Jaunimui skirtas išmanusis „HTC Wildfire“

Antradienį kompanija HTC visame pasaulyje pristato išmanųjį telefoną „HTC Wildfire“ su įdiegta „Android“ operacine sistema ir „HTC Sense“ vartotojo sąsaja.

Naujasis „HTC Wildfire“ pasižymi įvairialype ir patogia populiariausių socialinių tinklų integracija, kuri ypač aktuali nuolatinį ryšį su draugais siekiančiai palaikyti jaunimo auditorijai. Naujuoju modeliu HTC siekia paversti kompanijos skiriamuoju bruožu tapusią „HTC Sense“ vartotojų sąsają prieinamą jaunesnei auditorijai.

„Šiandien socialiniai tinklai yra tapę svarbiu draugystės forumu, kuriame daugiau nei 400 milijonų* žmonių, tarp kurių didžioji dalis yra jaunimas, „Facebook‘o“ dėka visoje Europoje dalijasi savo gyvenimu su draugais,“ – teigia Florian Seiche, HTC viceprezidentas Europai, Artimiesiems Rytams ir Afrikai. „Naujojo „HTC Wildfire“ dėka, pirmą kartą vartotojo sąsajos „HTC Sense“ patirtis taps prieinama jauniems mobiliųjų telefonų vartotojams. Šiame telefone visas komunikacijos srautas yra sutelkiamas į vieną vietą: ar tai būtų „Facebook“, „Twitter“, tekstiniai pranešimai, paveiksliukai, ar el. paštas. Tokiu būdu jaunas žmogus niekada nenutols nuo bendravimo ir visuomet bus arti savo draugų.“



Dėl įdiegtos „HTC Sense“ vartotojo sąsajos, „HTC Wildfire“ įgalina palaikyti ryšį su svarbiausiais asmenimis: koncentruojamasi ties konkrečia vartotojo patirtimi, kurioje svarbiausias yra žmogus, o telefonas sukurtas kuo paprastesniam ir natūralesniam naudojimui. „HTC Friend Stream“ programa (angl. application) nuosekliai surenka ir viename sraute pateikia „Facebook“, „Twitter“ ir „Flickr“ turinį. Nepaisant buvimo vietos, „HTC Wildfire“ vartotojas yra nuolat informuojamas apie draugų pasisakymus, komentarus, skubius prašymus ir nuotraukas.

Kartu su kiekvienu „HTC Wildfire“ adresų knygoje peržiūrimu kontaktu taip pat yra pateikiama paskutinė susijusi komunikacija: nuo informacijos, kada paskutinį kartą kalbėtasi su konkrečiu asmeniu, kokios tekstinės žinutės, laiškai jam buvo siųsti iki informacijos apie socialinio tinklo atnaujinimus. Skambinant kontaktui, „HTC Caller ID“ įrankis ekrane rodo jo „Facebook“ profilio nuotrauką ir paskutinį atnaujinimą bei priminimą, jei neužilgo – kontakto gimtadienis.

Naujo programų (angl. application) mainų įrankio dėka, naudojant „HTC Wildfire“ galima rekomenduoti programą el. paštu, tekstiniu pranešimu ar socialiniame tinkle. Kontaktui siunčiama nuoroda, padedanti rasti programą „Android Market‘e“ vieninteliu paspaudimu ir atsisiųsti ją į savo telefoną.



„Mes suprantame, kad žmonėms reikia efektyvesnių būdų naršyti tarp dešimčių tūkstančių šiuo metu „Android Market“ prieinamų programų. Mūsų atliktas nepriklausomas tyrimas atskleidė, jog vartotojai ne tik trokšta naujausių ir populiariausių programų, kurias vartoja jų draugai, tačiau taip pat laukia lengvesnių priemonių jų paieškai ir atsisiuntimui. Su „HTC Wildfire“ vartotojas pirmą kartą gali rekomenduoti naujausią ir „kiečiausią“ programą draugui ar jų grupei,“ – tęsia Florian Seiche.

Dėl 3.2 colių dydžio pirštų lietimui jautraus ekrano, „HTC Wildfire“ puikiai tinka nuotraukų peržiūrai ir jų dalijimuisi „Flickr‘e“ ar interneto naršymui. 5 megapikselių kamera su automatinio fokusavimo funkcija ir LED blykste įgalina užfiksuoti svarbius momentus, o 3,5 mm standartinis ausinių kištukas ir mikroSD kortelių skaitytuvas užtikrina galimybę nuolat su savimi turėti mėgstamą muziką.

Įsigijimas

Naujasis „HTC Wildfire“ išmanusis telefonas bus siūlomas vartotojams visose pagrindinėse Europos ir Azijos rinkose nuo 2010 m. liepos mėn.


Šiame straipsnyje: htcišmanusis telefonas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių