Ką žada astrologai rugsėjo 24 – 30 dienoms?

AVINAS

Savaitgalį jausitės gerai, jeigu jus sups tvarkinga aplinka, geranoriškai nusiteikę žmonės bei galėsite pasilepinti gyvenimiškais patogumais. Kuo daugiau dėmesio skirkite artimiesiems, iš širdies pabendraukite. Saugokitės elektros iškrovos. Nuo pirmadienio norėsis pramogų, romantikos, rūpės vaikų poreikiai bei interesai. Galbūt sublizgėsite originalumu ar net ypatingais talentais. Tai geras metas kūrybinei raiškai, pozityviai rizikai. Nuo trečiadienio gali pasireikšti didesnis aplinkinių reiklumas dėl jūsų darbo kokybės, įvaizdžio, mokymosi rezultatų. Užbaikite senus darbus, sumuokite rezultatus.

JAUTIS

Savaitgalį galima netolima kelionė. Neblogai seksis darbuotis savo ūkyje, taisyti techniką ir padėti kitiems. Daugiau dėmesio skirkite sveikatai, mitybai. Tiktų laikytis dietos, aiškintis santykius, susigrąžinti ar atiduoti skolas. Kitą savaitę daugiausiai rūpesčių kels turto ir buities reikalai. Pagalbos, dėmesio gali prireikti šeimos nariams, arba būtent jums norėsis atramos, prie kurios galima prisišlieti ir jaustis saugiai. Galbūt jus prisimins seniai pamiršti žmonės. Nuo trečiadienio daugės romantiškų planų ir svajų. Regis, šmaikščiai flirtuosite arba skubėsite į pasimatymą. Seksis ugdyti, lavinti vaikus.

DVYNIAI

Savaitgalį būsite nusiteikę mėgautis žemiškais malonumais, suteikti sau kuo daugiau komforto, gėrėtis gamta. Galbūt kažką gražaus įsigysite, demonstruosite kulinarinius sugebėjimus ar kt. Kitos savaitės pradžioje sužinosite aktualių jums dalykų, pasireikšite mokslo ar žiniasklaidos srityje. Galbūt sudalyvausite neįprastame renginyje, susitiksite su originaliu asmeniu. Nuo trečiadienio galite nemažai nuveikti buityje, kasdieniniuose reikaluose. Tik galvokite, ką kalbate ir ką žadate. Apžvelkite praėjusius įvykius, viską įvertinkite.

VĖŽYS

Savaitgalį būsite nusiteikę meile ir rūpesčiu apgaubti artimuosius, pasidalinti su jais savo jausmais. Lengvai megsite reikalingus ryšius, tačiau lengva ir prarasti tai, kas jums brangu. Kitą savaitę būsite nusiteikę tvarkyti piniginius, nuosavybės ir verslo reikalus, rūpintis šeimos gerove. Jums turėtų pavykti daug ką išsiaiškinti bei pakeisti savo naudai. Tik elkitės garbingai, nesinaudokite tarnybine padėtimi. Nuo trečiadienio galite nemažai nuveikti komercijos, tarpininkavimo, žiniasklaidos, mokslo, įvairių susitarimų srityse.

LIŪTAS

Savaitgalį galimos problemos, susijusios su sava ar artimų žmonių sveikata, psichologine būkle. Intuityviai suvoksite, ką galite pataisyti, pakeisti, o ko ne. Atgaivą teiks gamta, menas, meditacijos. Siekite intymumo, dvasingumo. Nuo pirmadienio puikiai reikšitės srityse, kuriose reikia žinių, komunikabilumo, iškalbos. Regis, jums pavyks pagerinti savo įvaizdį, pakeisti aplinkinių nuomonę į palankesnę pusę. Galbūt nusipirksite ar internetu parsisiųsite reikalingą knygą. Netikėtas pokalbis gali labai suintriguoti.

MERGELĖ

Savaitgalį nepavyks atsiriboti nuo rimtų rūpesčių, tiek namų, tiek darbo. Susitikite su žmonėmis, kuriuos mėgstate, padiskutuokite, pasilinksminkite. Kitos savaitės pradžioje geriau jausitės, jeigu vengsite kompanijų, įtemptų darbų, skubos ir pasirinksite vienatvę, gilius apmąstymus. Nepatartina niekur skubėti, rizikuoti, persidirbti. Regis, jus ypač vilios meno, muzikos, mistinių paslapčių pasaulis. Periodo pabaigoje galite papildomai užsidirbti ar kažką įsigyti palankiomis sąlygomis. Galimi reikalai su bankais, antstoliais.

SVARSTYKLĖS

Savaitgalį nevengsite viešo dėmesio. Galite dalyvauti pasirodymuose, pristatyti savo kūrybą, dalyvauti diskusijose. Nebijokite išbandyti jėgas, nes įgysite populiarumo. Nuo pirmadienio galite grįžti prie neišspręstų savo gyvenimo klausimų, ir dabar turėsite patarėjų bei galėsite pasiremti svetima patirtimi. Galbūt išsiaiškinsite kitų žmonių vertinimus apie tai, kas esate, ką darote. Nuo trečiadienio energijos kiek sumažės. Lengva įkliūti į keistas pinkles, apsigauti. Galbūt nekaip jausitės dėl sveikatos sutrikimo.

SKORPIONAS

Savaitgalį būsite veiklūs, bendraujantys, tačiau nepasiduokite spaudimui kažkur vykti, kažko imtis, jeigu jaučiate, kad tai jums netinka. Stenkitės taktiškai paaiškinti aplinkiniams dėl savo pasirinkimo. Kitą savaitę jums labiausiai rūpės darbai, karjeros perspektyvos. Apie tai kalbėsitės su kolegomis, bendraminčiais. Užbaikite tai, ką pradėjote, išpildykite senus pažadus. Saugokitės vagių, aferistų, labiau rūpinkitės vaikais. Į periodo pabaigą daugės progų praleisti laisvalaikį su bendraminčiais. Atsargiai kelyje.

ŠAULYS

Savaitgalį gali kilti nenumaldomas noras išlaidauti bei dosnumu žavėti kitus. Galbūt sudalyvausite kultūriniame renginyje arba patys organizuosite priėmimą, vakarėlį. Nuo pirmadienio neblogai seksis intelektinė veikla, moksliniai tyrinėjimai. Galite susitarti dėl bendradarbiavimo, papildomo darbo krūvio, projektinės veiklos, kelionės. Turbūt pavyks sudominti užsienietį ar įtakingą asmenį. Labai svarbu nenumoti ranka į pareigas, priesaikas. Jei neturite neišspręstų rimtų problemų, tuomet kils ūpas susitikti su draugais.

OŽIARAGIS

Savaitgalį tikėtini išgyvenimai, susiję su šeima, partneriu. Šeimos santykius sutvirtintų bendras interesas arba bendrų draugų ratas. Galbūt išsiaiškinsite tai, kas jus labiausiai jaudina. Nuo pirmadienio svarbūs taps skolų, mokesčių, finansinių įsipareigojimų klausimai. Pravartu peržiūrėti dokumentus, sutartis. Galbūt ką nors reikia pratęsti ar pataisyti. Saugokite dokumentus, pinigus. Regis, iki pat periodo pabaigos nepristigs optimizmo, net jei teks laikyti sunkų egzaminą, ruošti publikaciją ar rengti pristatymą, pateikti ataskaitą.

VANDENIS

Savaitgalį būsite linkę daug dėmesio skirti išvaizdai, staipytis prieš veidrodį, keisti įvaizdį. Pravartu labiau branginti santykius su artimais žmonėmis, orientuotis į tikrąsias vertybes. Galima aktuali žinia iš toli. Nuo pirmadienio galbūt pasiryšite išbandyti jėgas neįprastoje srityje, paskirti pasimatymą ar netgi pirštis mylimam žmogui. Tikriausiai išspręsite asmeninę ar šeimos problemą. Būkite itin įžvalgūs tame, kas susiję su finansais, komercija, politika. Venkite aferų, avantiūrų, nes jos gali įnešti per daug sumaišties.

ŽUVYS

Savaitgalį veršitės pramogauti, mylėti, kurti. Kaip vijurkai suksitės pramogų sektoriuje, jei tai jūsų sritis. Tikėtini kažkokie įvykiai, įspūdžiai, susiję su vaikais, dalyvavimu konkursuose, varžybose ar kt. Jeigu jūsų veikla reikalauja įžvalgos, intuicijos, tai jums kitą savaitę seksis geriau nei paprastai. Iš netikėtos veiklos, spontaniško užsakymo galimos pajamos. Galimas ir netikėtas darbo pasiūlymas. Visgi lengva susikompromituoti dėl manipuliacijų, nesąžiningumo, neadekvačios reakcijos. Pasitelkite toleranciją ir leiskite kitiems būti tokiems, kokie jie yra.


Šiame straipsnyje: horoskopaiastrologijaprognozės

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 24 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 24 d.)

    AVINAS. Šiandien būkite atidesni su svetimomis vertybėmis ir dokumentais, jų nesugadinkite. Venkite aplaidumo, jeigu teks ruošti ar nagrinėti svarbų dokumentą, tekstą ir pan. Vadovaukitės teisingumo nuostata. JAUTIS. Jeigu turite galimyb...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 23 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 23 d.)

    AVINAS. Jeigu nebuvote sutvarkę finansinių reikalų, grąžinę skolų, nesistebėkite, kad užgrius rūpesčiai, išlaidos. Vakare galite pasielgti neįprastai, rizikingai – galbūt leisitės į avantiūrą. JAUTIS. Aplinkiniams darysite prie&s...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 20 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 20 d.)

    AVINAS. Tikriausiai mėginsite keisti išvaizdą, stilių ir jums pavyks. Kita vertus, tykos traumos, infekcijos, todėl pasisaugokite ir laikykitės higienos taisyklių, venkite nesveiko, nešviežio maisto. Neerzinkite gyvūnų. JAUTIS. Būsite ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 19 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 19 d.)

    AVINAS. Aktualiausi bus sveikatos, grožio, augintinių ir namų komforto klausimai. Galite gauti džiugią žinią, sulaukti komplimentų, dovanų, meilės prisipažinimo ar pan. JAUTIS. Nuo pat ryto galvosite apie pramogas, pasimatymus ir pan. Regis, daug d...

  • Astrologinė prognozė balandžio 22–28 d.
    Astrologinė prognozė balandžio 22–28 d.

    Ką žada žvaigždės? ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 18 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 18 d.)

    AVINAS. Gali kilti ūpas įgyvendinti drąsias idėjas, išbandyti save scenoje, sporte ar paskatinti tam vaikus. Regis, nevengsite naujų pažinčių, nuotykių. Galbūt įsigysite augintinį – šunį, katę ar kt. JAUTIS. Iki vakaro jums l...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 17 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 17 d.)

    AVINAS. Norėsis lengviau atsikvėpti ir pasilinksminti. Jus prisimins seni draugai, gerbėjai arba jūs patys jiems save priminsite. Puikiai suksitės, jeigu užsiimate pramogų verslu, kūryba ar esate gastrolėse. JAUTIS. Būsite nusiteikę iš petie...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 16 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 16 d.)

    AVINAS. Būsite nusiteikę rizikuoti. Galbūt sulauksite sėkmės. Galima netikėta staigmena, dovana. Derėtų pasisaugoti finansinių sukčių. JAUTIS. Nesibaigianti rūpesčių virtinė neleis jums atsipalaiduoti. Po nelengvų svarstymų galite priimti net...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 13 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 13 d.)

    AVINAS. Daug bendrausite, juokausite, flirtuosite. Galite susitarti dėl trokštamo pasimatymo, kelionės ar pan. Visgi svarbu neprarasti savitvardos su žmonėmis, nes situacija bus nestabili. Vakaras palankesnis ramiam buvimui namuose nei nuotykiams. ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 12 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 12 d.)

    AVINAS. Regis, teks pabėgioti, jei norėsite suspėti nuveikti suplanuotus darbus. O jų išties nestigs. Tikėtina reikšminga informacija, kuri neramins. Venkite rizikos kelyje, neviršykite greičio. JAUTIS. Regis, sieksite susikurti tvi...

Daugiau straipsnių