Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (vasario 23 d.)

  • Teksto dydis:

Astrologinė prognozė vasario 23-iajai, šeštadieniui.

AVINAS. Nelabai maloni diena. Jausite įtampą bendraudami, ypač su partneriu, sutuoktiniu ir konkurentais. Ūmios reakcijos, nervingi išsišokimai nekaip veiks santykius. Net nuo vieno nemandagaus žodžio galima prieiti iki finansinių sankcijų, nuostolio.

JAUTIS. Nerimo gali kelti sveikatos sutrikimas, neatlikti darbai. Tuo tarpu geresnę nuotaiką žada flirtas su žaviu nepažįstamuoju ar šiaip malonus susirašinėjimas, padiskutavimas dominančia tema.

DVYNIAI. Galbūt iškils pasirinkimo dilema. Dėl esminių dalykų apsispręsti reikėtų ne iškart, o per tam tikrą laiką, viską gerai pasvėrus, apgalvojus. Trauks pasilinksminimai, meilė, seksas, romantiškos pažintys.

VĖŽYS. Dieną geriausiai seksis tvarkyti šeimyninius, buitinius reikalus. Bet kokie nukrypimai nuo įprasto ir patikrinto veiks negatyviai, kels įtampą, nepasitenkinimą. Vakare jau būsite nusiteikę aistringoms avantiūroms, nuotykiams.

LIŪTAS. Domėsitės aplinkinių žmonių gyvenimu, žiniasklaidos naujienomis. Namų ūkio ir šeimos situacija reikalaus nemažų išlaidų. Dėl brangių pirkinių tarkitės su partneriu.

MERGELĖ. Tikriausiai reikės apsispręsti, kaip elgtis su pinigais: pasiduoti norui patirti vienadienių malonumų, ar būti taupiems ir panaudoti pinigus vertingam daiktui. Staigmenų gali pateikti artimas žmogus, gerbėjai, vaikai.

SVARSTYKLĖS. Jums nelabai seksis įtikti partneriui, antrajai pusei. Net dėl menkiausios replikos bumerangu skraidys skaudūs žodžių žaibai. Nuslopinti įtampą turbūt mėginsite smaguriaudami.

SKORPIONAS. Labiausiai norėsis ramybės, atsipalaidavimo. Būtų gerai, kad niekas nekvaršintų jums galvos ir netrukdytų bei leistų patinginiauti. Vakare pažvalėsite. Galbūt kils aistringų impulsų, noro pavojingai žaisti, rizikuoti.

ŠAULYS. Dieną aktyviai bendrausite, flirtuosite, džiuginsite ir stebinsite mylimus žmones, vaikus. Deja, vakare galite nekaip pasijusti arba pastebėti, kad sveikatos problema kilo artimam žmogui. Saugokite nuo traumų, pavojų vaikus.

OŽIARAGIS. Nors šį rytą prabusite su meilės jausmais ar svajonėmis širdyje, bet dienai įsibėgėjant rasis vis daugiau priežasčių susierzinimui. Nepraraskite kantrybės, kalbėkite argumentuotai ir pagarbiai.

VANDENIS. Jums norėsis kur nors lėkti ar bet kokiu galimu būdu daugiau pamatyti, praplėsti akiratį. Intriguojamo pasiūlymo laisvalaikio praleidimui galite sulaukti iš jus dominančio asmens. Visgi kelyje tykos nemalonūs netikėtumai, tad būkite atsargūs.

ŽUVYS. Jums bus sunku atsispirti norui išlaidauti, naršyti po internetines parduotuves ir pan. Labai tikėtina, kad prisipirksite ar užsisakysite originalių daiktų. Verčiau susitikite su įdomiais žmonėmis, turiningai pavakarokite.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių