Ką žada žvaigždės birželio 28 – liepos 4 dienoms?

AVINAS
Šį savaitgalį jums labai norėsis pabūti su artimu žmogumi, sieksite dvasinio ir fizinio intymumo. Jeigu tikitės, kad viskas vyks pagal planą, galite nusivilti. Sekmadienį galite patirti meilės vilionių, virtualų flirtą. Gims rožinių lūkesčių. Kitos savaitės pradžioje tikriausiai dairysitės pramogų, romantikos. Naujų gerbėjų idealizuoti nederėtų, ypač jei dar nežinote, ko galite iš jų tikėtis. Turėtų sektis kūrybinė, pedagoginė veikla, bet net menkiausias nepareigingumas bus ypač pastebimas ir netoleruojamas. Nekonfliktuokite su tais, nuo kurių priklauso jūsų karjera, materialinė gerovė ir panašiai.

JAUTIS
Savaitgalį daug bendrausite su artimaisiais, kaimynais. Gali kiek suerzinti išgirstos apkalbos. Jei kur nors vyksite, nežiopsokite vairuodami ir nevartokite svaigalų. Geriausiai pailsėsite gamtoje, sodyboje, kaime. Iš kažko galite sulaukti staigmenos, komplimento. Kitą savaitę itin apdairiai elkitės su pinigais, šeimos nuosavybe. Prieš ką nors užstatydami, skolindami, pirkdami ar parduodami gerai paskaičiuokite. Apskritai savaitė turėtų būti nebloga, žadanti meilės pagundų arba šiokių tokių pramogų, jų planavimo ir pan. Jeigu ruošiatės kelionei ar išleidžiate į užsienį savo vaikus, turėsite daug kuo pasirūpinti.

DVYNIAI
Savaitgalį būsite nusiteikę rūpintis šeima, namais, papildomai uždarbiauti ar ieškoti reikalingų prekių, paslaugų. Galbūt teks kontaktuoti su keistuoliais, meno žmonėmis. Lengva apsigauti meilės reikaluose, supainioti svajonę su realybe arba suklaidinti jums neabejingą asmenį. Nuo pirmadienio jus domins reklama, komerciniai reikalai, pervežimai, atsiskaitymai. Regis, nerimausite dėl skolų, paskolų ar šeimos nario finansinių problemų. Jeigu šeima draugiška, kaip ir turėtų būti, kiekvienas jos narys sulaukia pagalbos ir jaučia artimųjų palaikymą bet kokioje keblioje situacijoje.

VĖŽYS
Savaitgalį pasižymėsite aktyvumu, bet jūsų nuotaikos bus neprognozuojamos. Rasite kuo pasidžiaugti, bet kartu nesiliausite bambėti dėl buitinių nesklandumų, išlaidų. Regis, jums seksis kūrybos reikaluose, domins nepažinti dalykai, menas, kultūra, egzotiški kraštai. Jei viliatės aiškumo meilės santykiuose, jūsų viltys gali subliūkšti. Kitą savaitę rūpės tartis dėl verslo sutarties, atlygio už paslaugas ar darbą, pelno, palūkanų, paramos ar pan. Viską įmanoma išspręsti sumaniomis derybomis, bet skubėti neverta, nes tik nuo antradienio pavakarių susitarimai taps konkretesni.

LIŪTAS
Šį savaitgalį energijos turėsite nedaug, tad nederėtų imtis sunkių darbų. Kaupkite jėgas, ilsėkitės, stiprinkite sveikatą, aiškinkitės paslaptis bei paskalas, klauskite patarimų. Galbūt pajusite apmaudą dėl artimo žmogaus neetiško poelgio. Sekmadienį tapsite aktyvesni. Stenkitės suvaldyti pagundą išlaidauti. Kitą savaitę turėsite tiek pareigų ir darbų, kad svirs rankos. Nedžiugins buities našta ir namuose. Keistai gali elgtis artimas žmogus arba kolega. Tarp kolegų išties gali atsirasti slapta jums kenkiančių, rezgančių intrigas. Pasistenkite jų neprovokuoti ir kuo atsakingiau atlikti savo pareigas.

MERGELĖ
Savaitgalio dienomis būsite nusiteikę bendrauti, draugauti. Šeštadienį sugebėsite daryti gerą įspūdį pašnekovams, publikai ar visuomenei. Labiau tikėsite, ką kalba pažįstami ar draugai nei mylimo žmogaus žodžiais ir jausmais. Sekmadienį gali kamuoti pagirios, alergija arba meilės nuoskaudos. Iki trečiadienio jums stigs energijos, drąsos, racionalumo. Kad būtų mažiau įtampos, pravartu užimti pasyvaus stebėtojo poziciją, nesiveržti į dėmesio centrą. Saugokitės vagių ir nežiopsokite gatvėje. Antra periodo pusė turėtų būti šauni, žadanti daugiau meilės ir veiksmo.

SVARSTYKLĖS
Savaitgalis žada nekasdieniškus susitikimus, bet ne visi jie džiugins. Galite pasireikšti kaip geri organizatoriai, renginių vedėjai ar pan. Kad ir kaip būtų, neatsisakykite progų įdomiai praleisti laisvalaikį, tik neprovokuokite pašnekovų ar partnerio pavydo, agresijos. Kitą savaitę pora dienų būsite aktyvūs ir jums seksis reikštis kolektyvinėje veikloje, kūrybiniuose projektuose. Galbūt teks intensyviai diskutuoti, ką nors įrodinėti kolektyvui, visuomenei. Galite sulaukti nemalonios kritikos iš kolegos arba šeimos nario. Arba patys ką nors užsipulsite, sužinoję apie paskleistas apkalbas, intrigas.

SKORPIONAS
Savaitgalį mąstysite filosofiškai ir puikiai įžvelgsite paslėptą prasmę. Turėtumėte gerai praleisti laiką, ypač jeigu dalyvausite renginyje, parodoje, paviešėsite toli nuo namų, ką nors kūrybiško ar mokslinio dirbsite ir pan. Meilės intriga gali kiek nuvilti. Kitą savaitę būsite gana veiklūs, aktyviai darbuositės ir kitus raginsite rodyti iniciatyvą, prisidėti prie jūsų sumanymų, projektų. Galbūt leisitės į kelionę, jai ruošitės arba tvarkysite su studijomis, užsieniu, pervežimais susijusius reikalus. Atidžiai vairuokite, nenumokite ranka į aplinkinių perspėjimus ir savos intuicijos kuždesius.

ŠAULYS
Savaitgalį jus vilios išvykos, azartiškos pramogos, slapti meilės nuotykiai, domins psichologija. Regis, po nesusipratimų periodo pagaliau rasite bendrą kalbą su kuo nors iš artimųjų ir geriau vienas kitą suprasite. Kita vertus, jūsų gali nesuprasti antroji pusė. Neteikite apgaulingų pažadų. Kitą savaitę tikėtini svarbūs susitikimai, interviu. Galbūt mėginsite pasiremti užsieniečių patirtimi, jų konkrečia pagalba, sieksite paskolos ar pan. Būkite atsargūs, bendraudami su nepažįstamais veikėjais bei įtakingais valdininkais. Neimkite ir nesiūlykite kyšių.

OŽIARAGIS
Savaitgalį tikėtinas jums svarbus pasimatymas, pobūvis ar pasirodymas. Regis, nuoširdžiai stengsitės suprasti žmones, su kuriais jus sieja ypatingi jausmai ar reikalai. Jeigu gausite pastabą dėl stiliaus, išvaizdos, nesureikšminkite jos. Nepervertinkite ir komplimentų, nes ne visi bus nuoširdūs. Kitą savaitę dėl pinigų, išlaidų galite apsipykti su artimu žmogumi, partneriu. Pasistenkite, kad to nenutiktų, antraip iš mažo konflikto iki savaitės pabaigos gali įsiliepsnoti toks, kad net kils grėsmė santykių ateičiai. Jei sprendžiasi studijų ar darbo klausimas, susidursite su rimta konkurencija.

VANDENIS
Šį savaitgalį galite nemažai nuveikti savo ūkyje. Galbūt atnaujinsite aprangą, keisite įvaizdį. Neregzkite meilės romano, jei tai darote tik dėl naudos - pakenksite sau ir įskaudinsite kitą žmogų. Sekmadienis neblogas komercinei veiklai, amatams, žemės ūkiui. Kitą savaitę būsite nusiteikę oponuoti, ieškoti sąjungininkų, partnerių. Turbūt teks labai pasistengti, jeigu ieškote teisybės, tvarkote juridinius reikalus, tarpininkaujate arba norite laimėti darbo konkursą, gauti finansavimą verslui ar pan. Jei tiesiog norite perbėgti iš vienos darbovietės į kitą tikėdamiesi kažko geriau, rizika gali nepasiteisinti.

ŽUVYS
Savaitgalis skatins džiaugtis vasara, pramogauti, bet kartu gali iškilti problemų, susijusių su vaikais, partneriu. Venkite lengvabūdiškų nuotykių, nešvaistykite pinigų abejotiniems malonumams. Regis, galite persistengti, mėgindami kitiems įtikti ar patikti. Jeigu taip nutiks, pasijusite lyg apgauti, nors savo iliuzijas kuriate patys. Turbūt seksis meninė veikla. Kitą savaitę galimi viršvalandžiai darbe arba tiesiog dirbsite daugiau, nei planavote. Po truputį spręsis skolų, mokesčių klausimai. Deja, keistai gali klostytis meilės reikalai. Stigs pasitikėjimo partneriu, galima saviapgaulė arba veidmainiavimas.


Šiame straipsnyje: horoskopaiastrologijaprognozės

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 24 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 24 d.)

    AVINAS. Šiandien būkite atidesni su svetimomis vertybėmis ir dokumentais, jų nesugadinkite. Venkite aplaidumo, jeigu teks ruošti ar nagrinėti svarbų dokumentą, tekstą ir pan. Vadovaukitės teisingumo nuostata. JAUTIS. Jeigu turite galimyb...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 23 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 23 d.)

    AVINAS. Jeigu nebuvote sutvarkę finansinių reikalų, grąžinę skolų, nesistebėkite, kad užgrius rūpesčiai, išlaidos. Vakare galite pasielgti neįprastai, rizikingai – galbūt leisitės į avantiūrą. JAUTIS. Aplinkiniams darysite prie&s...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 20 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 20 d.)

    AVINAS. Tikriausiai mėginsite keisti išvaizdą, stilių ir jums pavyks. Kita vertus, tykos traumos, infekcijos, todėl pasisaugokite ir laikykitės higienos taisyklių, venkite nesveiko, nešviežio maisto. Neerzinkite gyvūnų. JAUTIS. Būsite ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 19 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 19 d.)

    AVINAS. Aktualiausi bus sveikatos, grožio, augintinių ir namų komforto klausimai. Galite gauti džiugią žinią, sulaukti komplimentų, dovanų, meilės prisipažinimo ar pan. JAUTIS. Nuo pat ryto galvosite apie pramogas, pasimatymus ir pan. Regis, daug d...

  • Astrologinė prognozė balandžio 22–28 d.
    Astrologinė prognozė balandžio 22–28 d.

    Ką žada žvaigždės? ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 18 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 18 d.)

    AVINAS. Gali kilti ūpas įgyvendinti drąsias idėjas, išbandyti save scenoje, sporte ar paskatinti tam vaikus. Regis, nevengsite naujų pažinčių, nuotykių. Galbūt įsigysite augintinį – šunį, katę ar kt. JAUTIS. Iki vakaro jums l...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 17 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 17 d.)

    AVINAS. Norėsis lengviau atsikvėpti ir pasilinksminti. Jus prisimins seni draugai, gerbėjai arba jūs patys jiems save priminsite. Puikiai suksitės, jeigu užsiimate pramogų verslu, kūryba ar esate gastrolėse. JAUTIS. Būsite nusiteikę iš petie...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 16 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 16 d.)

    AVINAS. Būsite nusiteikę rizikuoti. Galbūt sulauksite sėkmės. Galima netikėta staigmena, dovana. Derėtų pasisaugoti finansinių sukčių. JAUTIS. Nesibaigianti rūpesčių virtinė neleis jums atsipalaiduoti. Po nelengvų svarstymų galite priimti net...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 13 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 13 d.)

    AVINAS. Daug bendrausite, juokausite, flirtuosite. Galite susitarti dėl trokštamo pasimatymo, kelionės ar pan. Visgi svarbu neprarasti savitvardos su žmonėmis, nes situacija bus nestabili. Vakaras palankesnis ramiam buvimui namuose nei nuotykiams. ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 12 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 12 d.)

    AVINAS. Regis, teks pabėgioti, jei norėsite suspėti nuveikti suplanuotus darbus. O jų išties nestigs. Tikėtina reikšminga informacija, kuri neramins. Venkite rizikos kelyje, neviršykite greičio. JAUTIS. Regis, sieksite susikurti tvi...

Daugiau straipsnių