Kaip pramokti fotografuoti: šviesos triukai nuotraukoje

Mėgsti fotografuoti? Pyškini viską iš eilės? O gal kaip tik esi iš pradedančiųjų, kurie fotoaparatą į rankas paėmė labai neseniai?

Peržiūrėk vaizdinę pamoką apie šviesą fotografijoje ir sužinok, kiek daug nuo jos priklauso tavo nuotraukų sėkmė. Šis filmukas skirtas parodyti grafikos, stambaus plano, sugretinimų galimybes ir vaizdingumą: viskas yra įmanoma, tereikia tik fantazijos ir produktyvaus bendro darbo!


 
Vaizdinę pamoką pristatė auditorija.lt – konferencijų ir mokymų gidas, jau 4 metus sėkmingai teikiantis reklamos internete paslaugas, kurios sukuria pridėtinę vertę mokymų, konferencijų ir parodų organizatoriams.

O toliau?

Domiesi panašiais dalykais? Galbūt tavo kelias – gilinti žinias šioje srityje ir studijuoti tai, kas susiję su pateikta vaizdinė pamoka?

Derink malonumą teikiančius laisvalaikio pomėgius su veikla, kuria norėtumei užsiimti. Tiesiausias kelias į išmanymą – studijos. Siūlome pasirinkti profesinio bakalauro studijas Kauno kolegijoje.

Šioje valstybinėje aukštojoje mokykloje siūloma net virš 40 studijų programų, čia studijuoja daugiau kaip 8000 studentų, studijos organizuojamos Kaune, Kėdainiuose, Tauragėje, Druskininkuose. Sėkmingai baigusiems studijas suteikiamas profesinio bakalauro kvalifikacinis laipsnis ir profesinė kvalifikacija.

Su vaizdinės pamokos informacija šiek tiek susijusi ir galimai tinkanti studijų programa:

Multimedijos technologija



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių