JAV televizijos kanalas šunims - jau eteryje

„Dog TV“ – pirmasis televizijos kanalas, skirtas tik šunims. Kol kas juo gėrėtis gali tik San Diego (JAV) augintiniai. Šeimininkai už tokį malonumą savo keturkojams draugams televizijos kompanijai turės mokėti 4,99 dolerio kas mėnesį.

Planuojama, kad ateityje „Dog TV“ bus transliuojamas visoje šalyje. Televizijos kūrėjai teigia, kad naujo kanalo tikslas – šunis išlaikyti ramesnius ir užimti juos, kai šeimininkai palieka namus, rašo care2.com.

Kai kurie augintiniai, likę vieni namuose, tampa įsitempę ir nervingi. Kartais jie pradeda graužti ar gadinti namų apyvokos reikmenis, batus ar baldus. „Dog TV“ žada, kad jų kanale šunys galės stebėti raminančius vaizdus. Vaizdų kūrėjai teigia, kad spalvos ir garsai, pasirodantys televizoriaus ekrane, yra parinkti pagal šunų psichologijos principus.

Tačiau Cornell universiteto gyvūnų elgsenos profesorė teigia, kad šis televizijos kanalas neveiksmingas, nes šunys televizoriaus paprasčiausiai nežiūri. Ji teigia, kad augintinius nuraminti galima paleidžiant ramią muziką ir paliekant namuose prietemą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kaunietis

kaunietis portretas
durneliai, mano suniukai net sikdami neziuri i telika, nebent suloja koks suo,tai pakreipia galva
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių