Ilja Laurs užleidžia „GetJar” vadovo postą

Ilja Laurs per pastaruosius keletą metų tapo Lietuvos verslo žvaigžde, o jo pagrindinis verslas – mobiliųjų programėlių parduotuvę “GetJar”. Dauguma šios kompanijos operacijų vyksta už Atlanto, tad Ilja nusprendė pasitraukti iš generalinio direktoriaus pareigų ir tą poziciją perduoti buvusiam operatyviam direktoriui Chris Dury.

Apie tai byloja oficialus “GetJar” pranešimas, kuriame teigiama, kad Ilja ir toliau liks aktyvus kaip vadovas, tik jo pozicija pakeičiama ir dabar įvardinama kaip “Executive Chairman”. Visgi verslininkas gyvena Lietuvoje, tačiau teigiama, kad jis dalyvaus kompanijos veikloje ir JAV reguliariai kiekvieną ketvirtį.

Pats Ilja pranešime teigia:

GetJar ir toliau sparčiai plečiasi, bet dabar dauguma iš mūsų augimo tendencijų vyksta Jungtinėse Valstijose. Mes manėme, kad būtų svarbu, jog pagrindinė vadovybė bazuotųsi būtent ten, ir tai buvo paprastas sprendimas pakelti Chris’ą pareigose, turint omenyje jo kaip lyderio savybes ir aktyvų indėlį į kompanijos veiklą.

Naujasis CEO Chris Dury dirba kompanijoje jau trejus metus, o iki tol, dirbamas kompanijoje “Intel”, įkūrė kelis gana sėkmingus savo verslus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių