Ką žada žvaigždės spalio 4–10 dienoms?

Avinai savaitgalį turės nemažą pasirinkimą, kaip, su kuo leisti laiką, netrūks pakvietimų, dėmesio.

AVINAS

Savaitgalį turėsite nemažą pasirinkimą, kaip, su kuo leisti laiką, netrūks pakvietimų, dėmesio. Neblogai jausitės kolektyve, minioje, jeigu reikės pasireikšti prieš publiką ir pan. Vis dėlto jums labai nepatiks kitų demonstruojamas valdingumas, ambicijos ir galite stipriai suirzti. Kitą savaitę itin domins tai, kas susiję su psichologija, medicina, menu, labdara. Galite sulaukti priekaištų dėl taisyklių nesilaikymo, netvarkos, dėl sugadintos technikos, žalos ar kt. Pasistenkite nesiblaškyti dirbdami ir bendraudami, antraip išties galite padaryti klaidų, įsivelti į rimtus konfliktus. Blogas emocijas išliekite sportuodami.

JAUTIS

Savaitgalį susiplanuokite laiką taip, kad ir ką nors naudingo nuveiktumėte, ir pasilinksmintumėte. Gerai praleisite laiką, jei pasinersite į visuomeninę veiklą, aktyviai padiskutuosite su draugais, bendraminčiais. Vis dėlto nuotaiką gali sugadinti nemalonus incidentas, nenumatytos išlaidos. Kitą savaitę jums gali kilti noras nuo visų atsiriboti, pasislėpti. Tikriausiai nerimausite dėl sveikatos problemų ar galimų nesėkmių darbe. Gali iširti svarbūs santykiai, nepasiteisinti projektas. Stenkitės nepasiduoti depresijai, baimėms, venkite slaptų avantiūrų. Seksis kur kas geriau, jeigu turite tvirtą komandą.

DVYNIAI

Savaitgalį būsite labai užsiėmę, jei ruošiate mokslinį darbą, straipsnį, turite planų vykti į užsienį ar pradėti bendrą veiklą su užsieniečiais ir pan. Gali būti, kad susitiksite su internetinio susirašinėjimo pažįstamu arba gausite laiškų iš užsienio. Venkite viešų kritiškų replikų, įžeidžiamų komentarų. Kitą savaitę jus nervins rutina ir norėsis kitokios veiklos. Pradėti nebus sunku, bet tęsti ar baigti gali nepavykti – minčių ir norų kryptis bus nepastovi arba trukdys kritika iš šalies. Regis, nesnaus jūsų priešai, konkurentai. Venkite azartinių žaidimų, abejotinų nuotykių, neviršykite greičio automobiliu.

VĖŽYS

Savaitgalio dienomis būsite seksualūs, linkę ieškoti romantiškų nuotykių, rizikuoti. Atsargiai – galimi nusivylimai. Nepaminkite savo svarbiausių vertybių. Pravartu stiprinti saitus su artimais žmonėmis, vaikais. Būtų žavu, jei pagamintumėte ypatingą patiekalą. Nuo pirmadienio galite sublizgėti ne vienoje srityje. Galite pasireikšti kaip puikūs pedagogai, žinių perteikėjai, kūrybinės asmenybės. Seksis bendrauti su vaikais. Silpna vieta bus technika, elektra – kažkas ges, galima susižeisti. Nedemonstruokite ambicijų, nes galite netekti svarbių asmenų paramos ar draugystės, nuvilti partnerį.

LIŪTAS

Šį savaitgalį būsite labai emocionalūs, jautrūs. Jeigu sau ir kitiems nesugadinsite nuotaikos, galėsite tikėtis malonių akimirkų. Svarbiausia saugoti sveikatą, vengti stresų ir jų nekelti kitiems. Nuo pirmadienio gali tekti skubiai tvarkyti finansinius reikalus, sudaryti sutartis, investuoti ar tarpininkauti kitiems. Itin aktualūs bus reikalai, susiję su politika, mokslu, užsieniu. Galite būti priversti priimti kažkokį sprendimą ar susitaikyti su tam tikru įvertinimu. Stenkitės išvengti interesų susikirtimų. Būtinas ypatingas atidumas kelyje, o tolimai kelionei, komandiruotei ruoškitės iš anksto, ne paskutinę minutę.

MERGELĖ

Savaitgalį teks griebtis susikaupusių ūkinių darbų ir aibės kitų reikalų arba rūpintis sergančiu šeimos nariu. Nuo to galite smarkiai pervargti ir pasakyti kažką tokio, kas supykdys artimą žmogų. Pasisaugokite sukčių, nepiktnaudžiaukite svaigalais. Kitą savaitę įtemptai darbuositės, jei esate susiję su tarpininkavimo veikla, žiniasklaida, mokymais, reklama, buhalterija. Dabar ypač svarbu skaitytis su antrosios pusės, aplinkinių žmonių, o ypač verslo partnerių pageidavimais ir nuomone. Antraip daug prarasite. Neįsižeiskite, jeigu išgirsite raginimų pasitempti profesinėje ar mokslo srityje.

SVARSTYKLĖS

Savaitgalį jusite pinigų trūkumą, nerimą dėl ateities. Nuotaiką gali praskaidrinti priešingos lyties dėmesys. Tiktų organizuoti pasimatymus, susitikti su geriausiais draugais, gaivinti senas pažintis, taikytis su artimaisiais. Kitą savaitę būsite gana dirglūs, pretenzingi. Jums atrodys, kad aplinkui zuja priešai. Galbūt nenumatytos permainos pažeis jūsų interesus, klibins planus. Gali nustebinti partneriai, staiga išreiškę atvirą nepritarimą. Neerzinkite kolegų ir konkurentų. Būkite itin atsargūs, nes kai kurie jūsų poelgiai vėliau gali sukelti nemalonių padarinių.

SKORPIONAS

Savaitgalį artimi žmonės bus paslaugūs ir dosnūs, jei mokėsite tai vertinti ir atsilyginti tuo pačiu. Vis dėlto gali nutikti kažkas tokio, kas sukliudys savaitgalio planus ar išmuš jus iš pusiausvyros. Negalima žaisti kitų žmonių jausmais, nedorai manipuliuoti. Tai grįš bumerangu. Kitą savaitę būsite nusiteikę gana žaismingai, pasižymėsite kūrybingumu. Vis dėlto teks nerimauti dėl atsinaujinusių senų problemų. Darbų krūvis kels įtampą. Panašu, kad išlįs kai kurios klaidos, spragos. Net gali kilti avarinės situacijos. Pernelyg nepasitikėkite dalykiniais ir meilės partneriais.

ŠAULYS

Savaitgalį bus ką veikti, ypač jeigu užsiimate mokslu, kultūra, teise ar politika. Neatsiginsite nuo norinčiųjų su jumis pabendrauti, padiskutuoti. Išties būtina skirti dėmesio aplinkiniams. Bus labai vertinami geri žodžiai, komplimentai. Tiesa, šis metas kiek pavojingas dėl vagysčių, apsinuodijimų. Nuo pirmadienio labiau pajusite, kiek daug jums reiškia artimi žmonės, vaikai, komfortas, pomėgiai, praeities patyrimai. Situacija bus gana nervinga. Galite patirti meilės nuotykį, kurio padariniai nenudžiugins. Galite sulaukti pasiūlymų greitai pralobti, bet jie nėra nekalti. Lengva prisidaryti rimtų problemų.

OŽIARAGIS

Savaitgalį jums rūpės nuosavybės, pinigų, materialinės gerovės klausimai, jaudins artimų žmonių problemos. Gali nemaloniai nustebinti tie, kuriems esate neabejingi. Regis, išgirsite žeidžiančių pastabų ir labai jautriai į jas reaguosite. Kitą savaitę geriausia būtų tęsti planus, nesiveliant į nervus gadinančias diskusijas, nekreipiant dėmesio į spaudimą permainoms, naujovėms. Lengva apsigauti dėl reikalų, susijusių su nuosavybe. Nuo trečiadienio užplūdę jausmai gali išprovokuoti negatyvias reakcijas. Neskubėkite visiškai užtrenkti svarbių durų, griauti tiltų. Tai, ką nutrauksite, bus sunkiai atkuriama.

VANDENIS

Šį savaitgalį bus nesunku glaistyti senus konfliktus, todėl galima skirti susitikimus, pasimatymus ir mėginti susitaikyti su tais, kurių dėmesio ilgitės. Regis, patirsite, kas yra įdomus bendravimas, romantika. Tik svarbu išlikti sąžiningiems sau ir tiems, kuriuos mylite. Kitą savaitę gali nepavykti, nutrūkti ar labai išvarginti kelionė, reikalai, susiję su mokslu, reklama, žiniasklaida, politika. Nerimą kels artimų žmonių bėdos ar jų planai. Pavojinga veltis į avantiūras. Gana didelė avarijų tikimybė, tad būkite atidūs ir neviršykite greičio.

ŽUVYS

Šį savaitgalį jums tiktų pasyviai ilsėtis, pasirūpinti kūno ir dvasios sveikata. Tikriausiai ieškosite atramos tikėjimo arba dvasinės išminties šaltinyje. Tikėtinas meninis įkvėpimas, keistos idėjos. Būsite labai patiklūs. Nesąžiningi asmenys gali be vargo jus apgauti. Kitą savaitę jūsų planai gali keistis dėl nenumatytų aplinkybių. Derėtų itin saugoti sunkiai įgytą padėtį ir turtą. Venkite abejotinų tarpininkų. Senos skolos ir profesinės klaidos gali grėsti darbo ar verslo sutarties nutraukimu. Nesiūlykite ir neimkite kyšių. Regis, didės nesaugumo jausmas, kils įtarimų ir dėl meilės reikalų.


Šiame straipsnyje: horoskopaiastrologijaprognozės

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 19 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 19 d.)

    AVINAS. Aktualiausi bus sveikatos, grožio, augintinių ir namų komforto klausimai. Galite gauti džiugią žinią, sulaukti komplimentų, dovanų, meilės prisipažinimo ar pan. JAUTIS. Nuo pat ryto galvosite apie pramogas, pasimatymus ir pan. Regis, daug d...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 18 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 18 d.)

    AVINAS. Gali kilti ūpas įgyvendinti drąsias idėjas, išbandyti save scenoje, sporte ar paskatinti tam vaikus. Regis, nevengsite naujų pažinčių, nuotykių. Galbūt įsigysite augintinį – šunį, katę ar kt. JAUTIS. Iki vakaro jums l...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 17 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 17 d.)

    AVINAS. Norėsis lengviau atsikvėpti ir pasilinksminti. Jus prisimins seni draugai, gerbėjai arba jūs patys jiems save priminsite. Puikiai suksitės, jeigu užsiimate pramogų verslu, kūryba ar esate gastrolėse. JAUTIS. Būsite nusiteikę iš petie...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 16 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 16 d.)

    AVINAS. Būsite nusiteikę rizikuoti. Galbūt sulauksite sėkmės. Galima netikėta staigmena, dovana. Derėtų pasisaugoti finansinių sukčių. JAUTIS. Nesibaigianti rūpesčių virtinė neleis jums atsipalaiduoti. Po nelengvų svarstymų galite priimti net...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 13 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 13 d.)

    AVINAS. Daug bendrausite, juokausite, flirtuosite. Galite susitarti dėl trokštamo pasimatymo, kelionės ar pan. Visgi svarbu neprarasti savitvardos su žmonėmis, nes situacija bus nestabili. Vakaras palankesnis ramiam buvimui namuose nei nuotykiams. ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 12 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 12 d.)

    AVINAS. Regis, teks pabėgioti, jei norėsite suspėti nuveikti suplanuotus darbus. O jų išties nestigs. Tikėtina reikšminga informacija, kuri neramins. Venkite rizikos kelyje, neviršykite greičio. JAUTIS. Regis, sieksite susikurti tvi...

  • Astrologinė prognozė balandžio 15–21 d.
    Astrologinė prognozė balandžio 15–21 d.

    Ką žada žvaigždės? ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 11 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 11 d.)

    AVINAS. Šiandien turėtumėte pasikliauti savo protu, nuojauta ir galimybėmis. Būsite smalsūs, nuovokūs, kitus stebinsite savo žiniomis. Aplinkiniai bus geranoriški ir linkę padėti. JAUTIS. Aktualiausi šiandien bus finansų ir turt...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 10 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 10 d.)

    AVINAS. Tikriausiai sudarysite naudingą sandorį arba išleisite pinigų samdydami talkininkus ir pirkdami daiktus, kurie palengvintų darbą. Patyrę draugai, pažįstami gali duoti vertingų patarimų. JAUTIS. Bendravimas su konkrečiais, reikliais a...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 9 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 9 d.)

    AVINAS. Būsite susirūpinę asmenine gerove, pajamų šaltiniais, pardavimo, skolų, nekilnojamojo turto klausimais. Gali įvykti ir naudingų, JAUTIS. Ne itin palankiomis sąlygomis teks rūpintis turtiniais, piniginiais reikalais, tiekimu, verslo sut...

Daugiau straipsnių