvirtadienį, 11 val. VDU rūmuose K. Donelaičio g. 52, 521 auditorijoje vyks paskaita „Verslo etiketo pagrindai”, kurią ves Živilė Ramoškienė. Paskaitos dalyviai sužinos, į ką reiktų atkreipti dėmesį, kad darbovietėje ar einant i pirmąjį dalykinį susitikimą paliktų teigiamą įspūdį, taip pat – kokių taisyklių verta laikytis bendraujant gyvai ir elektroninėje erdvėje.

Liepos 8 d., ketvirtadienį,  14 val. VDU rūmuose K. Donelaičio g. 52, 521 auditorijoje vyks paskaita „Motyvacija ir savimotyvacija kasdienybėje“. Kaip teigia šios paskaitos lektoriai, visi turime svajonių, ambicingų siekių, rimtų gyvenimo tikslų, tačiau dažnai leidžiame kasdieniniams rūpesčiams ar rutinai juos mumyse visiškai nuslopinti. Seminaro dalyviai sužinos, kaip neprarasti jėgų siekiant savo tikslo, kaip save padrąsinti žengti dar vieną žingsnį jo link.

Liepos 14 d., trečiadienį, 18 val. laisvalaikio komanda kviečia atsipalaiduoti žiūrint filmą „Jis sako „Taip!“. Po filmo pasidalinti įspūdžiais, padiskutuoti, o gal ir užduoti rūpimus klausimus bus galima Valentinui Marinionokui. Renginys vyks VDU rūmuose K. Donelaičio g. 52, 521 auditorijoje.

Liepos 15, 22 ir 29 dienos bus ypatingos ištikimiausiems „Kito varianto“ moksleiviams, kurie visus mokslo metus lankė užsiėmimus. Jie turės progą pasirinkti vieną iš trijų vasaros stovyklavietės pamainų, kurių metu dienas galės leisti užmiesčio sodyboje, susipažinti su kitais žingeidžiais žmonėmis.

Liepos 18 d., sekmadienį,  16 val. Kamilė Ciechanavičiūtė ves seminarą  tema „Ženk drąsiai universiteto ir karjeros link“. Moksleiviai bus mokomi pasirinkti tai, ko nori, atmesti kitų žmonių primestas nuomones, pradėti gyventi Savo Autentišką Gyvenimą. Renginys vyks VDU rūmuose K.  Donelaičio g. 52, 521 auditorijoje.

Kaip protingai tvarkyti savo finansus, rugpjūčio mėnesio 4 bei 11 dienomis pasakos kvalifikuoti lektoriai kartu su „MoneyGym“ žaidimo atstovais. Neveltui sakoma, kad daugiausia išmokstame žaisdami: renginio dalyviai pamatys, kaip jų sprendimai gali paveikti ne tik jų finansus, bet ir asmeninį gyvenimą.

„Vasaros laboratorijos“ uždarymas numatytas rugpjūčio 25 d., trečiadienį, 14 val., tačiau organizatoriai atsisveikina tik trumpam – rugsėjį bus renkamos naujos grupės į „Kito varianto“ asmenybės ugdymo kursus.  Į juos kviečiami visi, norintys atskleisti savo potencialą, tapti sėkmingais, laisvais, kūrybingais ir laimingais žmonėmis.

Norintys dalyvauti „Vasaros laboratorijos“ renginiuose kviečiami registruotis el. paštu kaunas [eta] kitasvariantas.lt.

Visi VšĮ „Kito varianto“ organizuojami renginiai yra nemokami.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių