IT kompanijų vadovai grįžta į mokyklas

Beveik dvi dešimtys IT kompanijų vadovų skirtingų Lietuvos miestų mokyklose kovo mėnesį susitinka su moksleiviais.

Tikslas - pristatyti dabartines IT sektoriaus teikiamas galimybes, aptarti karjeros perspektyvas ir dalintis patirtimi.

„Vadovai – atgal į mokyklas“ yra viena iš iniciatyvos „E. įgūdžių savaitė“ dalių, kurios metu verslo atstovai aktyviai įsitraukia į diskusiją su moksleiviais ir akcentuoja IT įgūdžių svarbą šiandieninėje visuomenėje.

Susitikimuose dalyvauja kompanijų UAB „Affecto Lietuva“, UAB „Alna Group“, UAB „Baltijos programinė įranga“, UAB „CID Baltic“, UAB „Etronika“, UAB „Exigen Services Lietuva“, UAB „Forticom“, UAB „GetJar Baltic“, UAB „Hewlett-Packard“, UAB „HNIT-Baltic“, UAB „IBM Lietuva“, UAB „INTA“, UAB „Lonus Technologies“, UAB „Microsoft Lietuva“, UAB „NOD Baltic“, UAB „Strategic Staffing Solutions“, UAB „Tilde IT“ vadovai.

Pirmieji susitikimai sulaukė didelio moksleivių susidomėjimo ir aktyvaus įsitraukimo į diskusijas. Susitikimų su moksleiviais vaizdo įrašai bus talpinami svetainėje www.itnaktis.lt. IT įmonių vadovai lankosi Vilniaus, Kauno, Panevėžio ir Rokiškio miestų ir rajonų mokyklose. Aplankytų mokyklų moksleiviai yra pakviesti į baigiamąjį renginį „IT naktis“, vyksiantį kovo 28 d. Vilniuje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių