Draugystės horoskopas: kas artimiausias Vėžio sielai?

Pagarba, atvirumas, nesavanaudiškumas, ištikimybė, pasitikėjimas, tolerancija – kertiniai akmenys statant gyvenimą džiuginančios draugystės tiltus.

Gyvenimą be tikro draugo dažnas sunkiai įsivaizduoja, o neturintys jo jaučia ilgesį ir trūkumą. Vieniems lengvai pavyksta susirasti draugų, kitus supa tik keletas, patikrinti gyvenimo negandų, treti draugais vadina tuos, kurie nuolat kelia įtampą ir verčia jaustis prastesniais, dar kitiems išvis nesiseka patirti nuoširdžios draugystės.

Ar su žmogumi draugystė gali tęstis visą gyvenimą, ar su juo galima leistis į žygį, ar verčiau kartu nesiimti jokios bendros veiklos ir pasitenkinti diplomatišku bendravimu? Patarti šiuo atveju gali jei ne jūsų širdis, tai žvaigždės.

Kurio Zodiako ženklo atstovas gali būti tikras Vėžio sielos draugas, o su kuriuo bendraujant tektų perlipti per save?

Vėžys ir Avinas

Jiedu gali užmegzti puikią draugystę, tačiau jos būtina sąlyga – kad Vėžys nebūtų pernelyg naivus.

Avinas nėra nesąžiningas, teisiantis, bet dėl savo žaižaruojančio įsiaudrinimo gali skubotai pareikšti nuomonę, kuri įskaudins ypač jautrios prigimties Vėžį.

Vėžys ir Jautis

Ganėtinai solidi draugystė yra visai įmanoma. Ji gali išlaikyti laiko išbandymus, jei šių ženklų atstovai nebus įsikibę vienas į kitą ir matysis ne taip dažnai. Jie turi pakankamai daug panašumų ir pakankamai atvirumo įvertinti šią draugystę, bet kartu ir per mažai siejančių bruožų, kad ant tos pačios bangos kartu išsilaikytų ilgai.

Atstumas Jaučiui ir Vėžiui padės įžvelgti vienas kito teigiamas savybes ir užmerkti akis prieš galimas trinties priežastis. Idealus bendravimo ir draugystės puoselėjimo būdas būtų susirašinėjimas.

Vėžys ir Dvyniai

Dvynių ir Vėžio santykiai klostosi kuo puikiausiai tiek kalbant apie šeimos kūrimą, tiek apie tikrą draugystę. Tai tobula Zodiako ženklų dermė klestėti draugystei, apie kurią rašomos knygos. Vėžio tikėjimas gėriu veikia kaip priešnuodis Dvynių polinkiui pasipelnyti.

Jiedu praleidžia daugybę nuostabių akimirkų kartu tiesiog juokdamiesi, o sunkiausiais gyvenimo momentais tvirtai laikosi vienas kito. Dvynių ir Vėžio draugystei labai tinka tokia frazė: jei visi draugai būtų tokie kaip jie, žmonija būtų neabejotinai laimingesnė. Paprastai toks ryšys kitų minimas kaip tobulos ir trokštamos draugystės pavyzdys.

Vėžys ir Vėžys

Dviejų Vėžių draugystė – vienas geriausių variantų. Tai lemia jų interesų paprastumas ir abipusis pasitikėjimas. Tai – neišskiriami draugai, į savo darnų pasaulį įtraukiantys ir savo sutuoktinius bei vaikus. Apskritai Vėžių šeimos stebuklingai tarpusavyje sutaria, reguliariai susitinka ir kartu leidžia džiaugsmingus vakarus, kurie baigiasi ryte niekaip nesibaigiant kalboms. Vėžių santykiai tokie artimi, kad jų vaikai vienas kitą gali net laikyti pusbroliais.

Vėžiai draugai kartkartėmis gali apsipykti, tačiau jų idilei niekas negresia – nesutarimai labai greitai išgaruoja. Po tokių nesklandumų jųdviejų draugystė tik dar labiau sutvirtės.

Vėžys ir Liūtas

Vėžį ir Liūtą gali sieti graži draugystė. Nėra jokių išankstinių ženklų, kad ji negalėtų sėkmingai gyvuoti. Abu sugebės peržengti sunkumų slenksčius, kurių metams bėgant gali pasitaikyti ne taip ir mažai.

Visgi dėl nepaaiškinamų priežasčių šių Zodiako ženklų atstovų draugystei stinga gilumo. Vėžys ir Liūtai retai atveria vienas kitam širdį, jau nekalbant apie paslapčių patikėjimą. Jiems tiktų toks apibūdinimas: „Jų stiprybė ta, kad žino savo silpnąsias draugystės vietas“. Vėžiui ir Liūtui rekomenduojama nespausti, neversti savęs ieškoti draugystės kliuvinių ir galvoti, kaip juos pašalinti. Likite kuo paprastesni ir leiskite draugystei klostyti savaime.

Vėžys ir Mergelė

Vėžio ir Mergelės draugystė tikrai įmanoma ir net teikianti abipusės naudos, pasitenkinimo, jei lieka pakankamai diskretiška. Vėžys vertina Mergelės širdingumą ir spontaniškumą, o Mergelę žavi Vėžio subtilumas ir charakterio elegancija. Jų santykiai grindžiami vienas kito papildymu.

Šių Zodiako ženklų atstovams verta atkreipti dėmesį į savo skirtumus: Mergelės yra tikri aristokratai, gerbiantys kiekvieną taisyklių raidę, o Vėžiai pasižymi spontaniškumu, veikia impulsyviai, iš anksto neapgalvoję ir nesusidarę plano, ką daryti ar ką sakyti, nevengia nukrypti nuo vadinamųjų normų. Jiems nepatariama nuolat leisti laiko kartu, kad išvengtų karinės padėties ir praradimų, kurie tokiu atveju labai tikėtini.

Vėžys ir Svarstyklės

Jųdviejų draugystė – tikra loterija. Nėra taip, kad ji nesiklostytų, bet dažniau tokia sąjunga baigiasi tuščiu bilietu.

Vėžio ir Svarstyklių draugystė labai priklauso nuo gebėjimo vienam prie kito prisitaikyti ir nuo noro mėginti ištraukti laimingesnį bilietą. Jei visgi tam ryšis, jiedu ilgai, bet kruopščiai ruoš dirvą draugiškam ryšiui, kuris šiuo atveju tikrai duos vaisių.

Vėžys ir Skorpionas

Patartina jei ne vengti tokios draugystės, tai bent nesistengti veltis į labai artimus santykius. Vėžio ir Skorpiono temperamentai kardinaliai skiriasi. Jiedu galėtų būti geri pažįstami, tolimi bičiuliai, kartkartėmis įsijungiantys į bendrą veiklą, bet nieko daugiau.

Drovus Vėžys sunkiai pakęs fanfarų reikalaujantį Skorpioną. Susibičiuliavę jiedu bus suinteresuoti nubrėžti savo santykių ir interesų ribas. Atstumas jiems – tik į naudą.

Vėžys ir Šaulys

Vėžys ir Šaulys gali būti puikūs bičiuliai, bet ne artimi draugai. Pasitenkinimą kelianti draugystė šiai Zodiako ženklų dermei neįmanoma.

Egoistiškai ir iš aukšto žiūrintis Šaulys šiuo atveju nesugeba būti ištikimas, atsidavęs Vėžiui, kuris pasižymi būtent tokiomis savybėmis. Jautrus ir kentėti bijantis Vėžys, tikėtina, laikysis tolėliau nuo Šaulio ir tikrai nepatikės jam savo širdies džiaugsmų ar skaudulių.

Vėžys ir Ožiaragis

Jųdviejų draugystė panaši į dviejų Vėžių, kitaip sakant, ji klostosi kuo palankiausiai. Vėžys ir Ožiaragis išties myli, gerbia vienas kitą, be jokių užslėptų minčių, tikslų ar kėslų, bei žavisi vienas kito gražiausiomis savybėmis.

Abu jie yra atsidavę vienas kitam ir džiaugiasi galėdami patirti tikros draugystės jausmą. Dažnai dėl kažko nerimaujantis Ožiaragis atsipalaidavusio ir pozityvaus Vėžio bus išklausytas ir motyvuotas, jausis tvirtai.

Vėžys ir Vandenis

Labai optimistinė sąjunga. Vėžys ir Vandenis gali būti geri draugai, nes jaučia vienas kitam didelę pagarbą ir susižavėjimą.

Blaivaus proto ir gana šaltų nervų Vandenis yra tikra priešingybė Vėžiui, nuolat dėl kažko nerimaujančiam, susirūpinusiam dėl viso pasaulio bėdų. Visgi jiedu vengia vienas kitą kritikuoti, prieštarauti kito idėjoms ar pasaulėžiūrai. Kaip tik ši tolerancija ir bus pagrindinė jų draugystės sija.

Vėžys ir Žuvys

Vėžio ir Žuvų draugystė palaiminta. Galima sakyti, kad tai – Dievo dovana, kuri mus saugos ir gelbės nuo visų nelaimių. Šių Zodiako ženklų atstovai iškart „prilimpa“ vienas prie kito – tai lemia švelni jų prigimtis, sentimentalumas ir vidinė būtinybė gyvenimo malonių aprėpti kuo daugiau.

Didžiausi šios draugystės nuopelnai atitenka Vėžiui, kuris geriau nei kas kitas geba nutrinti nuoskaudas, konfliktus ir vėl ima rašyti istoriją švarioje lentoje. „Draugams viskas atleidžiama, viskas praeina“, – ši frazė geriausiai perteikia tokios draugystės esmę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Apie santykius su skorpijonu

Apie santykius su skorpijonu portretas
Tai visiška nesąmonė. Visur rašo priešingai.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių