Draugystės horoskopas: kas artimiausias Jaučio sielai?

Pagarba, atvirumas, nesavanaudiškumas, ištikimybė, pasitikėjimas, tolerancija – kertiniai akmenys statant gyvenimą džiuginančios draugystės tiltus.

Gyvenimą be tikro draugo dažnas sunkiai įsivaizduoja, o neturintys jo jaučia ilgesį ir trūkumą. Vieniems lengvai pavyksta susirasti draugų, kitus supa tik keletas, patikrinti gyvenimo negandų, treti draugais vadina tuos, kurie nuolat kelia įtampą ir verčia jaustis prastesniais, dar kitiems išvis nesiseka patirti nuoširdžios draugystės.

Ar su žmogumi draugystė gali tęstis visą gyvenimą, ar su juo galima leistis į žygį, ar verčiau kartu nesiimti jokios bendros veiklos ir pasitenkinti diplomatišku bendravimu? Patarti šiuo atveju gali jei ne jūsų širdis, tai žvaigždės.

Kurio Zodiako ženklo atstovas gali būti tikras Jaučio sielos draugas, o su kuriuo bendraujant tektų perlipti per save?

Jautis ir Avinas

Avino ir Jaučio draugystė sunkiai įmanoma – ji paprastai nebūna sklandi, leidžianti vienas kitam jaustis komfortiškai, santykius dažniausiai lydi nesusipratimai, nesusikalbėjimas ir konfliktai.

Visgi profesinėje ar sporto srityje šie du Zodiako ženklai gali būti puikūs bičiuliai. Ilgainiui jų santykiai net gali peraugti į tikrą draugystę.

Jautis ir Jautis

Jų draugystę galima apibūdinti taip: kai du akmenys trinasi vienas į kitą, įsižiebia kibirkščių. Kai susiduria du stipria valia pasižymintys asmenys, netrunka atsirasti ir sąlygos konfliktui, kurio pasekmės gali būti skaudžios.

Vienas Jautis paprastai ieško būdų užgožti kitą – primesti savo paties idėjas, savus pomėgius, savo reakcijas į vienus ar kitus įvykius. Bet draugystė yra jautri gėlelė, kuri auga laisvės, supratimo, tolerancijos ir abipusės pagarbos aplinkoje. Du Jaučiai anksčiau ar vėliau pradeda ginčytis, net nekęsti vienas kito ar, nenusileisdami vienas kitam, galiausiai nutraukia ryšį.

Jautis ir Dvyniai

Jei meilėje ir šeimoje ši sąjunga – labai sėkminga, tai draugais Jautis ir Dvyniai būna retai. Jie turi kai kurių panašumų, kurie suartina, visgi santykiai dažniausiai susiaurėja iki mandagumo frazių „Labas“, „Kaip sekasi?“ Sunku įsivaizduoti, kad jie turėtų ką daugiau vienas kitam pasakyti.

Visgi reikia pridurti, kad ilgainiui ir abipusio geranoriškumo dėka Jaučiui ir Dvyniams pavyksta užmegzti tikrą draugystę. Tokiu atveju santykiai būna geri ir tvirti. Kad ir kaip būtų, nesutaikomos prieštaros tarp šių Zodiako ženklų atstovų nėra.   

Jautis ir Vėžys

Ganėtinai solidi draugystė yra visai įmanoma. Ji gali išlaikyti laiko išbandymus, jei šių ženklų atstovai nebus įsikibę vienas į kitą ir matysis ne taip dažnai. Jie turi pakankamai daug panašumų ir pakankamai atvirumo įvertinti šią draugystę, bet kartu ir per mažai siejančių bruožų, kad ant tos pačios bangos kartu išsilaikytų ilgai.

Atstumas Jaučiui ir Vėžiui padės įžvelgti vienas kito teigiamas savybes ir užmerkti akis prieš galimas trinties priežastis. Idealus bendravimo ir draugystės puoselėjimo būdas būtų susirašinėjimas.

Jautis ir Liūtas

Šių Zodiako ženklų atstovų draugystė nerekomenduojama. Jų charakteriai yra tokie skirtingi, kad tarpusavio sutarimas sunkiai įmanomas, o draugystę dažniausiai lydi gausūs konfliktai.

Jautis ir Liūtas tiesiog negali vienas kito suprasti: pirmasis mėgsta gyventi ramiame šešėlyje, antrajam patinka pompastiškumas, pirmasis gyvenime ieško paprastumo, o antrasis vertina prabangą. Surizikavę tapti draugais Jautis ir Liūtas vienas kitam įvaro kompleksų, erzina ir net ima niekinti vienas kitą.

Jautis ir Mergelė

Jiedu gali tapti puikiais draugais. Gana sudėtingas, griežtas Jaučio charakteris retai trikdo Mergelę, mat šio Zodiako ženklo atstovai pasižymi lankstumu ir taktiškumu, kas leidžia neparodytų kitiems negatyvios savo nuotaikos. Jų sutarimas grįstas vienas kito papildymu, žavėjimusi kito savybėmis, kurių pats neturi.

Reikia pridurti, kad ši draugystė niekada nepasieks santarvės ir dvasinio pasitenkinimo viršūnės kaip, pavyzdžiui, Jaučio ir Skorpiono sąjunga, bet galima būti tikriems dėl vieno – jiedu išties bus vienam atsidavę.

Jautis ir Svarstyklės

Jaučio ir Svarstyklių draugystei kliūčių kaip ir nėra. Jiedu yra tokie pat skirtingi kaip diena ir naktis, bet nepaisant jų skirtumų, didesnė ugnis neįsiplieskia, pykčių nekyla.

Jaučiui maga kritikuoti Svarstyklių nepastovumą, bet žavėjimasis jo subtilumu ir išmintimi sustabdo nuo šio žingsnio. Savo ruožtu Svarstyklės vertina Jaučio žemiškąsias savybes, kurios jam savotiškai suteikia stabilumo ir saugumo jausmą. Tinkamiausias patarimai tokiai draugystei: niekada neieškokite, prie ko prikibti.

Jautis ir Skorpionas

Šią draugystę geriausiai apibūdina frazė: „Mes esame dviese, bet turime tik vieną širdį“. Prieš Jautį ir Skorpioną, vertinančius paprastumą, natūralumą, atsiveria plačiausi santarvės horizontai.

Tiesa, nutiesti kelią į draugystę šių Zodiako ženklų atstovams paprastai reikia nemažai laiko – tikrai nėra taip, kad draugystė prasidės iš pirmo žvilgsnio. Bet galiausiai priėję prie tikros draugystės etapo, Jautis ir Skorpionas savo ryšį toliau tik stiprins visą gyvenimą. Šiuos draugus išskiria tik mirtis.

Jautis ir Šaulys

Jų draugystė, rodos, pasmerkta žlugti,. Išgelbėti gali vienintelis veiksnys – ypatingos jųdviejų abipusės pastangos.

Jautis ir Šaulys neturi nieko bendro: nei pomėgiai, nei pasaulėžiūra, nei reagavimas į gyvenimo vingius, įvykius nesutampa. Labiausiai tikėtina, kad šiuos santykius lydės nesusipratimai ir nesantaika. Būtų tikrai paprasčiau vienam kito nepažinoti ar bent vengti veltis į draugystę. Aplinkiniams irgi pravartu žinoti – šių Zodiako ženklų atstovų verčiau nekviesti į bendrą vakarėlį.

Jautis ir Ožiaragis

Jaučio ir Ožiaragio draugystė galima, bet sunkiai įsivaizduojama. Išties – ką jie turi bendro, kad galėtų sutarti? Dėl to kaltas Jaučio griežtumas, kategoriškumas. Jis negali susilaikyti nekritikavęs, tuo tarpu Ožiaragis, tvirtai besilaikantis savo moralinių vertybių, niekada neleis sau būti teisiamas ar niekinamas Jaučio.

Gimusiems po šiais Zodiako ženklais geriau nesistengti kurti draugystės. Jie bus kur kas laimingesni pasitenkindami paprasta pažintimi.

Jautis ir Vandenis

Jokių kliūčių Jaučiui ir Vandeniui „konstruoti“ tvirtą draugystę. Vienas kitam jie jaučia pagarbą. Aštrius Jaučio charakterio kampus sėkmingai nugludina Vandenio universalumas, kuris abiem leidžia džiaugtis stabiliais santykiais.

Puoselėjant tokią draugystę, visgi yra du pavojai: arba Jautis mėgina primesti draugui savo mintis ir pomėgius, arba Vandenis stumia į nepatogią padėtį šiurkščiai pasišaipydamas.

Jautis ir Žuvys

Jautis ir Žuvys geriau sutaria verslo reikaluose nei tampa tikrais draugais. Negalėdami ilgą laiką laikytis vieningai, jie paprasčiausiai nesutars, o dėl kardinaliai priešingų interesų vienas kito nepalaikys.

Tarp šių Zodiako ženklų atstovų yra iškilusi tikra didžioji Kinijos siena, trukdanti atsirasti visavertiškai draugystei. Net jei jiedu ryžtasi stiprinti savo ryšius, pralaimėjimas yra labiau nei tikėtinas, nepaisant visų gerų norų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 24 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 24 d.)

    AVINAS. Šiandien būkite atidesni su svetimomis vertybėmis ir dokumentais, jų nesugadinkite. Venkite aplaidumo, jeigu teks ruošti ar nagrinėti svarbų dokumentą, tekstą ir pan. Vadovaukitės teisingumo nuostata. JAUTIS. Jeigu turite galimyb...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 23 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 23 d.)

    AVINAS. Jeigu nebuvote sutvarkę finansinių reikalų, grąžinę skolų, nesistebėkite, kad užgrius rūpesčiai, išlaidos. Vakare galite pasielgti neįprastai, rizikingai – galbūt leisitės į avantiūrą. JAUTIS. Aplinkiniams darysite prie&s...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 20 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 20 d.)

    AVINAS. Tikriausiai mėginsite keisti išvaizdą, stilių ir jums pavyks. Kita vertus, tykos traumos, infekcijos, todėl pasisaugokite ir laikykitės higienos taisyklių, venkite nesveiko, nešviežio maisto. Neerzinkite gyvūnų. JAUTIS. Būsite ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 19 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 19 d.)

    AVINAS. Aktualiausi bus sveikatos, grožio, augintinių ir namų komforto klausimai. Galite gauti džiugią žinią, sulaukti komplimentų, dovanų, meilės prisipažinimo ar pan. JAUTIS. Nuo pat ryto galvosite apie pramogas, pasimatymus ir pan. Regis, daug d...

  • Astrologinė prognozė balandžio 22–28 d.
    Astrologinė prognozė balandžio 22–28 d.

    Ką žada žvaigždės? ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 18 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 18 d.)

    AVINAS. Gali kilti ūpas įgyvendinti drąsias idėjas, išbandyti save scenoje, sporte ar paskatinti tam vaikus. Regis, nevengsite naujų pažinčių, nuotykių. Galbūt įsigysite augintinį – šunį, katę ar kt. JAUTIS. Iki vakaro jums l...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 17 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 17 d.)

    AVINAS. Norėsis lengviau atsikvėpti ir pasilinksminti. Jus prisimins seni draugai, gerbėjai arba jūs patys jiems save priminsite. Puikiai suksitės, jeigu užsiimate pramogų verslu, kūryba ar esate gastrolėse. JAUTIS. Būsite nusiteikę iš petie...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 16 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 16 d.)

    AVINAS. Būsite nusiteikę rizikuoti. Galbūt sulauksite sėkmės. Galima netikėta staigmena, dovana. Derėtų pasisaugoti finansinių sukčių. JAUTIS. Nesibaigianti rūpesčių virtinė neleis jums atsipalaiduoti. Po nelengvų svarstymų galite priimti net...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 13 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 13 d.)

    AVINAS. Daug bendrausite, juokausite, flirtuosite. Galite susitarti dėl trokštamo pasimatymo, kelionės ar pan. Visgi svarbu neprarasti savitvardos su žmonėmis, nes situacija bus nestabili. Vakaras palankesnis ramiam buvimui namuose nei nuotykiams. ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 12 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 12 d.)

    AVINAS. Regis, teks pabėgioti, jei norėsite suspėti nuveikti suplanuotus darbus. O jų išties nestigs. Tikėtina reikšminga informacija, kuri neramins. Venkite rizikos kelyje, neviršykite greičio. JAUTIS. Regis, sieksite susikurti tvi...

Daugiau straipsnių