„Kaspersky“ antivirusine programa prekiaus „Perlo“ terminaluose

Nuo šios savaitės "Kaspersky" antivirusine programine įranga prekiaujama per loterijos "Perlas" terminalus. Platinama per 1700 "Perlo" terminalų, "Kaspersky" tapo geriausiai prieinama antivirusine programine įranga Lietuvoje.

"Elektroninėje erdvėje siaučia daugiau kaip 25 milijonai kompiuterių kenkėjų, nuo kurių svarbu apsaugoti kiekvieną vartotoją. Siekiame, kad jiems būtų kuo patogiau įsigyti antivirusinę programinę įrangą. Padaryti tai per platų loterijos "Perlo" terminalų tinklą bus patogu visiems – ne tik miestų, bet ir atokesnių vietų gyventojams", – sakė "Kaspersky Lab." programinės įrangos platintojo "Atviros informacinės sistemos" pardavimų vadovas Darius Černeckis.

Pasak jo, bendradarbiauti su "Perlo paslaugomis" paskatino ir nuvilnijusi IT prekybos tinklų bankrotų banga. "IT prekybos vietų sumažėjo, tad tapo sudėtingiau įsigyti legalią saugumo programinę įrangą. Tačiau bendradarbiaujant su "Perlo paslaugomis" pavyko sukurti didžiausią Lietuvoje antivirusinės programinės įrangos platinimo tinklą. Ateityje tikimės pasiūlyti gyventojams per "Perlo" terminalus įsigyti ir įvairios kitos vartotojui naudingos programinės įrangos licencijų", – aiškino "Atviros informacinės sistemos" pardavimų vadovas.

"Perlo" terminaluose galima įsigyti kompleksinei kompiuterio apsaugai skirtą "Kaspersky Internet Security 2010" licenciją arba bazinę apsaugą siūlančią "Kaspersky Anti-Virus 2010" licenciją. Loterijos pardavimo punktuose kainuos tiek pat, kaip IT prekių parduotuvėse – atitinkamai 139 Lt ir 99 litus perkant naujas licencijas (pratęsiant turimą licenciją – atitinkamai 99 ir 79 litus). "Kaspersky" licenciją metams įsigiję vartotojai programą gali legaliai įdiegti ir naudoti dviejuose kompiuteriuose.

D. Černeckis tikina, kad per loterijos terminalą įsigyti antivirusinės programos licenciją yra taip pat paprasta, kaip ir loterijos bilietą. "Terminalas išspausdina čekį su licencijos aktyvacijos kodu bei nuoroda, iš kur atsisiųsti programą. Elektroninių licencijų pristatymo būdas yra populiarus visame pasaulyje ir greitai populiarėja Lietuvoje" – aiškino "Atvirų informacinių sistemų" pardavimų vadovas.

"Kaspersky Internet Security 2010" yra viena sparčiausių ir patikimiausių antivirusinių sprendimų pasaulyje. Joje vartotojai ras apsaugą nuo brukalų, ugniasienę, tėvų kontrolės (angl. parental control) funkciją, padedančią tėvams lengvai užtikrinti, kad vaikai negalėtų patekti į nepageidaujamo turinio svetaines ar parsisiųsti pavojingų bylų; sustiprintą apsaugą nuo konfidencialios informacijos vagysčių, žaidimų mėgėjams skirtą programos veikimo rėžimą "Game mode", bei dar dešimtis pagerintų kitų savybių.
Šiame produkte "Kaspersky" įgyvendino pažangias "smėlio dėžės" (angl. sanbox) ir "saugumo debesyje" (angl. in the cloud security) technologijas. "Smėlio dėžė" leidžia sukurti saugią aplinką, kurioje, nepakenkiant kompiuteriui, galima atverti net ir apkrėstus failus. "Saugumo debesyje" technologija, dar įvardijama kaip ateities technologija, veikia per internetą ir užtikrina, kad vartotojas, net neparsisiuntęs programos atnaujinimų, turėtų naujausią informaciją apie pavojingas programas.
Daugiau informacijos apie naują "Kaspersky" antivirusinės programos versiją rasite internete: www.kaspersky.lt .


Apie bendrovę "Atviros informacinės sistemos"

2004-aisiais įkurta UAB "Atviros informacinės sistemos" (AIS) yra oficialus ir vienintelis "Kaspersky Lab." atstovas Lietuvoje. Be "Kaspersky Lab.", AIS taip pat yra oficialus "Bitdefender", "GDATA" ir "ABBYY" atstovai Lietuvoje. Bendrovė platina produkciją per partnerius, nemokamai teikia konsultacijas vartotojams telefonu ir el. paštu.
AIS produktus platina visi pagrindiniai IT prekių pardavėjai ir verslo partneriai – "Topo Centras", "Gera Kaina" "Baltnetos komunikacijos", "Komparsa", "Alna Intelligence", "Blue Bridge" ir kitos kompanijos. 


Apie "Kaspersky Lab."

"Kaspersky Lab." yra pagrindinė apsaugos nuo žalingos programinės įrangos, įsilaužėlių atakų ir elektroninio pašto šiukšlių sistemų kūrėja ir informacinės apsaugos gamintoja. "Kaspersky Lab." apsaugo klientus nuo IT grėsmių ir leidžia sumažinti informacijos praradimo lygį iki minimumo.

"Kaspersky Lab." kompanija įkurta 1997 metais kaip tarptautinė informacijos apsaugos programinės įrangos gamintoja. "Kaspersky Lab." pagrindinis ofisas yra Maskvoje, Rusijoje ir daug regioninių ofisų yra skirtingose šalyse: Prancūzijoje, Vokietijoje, Didžiojoje Britanijoje, Lenkijoje, Japonijoje. Kinijoje, Rumunijoje, JAV ir t.t. Taip pat "Kaspersky Lab." turi virš 500 globalių partnerių.


Šiame straipsnyje: kaspersky

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių