Astrologinė prognozė vasario 7–13 dienoms

AVINAS

Savaitgalis bus ūkiškas, darbingas, jei tik nesustreikuos sveikata. Mažiau reikalaukite ir tikėkitės iš aplinkinių, tuomet nusivilti neteks. Nesileiskite išvedami iš pusiausvyros, kad ir ką kiti kalbėtų, erzintų. Kitą savaitę daug sužinosite, intensyviai bendraudami su įvairiais žmonėmis. Tai padės derinti skirtingus interesus. Pravartu daugiau laiko leisti su antrąja puse, gaivinti jausmus. Erotiniai, seksualiniai jūsų lūkesčiai gali išsipildyti. Pats metas atsikratyti žalingo įpročio. Mokesčiai, išlaidos, alimentai, draudimas bus aktualios temos. Domins ir toli vykstantys įvykiai, galite gauti žinią iš užsienio.

JAUTIS

Savaitgalis turėtų būti nuotaikingas. Svarbu teisingai paskirstyti laiką, kad jo užtektų ir vaikams, ir pramogoms, ir meilei ar kūrybai. Tik nesivelkite į aferas. Jei neturėsite kuo užsiimti, prisigalvosite nesąmonių, o gal net išprovokuosite įtampus santykius su artimais žmonėmis. Kita savaitė palanki ir pareigoms, ir meilei. Visaip sieksite komforto, gerovės. Nevenkite imtis atsakomybės tarnyboje, rimčiau padirbėti, gal net už du, jei taip susiklostytų situacija. Jei esate kūrybingi ir aktyvūs, sugebėsite rasti išeitį iš bet kokios situacijos, rasti pagalbininkų. Vis dėlto galite įgyti ir konkurentų.

DVYNIAI

Savaitgalis bus gana ramus, šeimyniškas. Svarbūs bus artimi žmonės, jų problemos ir poreikiai, švara, tvarka. Visų pirma užtikrinkite šiltą mikroklimatą namuose. Galite išgirsti kalbų apie asmenį, kuriam esate neabejingi. Saugokite reputaciją ir tvirčiau prilaikykite piniginę. Kitą savaitę būsite draugiški, linkę šmaikštauti, flirtuoti. Palankus metas kibti į veiklą. Yra tikimybė, kad jūsų kišenė pradės pilnėti. Pajusite poreikį daug ką keisti savyje, darbe ar savo aplinkoje. Galbūt pradėsite sportuoti, atliksite grožio, sveikatos profilaktinių procedūrų. Neblogų idėjų gali kilti, jei ruošiatės steigti įmonę, įsigyti naujų baldų, keisti įvaizdį.

VĖŽYS

Šį savaitgalį noriai bendrausite su artimos aplinkos žmonėmis, giminaičiais, draugais. Nepersistenkite lepindami save ir artimuosius, žiūrėkite, kad jūsų išlaidos būtų tikslingos, nepridarytų nuostolių. Venkite abejotinų meilės pagundų. Nuo pirmadienio didės jūsų kūrybinis potencialas, pajusite meninį įkvėpimą. Galbūt kiek pasikeis požiūris į mylimą asmenį ir vaikus. Norėsis labiau jais rūpintis, kartu pasportuoti, pažaisti, galbūt išradingai ruošitės kokiam nors renginiui. Gali būti ir taip, kad visos mintys suksis apie žmogų, kuriam puoselėjate aistringus jausmus. Džiugins flirtas, mažos pramogėlės.

LIŪTAS

Šį savaitgalį pasisaugokite nuostolio, reketo. Tikriausiai domins įvairios prekės, išpardavimai, komfortas namuose ir pan. Gali prabusti gurmaniškas susidomėjimas maistu. Būsite nusiteikę bendrauti, stengsitės atnaujinti santykius. Pasistenkite išvengti beprasmiškų nesusipratimų, nesubtilių diskusijų. Kitą savaitę norėsis daugiau pabūti tarp keturių namų sienų ir atitrūkti nuo visko, kas ne labai artima ir svarbu. Galima vidinė sumaištis – nežinosite, ar ką nors radikaliai keisti gyvenime ar plaukti pasroviui. Namų ruoša padės atitrūkti nuo tokių minčių. Dar geriau išlaisvintų romantika. Jumis itin domėsis užsieniečiai.

MERGELĖ

Savaitgalį tarp įsimylėjusiųjų gali sustiprėti romantiški jausmai, meilės ryšys. Bet gali būti ir taip, kad vieni santykiai bus aukojami dėl kitų. Galite turėti reikalų, susijusių su nekilnojamuoju turtu, pinigais, šeimos narių, vaikų situacija. Kils noras nudžiuginti save ir artimuosius kokia nors miela smulkmena. Kita savaitė gali suteikti įspūdžių, romantikos ir galimybių papildyti piniginę. Tikėtina, kad kažkur važiuosite, rūpinsitės komerciniais, transporto, ryšių reikalais. Galite sulaukti svečiuose giminaičio arba susitikimo pageidaus iš toli grįžęs draugas. Širdyje bus daug vietos meilei, atjautai.

SVARSTYKLĖS

Savaitgalį būsite neatsparūs infekcijoms, peršalimui, lūžiams, tad sveikatai teikite prioritetą. Jeigu slaugote kitą žmogų, tikriausiai jūsų pagalbos itin prireiks. Pasireikš nuotaikų kaita ir tai atsispindės bendraujant su kitais. Galbūt ruošite ataskaitas arba tvarkysitės savo ūkyje. Kita savaitė žada naujienų, jei esate suinteresuoti kokiais nors būdais papildyti išsekusį pajamų šaltinį. Būsite nusiteikę apsvarstyti aktualią finansinę, tiekimo, pirkimo ar pardavimo, turto problemą. Galite gauti pasiūlymą, susijusį su verslu, kreditavimu. Jeigu gausite pinigų, tai skubėsite įsigyti tai, ko labai norisi. Regis, aktyviai seksite žiniasklaidos informaciją. Galbūt duosite ar imsite interviu.

SKORPIONAS

Savaitgalį aktyviai leisite laiką, susiradę bendraminčių, draugų būrelį. Patirsite gerų įspūdžių, o gal net ir romantikos. Įsiplieskusi aistrų banga gali sujaukti įprastą ramybę. Vis dėlto svarbu būti taktiškiems, pasverti kiekvieną žodį, saugoti savas ir svetimas paslaptis. Atsargiai elkitės su technika. Kitą savaitę meilės fronte daugiau laimėsite būdami paslaptingi. Tikėtinas slaptas nuotykis arba jums neabejingo asmens protekcija. Vidinės nuojautos gerai diktuos, ką turite daryti, sakyti, kad būtumėte teisūs ir nepakenktumėte nei sau, nei kitiems. Jus turėtų pasiekti naujienos iš toli esančių draugų.

ŠAULYS

Savaitgalį nelabai seksis pasimėgauti malonumais, nes iš galvos neišeis mintys apie darbą, profesines ar politines ambicijas. Jūsų emocinė įtampa gali persiduoti ir kitiems. Regis, teks pasitelkti kantrybę bendraujant su vaikais ir mylimu žmogumi – jie gali turėti kaprizų. Kitą savaitę išsiskleis jūsų žavesys, komunikabilumas. Vis dėlto netrukus galite pajusti tam tikrą izoliaciją, nors galbūt ir toliau jums norėsis bendrauti, atvirauti. Tai ypač tikėtina, jei sunegaluosite ar netaktiškai paliežuvausite. Apskritai, geriausia būtų kol kas niekur aktyviai nesikišti. Apie save sudarytą gerą įspūdį dabar galite sugadinti nesubtiliai pasigyrę statusu, pasiekimais, privertę kitus pasijusti menkesnius ar pan.

OŽIARAGIS

Savaitgalį itin pasisaugokite avarijų. Neblogas metas turėtų būti tiems, kuriems aktualu pasimokyti, baigti rašto darbą, ką nors perskaityti, pabendrauti su užsieniečiais ar kt. Meilės reikalai taip pat klostysis puikiai. Viduje kunkuliuos aistros. Kitą savaitę padaugės kūrybinės energijos, romantiško polėkio, kartu ir optimizmo. Galite pajusti, koks svarbus jums yra populiarumas, kolektyvo nuomonė. Regis, dalyvausite kolektyviniame renginyje, susitiksite su senais bičiuliais, bendraminčiais. Jums viskas rūpės: ir visuomeniniai reikalai, ir aplinkinių bėdos. Tik venkite alkoholio, pasisaugokite infekcijų.

VANDENIS

Savaitgalį jus turbūt itin domins finansinės peripetijos, svetimi turtai ir skolos bei netektys. Jeigu reikia kažką pasidalyti su kitais, bus nelengva. Galite gauti žinią iš toli arba kažką įdomaus sužinosite iš pokalbių su nepažįstamais žmonėmis, gerbėjais. Savo elgesiu ir kalbomis galite sukelti abejonių antrajai pusei. Kitą savaitę jums nestigs pasitikėjimo savimi, o ir aplinkiniams atrodys, kad protingai mąstote, tinkamai planuojate reikalus. Svarbu, kad dalykinė iniciatyva tuoj pat neišblėstų, juolab kad mažo grūdelio gali išaugti didelis medis. Galite gauti žinią iš užsienio ar valstybinės įstaigos. Gerai padirbėjus, dar liks ūpo susitikti su draugais, bendraminčiais, pavakaroti, padiskutuoti.

ŽUVYS

Savaitgalį pasistenkite išvengti konfliktinių situacijų. Tuomet šis metas bus kupinas jausmų, meilės vilčių. Nepagailėkite geranoriško dėmesio antrajai pusei, partneriui. Regis, kažkas bus pertvarkoma namuose, ūkyje. Galimi svarbūs pirkiniai. Neužsimokite per daug. Kitą savaitę kils dar didesnis noras pasikeisti, pagerinti savo gyvenimo kokybę, išvaizdą. Palanku prabilti apie savo jausmus, jeigu esate įsimylėję, norite pasipiršti ar pasiūlyti ką nors malonaus. Neblogai seksis verslas, derybos. Tikėtinas pokalbis, iš kurio paaiškės, kokia kryptimi turite pasukti gyvenimo vairą, kur ir kuo pasirūpinti. Tikriausiai teks bendrauti su įtakingais veikėjais, žiniasklaida arba su publika.
 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 24 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 24 d.)

    AVINAS. Šiandien būkite atidesni su svetimomis vertybėmis ir dokumentais, jų nesugadinkite. Venkite aplaidumo, jeigu teks ruošti ar nagrinėti svarbų dokumentą, tekstą ir pan. Vadovaukitės teisingumo nuostata. JAUTIS. Jeigu turite galimyb...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 23 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 23 d.)

    AVINAS. Jeigu nebuvote sutvarkę finansinių reikalų, grąžinę skolų, nesistebėkite, kad užgrius rūpesčiai, išlaidos. Vakare galite pasielgti neįprastai, rizikingai – galbūt leisitės į avantiūrą. JAUTIS. Aplinkiniams darysite prie&s...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 20 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 20 d.)

    AVINAS. Tikriausiai mėginsite keisti išvaizdą, stilių ir jums pavyks. Kita vertus, tykos traumos, infekcijos, todėl pasisaugokite ir laikykitės higienos taisyklių, venkite nesveiko, nešviežio maisto. Neerzinkite gyvūnų. JAUTIS. Būsite ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 19 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 19 d.)

    AVINAS. Aktualiausi bus sveikatos, grožio, augintinių ir namų komforto klausimai. Galite gauti džiugią žinią, sulaukti komplimentų, dovanų, meilės prisipažinimo ar pan. JAUTIS. Nuo pat ryto galvosite apie pramogas, pasimatymus ir pan. Regis, daug d...

  • Astrologinė prognozė balandžio 22–28 d.
    Astrologinė prognozė balandžio 22–28 d.

    Ką žada žvaigždės? ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 18 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 18 d.)

    AVINAS. Gali kilti ūpas įgyvendinti drąsias idėjas, išbandyti save scenoje, sporte ar paskatinti tam vaikus. Regis, nevengsite naujų pažinčių, nuotykių. Galbūt įsigysite augintinį – šunį, katę ar kt. JAUTIS. Iki vakaro jums l...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 17 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 17 d.)

    AVINAS. Norėsis lengviau atsikvėpti ir pasilinksminti. Jus prisimins seni draugai, gerbėjai arba jūs patys jiems save priminsite. Puikiai suksitės, jeigu užsiimate pramogų verslu, kūryba ar esate gastrolėse. JAUTIS. Būsite nusiteikę iš petie...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 16 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 16 d.)

    AVINAS. Būsite nusiteikę rizikuoti. Galbūt sulauksite sėkmės. Galima netikėta staigmena, dovana. Derėtų pasisaugoti finansinių sukčių. JAUTIS. Nesibaigianti rūpesčių virtinė neleis jums atsipalaiduoti. Po nelengvų svarstymų galite priimti net...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 13 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 13 d.)

    AVINAS. Daug bendrausite, juokausite, flirtuosite. Galite susitarti dėl trokštamo pasimatymo, kelionės ar pan. Visgi svarbu neprarasti savitvardos su žmonėmis, nes situacija bus nestabili. Vakaras palankesnis ramiam buvimui namuose nei nuotykiams. ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 12 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 12 d.)

    AVINAS. Regis, teks pabėgioti, jei norėsite suspėti nuveikti suplanuotus darbus. O jų išties nestigs. Tikėtina reikšminga informacija, kuri neramins. Venkite rizikos kelyje, neviršykite greičio. JAUTIS. Regis, sieksite susikurti tvi...

Daugiau straipsnių