Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (rugsėjo 16 d.)

  • Teksto dydis:

Astrologinė prognozė rugsėjo 16-ajai, sekmadieniui.

AVINAS. Tikėtinas dvasinis ir intelektinis pakilimas. Jums nuoširdžiai norėsis išsaugoti ištikimybę savo idealams, principams. Tikėtinas dalyvavimas kultūriniuose ar kituose renginiuose, bendravimas su įžymybėmis, užsieniečiais.

JAUTIS. Būsite įžvalgūs, tad įsijausite į situaciją ar kito žmogaus sielą ir pajusite, kas iš tiesų yra svarbu bei tikra. Tai padės suvokti perspektyvą ir įvertinti galimas permainas. Nenusigręžkite, jeigu žinote ar įtariate, kad artimi žmonės turi problemų

DVYNIAI. Regis, jausite nuotykių troškulį ir veršitės iš namų. Pasiseks padaryti norimą įspūdį dominančiam asmeniui. Regis, puikiai derės jūsų racionalioji ir lengvabūdiškoji asmenybės pusė.

VĖŽYS. Daug laiko skirsite ūkio ir įvaizdžio reikalams. Galbūt kažkas iš pažįstamų padės jums gauti reikiamą informaciją arba reikalingą techninę, elektroninę įrangą už nedidelę kainą, jei tai jums aktualu.

LIŪTAS. Palanku užsiimti kūryba, lavinti vaikus, leisti su jais laisvalaikį. Tiktų siekti patinkančio asmens dėmesio. Santykiai su aplinkiniais bus puikūs, tik nereikalaukite iš jų daugiau nei jie gali duoti.

MERGELĖ. Labai dėmesingi būsite savo namiškiams, nusiteikę juos apgaubti komfortu ir ramybe. Jeigu užsiimate namudiniu ar kokiu individualiu verslu, galimas pelningas sumanymas.

SVARSTYKLĖS. Ši diena turėtų būti nebloga. Sužinosite įvairių naujienų, lengvai ir noriai bendrausite su artimos aplinkos žmonėmis. Tikėtina trumpa kelionė, lauktas laiškas, skambutis. Galite labiau suartėti su jus dominančiu asmeniu.

SKORPIONAS. Galite turėti rūpesčių, susijusių su šeimos pinigais, nuosavybe. Galbūt kažką svarbaus nutarsite nuomos, verslo reikaluose. Jeigu norite ramybės, neblogas pasirinkimas būtų krapštytis buityje, leisti laiką prie puodų ar interneto.

ŠAULYS. Ši diena žada įdomius susitikimus, kurie praplės jūsų akiratį, o gal netgi galimybes. Neužsidarykite tarp keturių sienų, bendraukite. Turbūt išgirsite vertingų patarimų ar patys juos noriai teiksite.

OŽIARAGIS. Nesuklysite manydami, kad šiandieną naudingiau būtų mažiau kalbėti, o daugiau stebėti ir klausytis. Galite pastebėti kažkieno melą, intrigas. Galbūt kils noras užsiimti meditacinėmis ar religinėmis praktikomis.

VANDENIS. Jums seksis megzti naujas pažintis ir gaivinti senas. Galite sudalyvauti šauniame renginyje. Ypač gerai sutarsite su moterimis draugėmis. Tikėtini vertingi pasiūlymai, patarimai.

ŽUVYS. Galimas susitikimas ar pokalbis, padėsiantis apsispręsti. Tikriausiai šalia politinių bei su istorija ar užsieniu susijusių temų domėsitės ir pažįstamų žmonių paslaptimis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių