Astrologinė prognozė vasario 14–20 dienoms

AVINAS

Savaitgalis žada dvasinį pakilimą, norėsis kažkur toliau išvykti ar ką nors neįprasta nuveikti. Noriai diskutuosite, naršysite po internetą, gilinsitės į reikšmingus klausimus. Venkite viską griežtai skirstyti į juoda ir balta, būkite tolerantiškesni ir lankstesni. Saugokitės traumų, atsargiau elkitės su elektra. Kitą savaitę jums bus labai svarbu jausti draugišką palaikymą, solidarumą. Jei to stinga, ieškosite bendraminčių socialiniuose tinkluose ir pan. Metas tinkamas kam nors užbaigti, o ne pradėti. Galima atsikratyti tų ryšių, kurie nebekelia pasitikėjimo. Regis, tai labai išryškės, taps akivaizdu.

JAUTIS

Savaitgalį būsite nusiteikę dosniai leisti pinigus romantiškoms dovanoms, šventinei meilės atributikai, naudotis nuolaidomis ir pan. Trauks meilės pagundos už namų sienų. Tikriausiai rūpės ir su užsieniu, mokslu, kelionėmis susiję klausimai. Galbūt kur nors vyksite, eisite į renginį, praplėsite akiratį, bendrausite su kitokiais žmonėmis nei kasdien. Kita savaitė profesine ir politine prasme turėtų būti gana prasminga. Būsite girdimi, vertinami. Vis dėlto labai svarbu, kad ir jūs kitus girdėtumėte bei gerbtumėte. Užbaikite darbus, kuriuos privalu užbaigti nebeatidėliojant.

DVYNIAI

Savaitgalį tikriausiai leisite laiką su meilės partneriu arba susitiksite su svarbiais jums žmonėmis. Galbūt teks aiškintis santykius. Jei neprovokuosite konflikto, galima tikėtis, kad padaugės tarpusavio supratimo. Su pinigais ir versle elkitės itin apdairiai ir sąžiningai. Kitą savaitę ramybės neduos draudimo, mokesčių, paskolų klausimai. Neblogas metas protinei, intelektinei veiklai, akiračiui plėsti. Jeigu norite išsirinkti kelionę, susirasti darbą užsienyje ar gauti informacijos apie projektus, studijas, pats metas prisėsti prie kompiuterio ir rimtai panaršyti. Jei buvote komandiruotėje, kelionėje, gali reikėti pateikti apie tai ataskaitą. Pernelyg nepasikliaukite užsieniečiais.

VĖŽYS

Šį savaitgalį galite nemažai nuveikti ūkyje, buityje ir dėl savo įvaizdžio. Galbūt pakeisite šukuoseną, įsigysite ar susimodeliuosite madingą drabužį, įdomų aksesuarą. Gali būti, kad išbandymą patirs artimas ryšys. Atsargiai elkitės su elektra, degiomis medžiagomis. Nuo pirmadienio būsite nusiteikę bendrauti, diskutuoti. Paaštrėjusi psichologinė įžvalga leis jums geriau suprasti kitus žmones, partnerį, empatiškai įsijausti ir rasti tinkamų žodžių, patarimų. Galbūt grąžinsite ar atgausite skolą. Nuo ketvirtadienio pats metas apgalvoti savo būsimus žingsnius ir tikslus, planuoti naujoves.

LIŪTAS

Šį savaitgalį patirsite malonių akimirkų, meilės romantikos. Pasijusite reikalingi, vertinami, mylimi. Turbūt domėsitės techninėmis ir ūkinėmis prekėmis, mitybos ir sveikatos klausimais. Nederėtų imtis reikalų, susijusių su rizika persitempti, susižeisti. Saugokitės traumų, infekcijų. Kitą savaitę jums labai reikės partnerio peties atsiremti, supratingumo. Jausite didžiulę įtampą dėl menkiausio nepritarimo, vargins konkurencija. Kita vertus, turite ambicijų kitus nukonkuruoti, pirmauti, tad galite ir patys jausti daugiau priešiškumo, sureikšminti nesusipratimus, netaktišką elgesį ir pan.

MERGELĖ

Savaitgalį geriausia būtų praleisti jaukiuose namuose, pasisukinėti virtuvėje, išbandyti naują maisto gaminimo receptą. Daugiau dėmesio skirkite šeimos nariams, labiau vertinkite esamus meilės santykius, nesileiskite užvaldomi momentinių pagundų.. Saugokitės ugnies, agresijos. Kitą savaitę svarbiausi dalykai jums bus darbas ir sveikata. Nesureikšminkite išvaizdos defektėlių, ginkite iš savęs tuštybę. Gali būti, kad teks rimčiau pasirūpinti naminiu gyvūnu, kurio negalavimas užsitęsė ar progresuoja. Darbe galite pajusti spaudimą, išgirsti priekaištų. Regis, teks pasistengti kai ką užbaigti greičiau, nei planavote.

SVARSTYKLĖS

Savaitgalį noriai bendrausite, susitiksite su draugais, giminaičiais. Tačiau neišsisuksite nuo ūkinių, buitinių rūpesčių. Galbūt suges technika ar sužlugs suplanuotas pasimatymas. Kitą savaitę daug galvosite apie meilę, jaunąją kartą, partnerystės santykius. Šia prasme rasite, kuo pasidžiaugti ar bent jau kam pasiguosti, paprašyti patarimų. Regis, jus itin įtrauks veikla, susijusi su kūryba, projektais, šou verslu, dizainu, grožio sfera, turizmu, sportu. Gali būti, kad nerimo ir rūpesčių sukels vaikai.

SKORPIONAS

Savaitgalį gerai seksis buities, ūkio darbai, smulki komercinė, meninė veikla. Mielai sukinėsitės virtuvėje ir džiuginsite gardumynais svečius. Tai ne tik nevargins, bet veiks atpalaiduojamai. Galbūt nueisite į pramoginį renginį ar romantišką pasimatymą. Tik aklai nepasitikėkite nepažįstamais žmonėmis. Būkite atsargūs kelyje. Kitą savaitę šeima, artimieji jums rūpės kur kas labiau nei bet kokie globaliniai įvykiai ar situacija už namų sienų. Didesnis bus privatumo poreikis. Viešumas itin vargins. Būsite linkę išpūsti net menkus nesklandumus. Galbūt nerimausite dėl šeimos nario, pakliuvusio į bėdą.

ŠAULYS

Savaitgalis jus nuteiks gana šauniai. Kils noras pademonstruoti save iš geriausios pusės. Galite išleisti daug pinigų norėdami pasirodyti dosnūs. Jeigu numatomas  pobūvis ar pasimatymas, pravartu nepamiršti saiko valgant ir geriant. Venkite dviprasmybių, neprovokuokite pavydo. Saugokitės traumų, avarijų. Kitą savaitę jums turėtų sektis ten, kur reikia komunikabilumo, greitos reakcijos, iškalbos, vairavimo įgūdžių, informuotumo ir pan. Galite turėti bendrų reikalų su kuo nors iš giminių, kaimynų, buvusių kolegų, iš jų gauti laiškų, duoti interviu ar pan. Kad ir ką  rašytumėte ar kalbėtumėte, neliežuvaukite, nešmeižkite ir neišduokite paslapčių.

OŽIARAGIS

Savaitgalį jums derėtų leisti sau pailsėti, pasimėgauti ramybe, nes tai padės susivokti savyje, atkurti energijos atsargas, išgirsti savo vidinį balsą. Meninis įkvėpimas pasitarnaus kuriant meilės dovanėles. Būsite emocionalūs, priklausomi nuo nuotaikų, tad galimas nesusipratimas, nemaloni scena. Nepasiduokite provokacijoms. Kitą savaitę tikriausiai seksis tvarkyti su pinigais, verslu, tiekimu, nuosavybe susijusius reikalus, užsisakyti prekes, sudaryti komercines sutartis, nuomotis(s), pirkti ir parduoti. Galite susidomėti komforto prekėmis, rasti tai, ko seniai ieškote.

VANDENIS

Savaitgalį nenuobodžiausite, jei turėsite galimybių pabendrauti su draugais, simpatiškais pažįstamais. Nesėdėkite tarp keturių sienų, jei trokštate bendraminčių dėmesio, diskusijų, meilės pasimatymų. O jeigu jus ims varginti aplinkinių dėmesys, pasitraukite į atokesnę vietą, nesiveržkite į masinius susibūrimus. Sekmadienį gali sutrikti sveikata. Kitą savaitę būsite jautresni ir jausmingesni nei paprastai, tačiau aplinkiniams tai turėtų patikti, ypač moterims. Galite tikėtis didesnio jų palankumo ir supratingumo. Galimas ilgai lauktas laiškas, skambutis. Reikalingas apdairumas tvarkant nuosavybės, pinigų reikalus. Jei yra abejonių, nuodugniai išsiaiškinkite, kuo rizikuojate.

ŽUVYS

Savaitgalį jums teks rimtai darbuotis, mokytis, ruošti ataskaitą, pranešimą, o gal dalyvauti visuomeniniame renginyje, pristatyme. Iš namiškių galite sulaukti priekaištų dėl per mažo dėmesio šeimai, jei jums labiau rūpės susitikimai su draugais, kolektyvinės pramogos, renginiai. Galimas slaptas nuotykis. Kitą savaitę jausitės labiau atsipalaidavę. Tarsi iš šalies stebėsite visus įvykius ir šurmulį. Intuicija kuždės tai, ko kiti nesuvokia. Jums nelabai seksis praktinė veikla, tačiau ten, kur reikia intuicijos, vaizduotės, meniškumo, seksis geriau nei kitiems. Problemų gali sukelti intrigos, liežuvavimas, slaptos informacijos nutekinimas. Už nesąžiningumą, klastas teks atsakyti.
 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 24 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 24 d.)

    AVINAS. Šiandien būkite atidesni su svetimomis vertybėmis ir dokumentais, jų nesugadinkite. Venkite aplaidumo, jeigu teks ruošti ar nagrinėti svarbų dokumentą, tekstą ir pan. Vadovaukitės teisingumo nuostata. JAUTIS. Jeigu turite galimyb...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 23 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 23 d.)

    AVINAS. Jeigu nebuvote sutvarkę finansinių reikalų, grąžinę skolų, nesistebėkite, kad užgrius rūpesčiai, išlaidos. Vakare galite pasielgti neįprastai, rizikingai – galbūt leisitės į avantiūrą. JAUTIS. Aplinkiniams darysite prie&s...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 20 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 20 d.)

    AVINAS. Tikriausiai mėginsite keisti išvaizdą, stilių ir jums pavyks. Kita vertus, tykos traumos, infekcijos, todėl pasisaugokite ir laikykitės higienos taisyklių, venkite nesveiko, nešviežio maisto. Neerzinkite gyvūnų. JAUTIS. Būsite ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 19 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 19 d.)

    AVINAS. Aktualiausi bus sveikatos, grožio, augintinių ir namų komforto klausimai. Galite gauti džiugią žinią, sulaukti komplimentų, dovanų, meilės prisipažinimo ar pan. JAUTIS. Nuo pat ryto galvosite apie pramogas, pasimatymus ir pan. Regis, daug d...

  • Astrologinė prognozė balandžio 22–28 d.
    Astrologinė prognozė balandžio 22–28 d.

    Ką žada žvaigždės? ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 18 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 18 d.)

    AVINAS. Gali kilti ūpas įgyvendinti drąsias idėjas, išbandyti save scenoje, sporte ar paskatinti tam vaikus. Regis, nevengsite naujų pažinčių, nuotykių. Galbūt įsigysite augintinį – šunį, katę ar kt. JAUTIS. Iki vakaro jums l...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 17 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 17 d.)

    AVINAS. Norėsis lengviau atsikvėpti ir pasilinksminti. Jus prisimins seni draugai, gerbėjai arba jūs patys jiems save priminsite. Puikiai suksitės, jeigu užsiimate pramogų verslu, kūryba ar esate gastrolėse. JAUTIS. Būsite nusiteikę iš petie...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 16 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 16 d.)

    AVINAS. Būsite nusiteikę rizikuoti. Galbūt sulauksite sėkmės. Galima netikėta staigmena, dovana. Derėtų pasisaugoti finansinių sukčių. JAUTIS. Nesibaigianti rūpesčių virtinė neleis jums atsipalaiduoti. Po nelengvų svarstymų galite priimti net...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 13 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 13 d.)

    AVINAS. Daug bendrausite, juokausite, flirtuosite. Galite susitarti dėl trokštamo pasimatymo, kelionės ar pan. Visgi svarbu neprarasti savitvardos su žmonėmis, nes situacija bus nestabili. Vakaras palankesnis ramiam buvimui namuose nei nuotykiams. ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 12 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 12 d.)

    AVINAS. Regis, teks pabėgioti, jei norėsite suspėti nuveikti suplanuotus darbus. O jų išties nestigs. Tikėtina reikšminga informacija, kuri neramins. Venkite rizikos kelyje, neviršykite greičio. JAUTIS. Regis, sieksite susikurti tvi...

Daugiau straipsnių