Ką žada žvaigždės liepos 5–11 dienoms?

Jei norite sužinoti, ką žada žvaigždės, paskaitykite astrologinę prognozę liepos 5–11 dienoms.

Jei norite sužinoti, ką žada žvaigždės, paskaitykite astrologinę prognozę liepos 5–11 dienoms.

AVINAS

Šį savaitgalį stokosite dvasinės pusiausvyros, neadekvačiai reaguosite į kitų žmonių žodžius. Turite suvaldyti emocijas ir elgtis taip, kad išvengtumėte aštrių situacijų, staigių išsiskyrimų bei konfliktų. Kitos savaitės pradžioje jūsų mintys vis suksis apie erotiką, seksą, meilę, nuotykius ir galimas ar norimas gyvenimo permainas. Polinkis rizikuoti viena prasme gali pasiteisinti, tačiau kita prasme kažką nepataisomai sugadinti. Rimčiau pamąstykite prieš ką nors keisdami. Galite gauti žinią iš žmogaus, gyvenančio toli ar dabar išvykusio. Tai ypač aktualu, jeigu ruošiatės kelionei ir renkate informaciją.

JAUTIS

Savaitgalis atneš techninių arba ūkinių rūpesčių, teks labiau rūpintis naminiais gyvūnais, artimųjų sveikata ar pan. Pravartu pasidarbuoti sodyboje, tik pasisaugokite erkių, alerginių reakcijų. Kitą savaitę aktualiausias dalykas bus asmeniniai santykiai, partnerystė, pinigai,erotika ir meilė. Gali atsinaujinti slaptas ryšys. Regis, sustiprės vidinis nerimas. Seksis geriau, jei profesinius, finansinius reikalus tvarkysite ramiai, metodiškai, nedemonstruodami principų. Jeigu atostogaujate, pasitaikys proga keliauti ar susipažinti su įtakingu asmeniu. Kraują kaitins meilės pagundos.

DVYNIAI

Savaitgalį gali tekti dalyvauti varžybose, pasirodymuose, žaidimuose, nes jei tai kažkam pažadėjote, trauktis nebegalėsite. Mylimo žmogaus, vaikų norų tenkinimas gali ištuštinti jūsų piniginę. Šeštadienio vakarą venkite rizikingų nuotykių. Nuo pirmadienio neblogai suksitės darbe, versle ir rezultatų ilgai laukti nereikės. Tikėtinas pokalbis, susijęs su galimu įsidarbinimu, jei tai aktualu. Neignoruokite darbų saugos reikalavimų, eismo ir kitų taisyklių. Jeigu atostogaujate, galite tikėtis pramogų, gražių pirkinių ar naudingų paslaugų, bet kartu ir nemažų išlaidų bei partnerystės, meilės dilemų.

VĖŽYS

Savaitgalį daugiau galvokite apie sielos reikmes, gamtos grožį, meilę artimiesiems, o ne apie neišsprendžiamus reikalus. Regis, neblogai seksis tvarkyti buitį, įvairius namų reikalus, talkinti giminėms, draugams atliekant remonto ar žemės darbus. Venkite šeiminių scenų. Kitą savaitę sieksite draugystės, meilės, gero sutarimo su vaikais, savirealizacijos, ieškosite nuotykių, neįprastos veiklos. Aplinkiniai dėl tokios iniciatyvos tik apsidžiaugs. Vis dėlto yra pavojus, kad dėl spontaniškos permainos prarasite tai, kas svarbu ir stabilu. Labiau susikaupkite, jei turite rašyti ataskaitas, parengti dokumentus, rinktis įsidarbinimo variantą. Jums gali pavykti sudaryti naudingą sutartį.

LIŪTAS

Šį savaitgalį jausite nenumaldomą nuotykių, kelionių, bendravimo su artimais ir nepažįstamais žmonėmis troškulį. Gali būti, kad apie kažką tokio, kas jus domina, informuos žiniasklaida, internetas ar netikėtas laiškas. Būkite atidūs kelyje. Kitą savaitę labai rūpės kai kurie šeimos gerovės klausimai ir turbūt neblogai seksis juos spręsti. Gali būti, kad maloniai pasižmonėsite, dalyvausite šeimyniniame pobūvyje. Jausite ir polėkį, ir nerimą, jeigu ruošiatės išvykti į užsienį, rengiatės rimtai permainai ar pan. Brandaus artimo žmogaus patarimai gali labai praversti, o ekscentriškų nepažįstamųjų – pakenkti. Atsargiai kelyje.

MERGELĖ

Savaitgalio dienomis tikriausiai jums pavyks suderinti planus su vaikais, mylimu žmogumi, tik galbūt nesutarasite dėl išlaidų. Tikėtina kelionė, viešnagė. Gerokai ištuštinsite banko sąskaitą, jei staiga neatsispirsite norui kažką brangaus nusipirkti sau ar šeimai. Kitą savaitę neišvengsite aktyvaus bendravimo ir turbūt norėsite svečiuotis, flirtuoti bei neįprastai leisti laiką. Galite išgirsti netikrų pažadų, užsidirbti baudą dėl neatidaus elgesio kelyje ar kt. Galite nukentėti, jeigu naudojotės svetimais pinigais asmeniniam tikslui. Nuo trečiadienio porą dienų jums norėsis ramaus laisvalaikio be šurmulio ir renginių.

SVARSTYKLĖS

Savaitgalį nestigs viliojamų pasiūlymų, tačiau gali trūkti geros savijautos, energijos. Arba atsiras rūpesčių, kurie neduos ramybės. Šeštadienio vakaras nepalankus kontaktams, pasimatymams, rizikingiems poelgiams. Kitą savaitę porą dienų neblogai suksitės prekybos, komercijos, reklamos sferoje. Galite sudaryti nuomos, pirkimo ir pardavimo ar kt. sutartis. Jei atostogaujate, pasilepinkite tuo, kas jums malonu. Galbūt būsite pakviesti į svečius, pasimatymą, sužinosite gerą naujieną. Tik nesipykite su antrąja puse, kitaip iki skyrybų liks vienas žingsnis. Verčiau pasistenkite, kad šeima taptų laimės uostu.

SKORPIONAS

Savaitgalį jums nesinorės bendrauti paprastai, nevilios tuščios kalbos. Galbūt bendrausite su menininkais, religingais žmonėmis. Norėsis atsipalaidavimo, dvasingumo, tačiau kuo labiau to trokšite, tuo jautriau reaguosite į bet kokius dirgiklius. Saugokitės traumų. Kitą savaitę neblogai seksis siekiantiesiems plėsti akiratį, keliauti, susipažinti su užsieniečiais. Tik būkite atidesni, kad nepamestumėte vertingo daikto, dokumento. Laikykitės nustatytos tvarkos, saugos taisyklių, kitaip gali kilti nemalonumų. Periodo pabaigoje galite išsiruošti į svečius pas giminaičius arba jų sulaukti pas save.

ŠAULYS

Savaitgalį dalyvavimas įvairiuose renginiuose gali suteikti progų susipažinti su naujais žmonėmis ir sutikti senus draugus. Galimi šiokie tokie nuostoliai, praradimai per draugus, pažįstamus, jeigu pernelyg pasiduosite jų įtakai. Kitą savaitę itin domėsitės menu, mistika, įvairiomis paslaptimis, gandais. Atgaivą teiks gamta, vienatvė arba jaukus poilsis su artimiausiais žmonėmis. Galite patirti keistų netikėtumų, pajusti abejonių dėl vaikų sveikatos ar jų atostogų veiklos. Nuo ketvirtadienio gana palankus metas deryboms ir finansinėms operacijoms. Pasitelkite įgimtą sumanumą, komercinę uoslę ir pirmyn.

OŽIARAGIS

Savaitgalį galima reikšminga pažintis ar įvykis, bet daugiau bus kalbama apie įsipareigojimus nei apie malonius dalykus. Galite savo kailiu pajusti, kokios nepastovios žmonių nuotaikos bei nuomonės. Jeigu pasiseks, sekmadienį susiburs įdomi kompanija. Kitą savaitę turbūt pavyks pagerinti santykius su žmonėmis, kurie jums yra ar bus reikalingi. Tiktų užsiimti hobiu, skirti pasimatymus. Stenkitės nesiblaškyti ir nedaryti skubotų sprendimų bei neskubėkite naujų pažįstamų kviestis pas save į svečius. Jeigu turite meninių polinkių, nugalėkite neryžtingumą ir atskleiskite savo kūrybines galias.

VANDENIS

Šį savaitgalį tikriausiai vyksite toli nuo namų ar šiaip stengsitės pakeisti aplinką, pabėgti nuo rutinos, pamąstyti apie nekasdieniškus dalykus. Dėl spontaniško poelgio galite ir kažką prarasti, ir patirti stiprių įspūdžių. Metas avaringas, tad atsargiai. Kitą savaitę ambicijos vers labiau stengtis darbe, sportuojant arba meilės fronte. Pastarajame išties turėtų sektis. Patirsite įspūdžių, sulauksite dėmesio. Jei dabar turite apsispręsti svarbiu klausimu, nemaža tikimybė, kad suklysite, ypač pasirinkę ne laiko patikrintą variantą, o naujovę. Pasinaudoję konfidencialia informacija, periodo pabaigoje galite savo naudai pakreipti situaciją, santykius.

ŽUVYS

Savaitgalį išryškės kai kurios psichologinės problemos, kompleksai. Galite tikėtis pikantiškų potyrių meilėje, tačiau dar neverta planuoti tolesnės santykių eigos. Finansiniai interesai gali išbandyti draugystės arba meilės tvirtumą. Jeigu atostogaujate, kitą savaitę laukia intriguojantys susitikimai, renginiai, kelionė, pramogos ir pan. Galite mėginti ištaisyti kažkokią žalą, padarytą mylimam žmogui ar vaikui. Geriausia būtų kartu išvykti pailsėti, papramogauti ten, kur pastariesiems patinka. Dalykinėje veikloje siekite konkretumo ir tęstinumo. Nevenkite pokalbio su įtakingu asmeniu. Išsiaiškinus aktualų reikalą, jums labai palengvės.


Šiame straipsnyje: horoskopaiastrologijaprognozės

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių