Astrologinė prognozė vasario 25–kovo 4 d.

AVINAS

Savaitgalį jūsų nuotaiką drums piniginės problemos, skolų klausimai. Venkite neapgalvotų įsipareigojimų. Pinigų neskolinkite net draugams: didelė tikimybė prarasti ir santaupas, ir draugus. Jeigu planingai darbuositės, kitą savaitę netikėtumų nepatirsite. Blogiau, jei kažko naujo griebsitės palikę nebaigtų darbų, neužbaigtų projektų. Regis, teks bendrauti su užsieniečiais ar autoritetingais veikėjais. Jums gali tekti atsisakyti kai kurių ambicijų, nes stigs palaikymo. Dalykinis arba gyvenimo partneris gali jus kaltinti, kelti pretenzijų. Saugokitės traumų.

JAUTIS

Jūsų viltys pinsis su nepasitikėjimu. Pasistenkite išsiaiškinti kitų žmonių motyvus. Iš antrosios pusės nereikalaukite neįmanomų dalykų. Kitą savaitę jums neišeis iš galvos rūpesčiai, susiję su bendrais finansais, mokesčiais, verslo įsipareigojimais. Būkite išradingi spręsdami, kaip racionaliau ir taupiau panaudoti lėšas, senus daiktus. Tik nesinaudokite tarnybine padėtimi. Galite turėti problemų dėl neteisingai suprastų taisyklių, įstatymų, kitų žmonių minčių ir norų. Galbūt nesipildys romantiški arba su grožiu, stiliaus atnaujinimu susiję lūkesčiai.

DVYNIAI

Iš pradžių bus sudėtinga atlikti viską, ką priplanavote. Galbūt dalyvausite viešuose renginiuose arba karštai diskutuosite, politikuosite. Nesikarščiuokite, jei nenorite konfliktų. Nuo pirmadienio porą dienų nebus laiko nuobodžiauti. Galbūt susitiksite su senais bičiuliais, bendraminčiais. Kai kurie susitikimai žada intriguojamų momentų. Nepykite už konstruktyvią kritiką. Jei ką tik negalavote, pasisaugokite, kad vėl nesusirgtumėte, nes esate neatsparūs infekcijoms. Stenkitės nepervargti ir be reikalo nesisielokite. Jeigu esate įklimpę į melą, neteisingai pasielgę, visa tai įmanoma pataisyti gražiai elgiantis.

VĖŽYS

Savaitgalį netinginiaukite, jei privalote, mokykitės, kad netrukus galėtumėte sublizgėti žiniomis. Regis, jus nudžiugintų ir atpalaiduotų kultūrinis renginys, sporto varžybos. Gali pasisekti, jei ieškote kontaktų su užsieniečiais, siekiate virtualių pažinčių ar pan. Nuo pirmadienio jūsų galva bus užimta svarbiais darbo reikalais. Galimas nelengvas pokalbis su įtakingu asmeniu, politiku. Pasistenkite išlikti korektiški, net jei tektų išklausyti kritiką. Venkite abejotinos veiklos, neatsakingų draugų, nes per tai galimas nuostolis. Saugokitės traumų, vagysčių.

LIŪTAS

Savaitgalis nepašykštės pramogų, pagundų. Turbūt gebėsite įvertinti patraukliausias žmonių savybes bei romantiką. Labiau prižiūrėkite vaikus. Nuo pirmadienio porą dienų darbai tirpte tirps jūsų rankose, gal net pasijusite nepakeičiami. Vis dėlto įtampą kels dideli reikalavimai. Pravartu daugiau dėmesio skirti sveikatai, mitybai, higienai, stiliui. Regis, nuo trečiadienio stipriau pajusite, kaip slegia įgrisusi rutina ir nemėgstami žmonės bei konkurentai. Bus sunku, jeigu bylinėjatės, dalyvaujate konkurse ar kt.

MERGELĖ

Savaitgalį rūpės namų ūkis, galite patirti rūpesčių dėl savo ar namiškių sveikatos. Būsite nusiteikę išleisti pinigų drabužiams, grožio reikmėms. Regis, kitų žmonių reikalavimai jums atrodys per dideli. Arba jūs patys pervertinsite partnerių, oponentų įtaką, galimybes ir be reikalo dėl ko nors pabūgsite. Jeigu profesinėje veikloje pademonstruosite ambicijas, kitą savaitę suaktyvės jūsų priešai. Kita vertus, galėsite geriau pažinti savo draugus ar mylimuosius bei išsiaiškinti savo jausmus jų atžvilgiu. Jei dėl kažko konkuruojate, jūsų galimybės taps gana aiškios.

SVARSTYKLĖS

Savaitgalį pasikvieskite ką nors į svečius, sugalvokite, kuo galėtumėte nustebinti artimus žmones. Regis, gilinsitės į svetimus reikalus, teiksite patarimus. Iš kitų gauta informacija pasitarnaus ir jums. Kitą savaitę jūsų mintys daugiausia suksis apie šeimos reikalus, pinigus. Pasistenkite neteikti per daug dėmesio smulkioms nesėkmėms. Siekite darnos, galvokite apie dabartį, ateitį, o ne apie praeitį. Atsargiai elkitės su aštriais daiktais, ugnimi. Kažkas gali prašyti paremti ar patarpininkauti. Venkite suktybių.

SKORPIONAS

Jūsų mintys suksis apie praeitį ir ateitį. Saugokite dokumentus, pinigus ir labiau prižiūrėkite vaikus. Neplanuokite be reikalo viešnagių ir išvykų. Kitą savaitę darbe, versle nepatartini eksperimentai, geriau tiesiog tęskite pradėtus darbus, taisykite trūkumus. Atrodo, kad savo veikla ar stiliumi kažkam neįtiksite, sulauksite kritikos. Venkite azartinių žaidimų, lengvabūdiškų nuotykių, dviprasmiško elgesio su priešinga lytimi. Labiau pasirūpinkite vaikais, nesumenkinkite jų problemų.

ŠAULYS

Savaitgalį pasižymėsite padidėjusiu jautrumu priešingos lyties dėmesiui ir apskritai kitų žmonių įtakai. Būkite tolerantiškesni kitokiai nuomonei, neaštrinkite nesutarimų savo diktatorišku elgesiu, konservatyvumu. Kitą savaitę galimas finansinis jūsų veiklos rezultatų įvertinimas, gal būtent jūs kažką tikrinsite, vertinsite. Galite gauti verslo pasiūlymą. Svarstykite, skaičiuokite, bet nesitikėkite, kad kažką gausite veltui. Tikėtina kelionė, komandiruotė. Galbūt su nerimu lauksite kažkokių rezultatų, atsakymų.

OŽIARAGIS

Savaitgalį pravartu užsiimti namudiniais amatais, puoselėti namus. Jei niekuo rimtu neužsiimsite ir pernelyg atsipalaiduosite, problemų gali kilti dėl jūsų ar vaikų azartiško elgesio, noro rizikuoti. Kitą savaitę jums nestigs energijos ir optimizmo, tačiau elkitės santūriai viešai reikšdami savo nuomonę, keldami pretenzijas ar reikalavimus. Regis, jus itin žeis kitų abejingumas, šaltumas, jūsų pastangų ignoravimas. Tikėtinas susipainiojimas jausmuose, neištikimybės bei išsiskyrimo grėsmė ar baimė. Būkite labai atidūs gatvėje, prie vairo.

VANDENIS

Trokšite draugystės, romantikos, įdomių renginių. Galite tikėtis susitikimų, pasiūlymų, tik neskubėkite nesirinkdami viskuo susigundyti, nes kai kas gali per daug kainuoti. Būtų gerai, kad kitos savaitės pradžioje niekur toli nevyktumėte ir nieko sunkaus nedirbtumėte, nespręstumėte. Būsite linkę pasiduoti keistai įtakai, net paminti savo pincipus. Gali apnikti abejonės dėl neaiškios situacijos asmeniniuose santykiuose ar darbe. Nesivelkite į intrigas. Gindami savo interesus, galite kažkam pakenkti. Stenkitės išlikti diplomatiški, teisingi.

ŽUVYS

Savaitgalį būsite jautrūs, emociškai pažeidžiami. Kai kurie planai gali virsti aukštyn kojomis. Jums bus geriau ir saugiau, jeigu vengsite intensyvaus bendravimo, šurmulio. Pravartu teikti labdarą, pasirūpinti ligoniu ar vienišu asmeniu. Jeigu įmanoma, kitą savaitę paskubomis nekeiskite įprastos įvykių, darbų eigos – spontaniškumas, ūmumas gali pridaryti bėdų. Galite gauti atlyginimą, atgauti skolą, bet sutaupyti, išlaikyti tų pinigų tikriausiai nepavyks. Galima nuostolinga avantiūra.


Šiame straipsnyje: horoskopaiastrologija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 24 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 24 d.)

    AVINAS. Šiandien būkite atidesni su svetimomis vertybėmis ir dokumentais, jų nesugadinkite. Venkite aplaidumo, jeigu teks ruošti ar nagrinėti svarbų dokumentą, tekstą ir pan. Vadovaukitės teisingumo nuostata. JAUTIS. Jeigu turite galimyb...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 23 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 23 d.)

    AVINAS. Jeigu nebuvote sutvarkę finansinių reikalų, grąžinę skolų, nesistebėkite, kad užgrius rūpesčiai, išlaidos. Vakare galite pasielgti neįprastai, rizikingai – galbūt leisitės į avantiūrą. JAUTIS. Aplinkiniams darysite prie&s...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 20 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 20 d.)

    AVINAS. Tikriausiai mėginsite keisti išvaizdą, stilių ir jums pavyks. Kita vertus, tykos traumos, infekcijos, todėl pasisaugokite ir laikykitės higienos taisyklių, venkite nesveiko, nešviežio maisto. Neerzinkite gyvūnų. JAUTIS. Būsite ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 19 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 19 d.)

    AVINAS. Aktualiausi bus sveikatos, grožio, augintinių ir namų komforto klausimai. Galite gauti džiugią žinią, sulaukti komplimentų, dovanų, meilės prisipažinimo ar pan. JAUTIS. Nuo pat ryto galvosite apie pramogas, pasimatymus ir pan. Regis, daug d...

  • Astrologinė prognozė balandžio 22–28 d.
    Astrologinė prognozė balandžio 22–28 d.

    Ką žada žvaigždės? ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 18 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 18 d.)

    AVINAS. Gali kilti ūpas įgyvendinti drąsias idėjas, išbandyti save scenoje, sporte ar paskatinti tam vaikus. Regis, nevengsite naujų pažinčių, nuotykių. Galbūt įsigysite augintinį – šunį, katę ar kt. JAUTIS. Iki vakaro jums l...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 17 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 17 d.)

    AVINAS. Norėsis lengviau atsikvėpti ir pasilinksminti. Jus prisimins seni draugai, gerbėjai arba jūs patys jiems save priminsite. Puikiai suksitės, jeigu užsiimate pramogų verslu, kūryba ar esate gastrolėse. JAUTIS. Būsite nusiteikę iš petie...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 16 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 16 d.)

    AVINAS. Būsite nusiteikę rizikuoti. Galbūt sulauksite sėkmės. Galima netikėta staigmena, dovana. Derėtų pasisaugoti finansinių sukčių. JAUTIS. Nesibaigianti rūpesčių virtinė neleis jums atsipalaiduoti. Po nelengvų svarstymų galite priimti net...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 13 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 13 d.)

    AVINAS. Daug bendrausite, juokausite, flirtuosite. Galite susitarti dėl trokštamo pasimatymo, kelionės ar pan. Visgi svarbu neprarasti savitvardos su žmonėmis, nes situacija bus nestabili. Vakaras palankesnis ramiam buvimui namuose nei nuotykiams. ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 12 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 12 d.)

    AVINAS. Regis, teks pabėgioti, jei norėsite suspėti nuveikti suplanuotus darbus. O jų išties nestigs. Tikėtina reikšminga informacija, kuri neramins. Venkite rizikos kelyje, neviršykite greičio. JAUTIS. Regis, sieksite susikurti tvi...

Daugiau straipsnių