Kaune organizuojamos „STARtuok!“ reklamos kūrimo dirbtuvės

Antrus metus organizuojamas reklamų konkursas „STARtuok!“ suteikia unikalią galimybę jaunimui pademonstruoti savo kūrybines galias.

Tam organizuojamos reklamos kūrimo dirbtuvės, vyksiančios penktadienį (gegužės 7 d.)  nuo 11 iki 13 val. VU Kauno humanitarinio fakulteto liepų kiemelyje.

Studentai ir moksleiviai galės išbandyti savo jėgas dvejose kategorijose. Organizatoriai primiausiai visus norinčius pakvies į reklamos kūrimo procesą. Reklamuoti bus galima savo pasirinką prekę, paslaugą, save, kitaip tariant viską, ką tik norėsite. „Tai išties paprasta. Norintiems pabandyti patiems sukurti savo reklamą tereikia atsinešti tos reklamos vertą daiktą ir sugalvoti, kaip kuo originaliau tai padaryti. Mes visus nufilmuosime, tad dalyviams beliks sulaukti visuotinio pripažinimo!“, – apie reklamos kūrimo dirbtuvių taisykles pasakoja „STARtuok!“ vadovė Giedrė Rutkauskaitė.

Nežinantys, ką reklamuoti yra kviečiami savo kūrybines bei aktorines jėgas išmėginti STAR konkurse. Čia dalyviai turės kuo originaliau ir įtikinamiau perskaityti ar suvaidinti paskirtą tekstą. „Esminis geros reklamos principas – jos pateikimas, naujumas, išskirtinumas. Tad STAR konkursas – puiki galimybė improvizuotai parodyti savo įtaigaus kalbėjimo sugebėjimus. Tai nuostabi momentinė praktika veržiantis į reklamos industriją!“, – tvirtina „STARtuok!“ marketingo grupės koordinatorė Gabrielė Vilutytė. Visi konkurse atlikti bandymai bus fiksuojami vaizdo kamera, o geriausiai pavykusiems įteikiami specialūs prizai.

„STARtuok!“ – reklamų konkursas, skirtas Lietuvos moksleiviams ir studentams bei studento ar moksleivio statusą turintiems lietuviams. Jaunimas kviečiamas kurti spaudo, vaizdo reklamas bei reklaminiųs kydelius (angl. banner). Geriausių reklamų autoriai gegužės 28 d. bus apdovanoti specialiais organizatorių ir rėmėjų prizais.


Šiame straipsnyje: startuok

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių