Astrologinė prognozė vasario 11–17 dienoms

AVINAS

Savaitgalį atsiras rūpesčių namų ūkyje arba susirūpinti privers sveikatos problema. Vis dėlto jums netrūks priešingos lyties dėmesio, progų pasilinksminti, tad lengva įsipainioti į saldžias meilės pinkles. Kitą savaitę turėsite finansinių ar šeiminių rūpesčių, kurie neleis jums jaustis pakankamai patogiai. Nesistenkite pergudrauti ar perauklėti partnerių, nepratrūkite. Geri santykiai su aplinkiniais padėtų jums pasijusti saugiau, tad mandagiai išsakykite savo nerimą, paprašykite patarimo. Galimas dėmesio vertas pasiūlymas.

JAUTIS

Savaitgalį jus gali prisiminti seni gerbėjai, buvęs sutuoktinis ar vaikystės draugai. Tačiau jie primins ir senas nuoskaudas, praradimus. Regis, nestokosite kūrybingumo. Aplinkiniai, publika susidomės jūsų sugebėjimais. Galima tikėtis meilės pasimatymo. Kitos savaitės pradžia privers susirūpinti sava, artimo žmogaus ar naminio gyvūno sveikata, išvaizda. Tykos traumos, infekcijos, tad pasisaugokite. Regis, darbe nerimausite dėl numatomos atestacijos, reformos ar pan. Seksis geriau, jei gerbsite aplinkinius.

DVYNIAI

Savaitgalį atsakingiau vertinkite pateikiamą ir gaunamą informaciją. Tyčia ar netyčia galite suklaidinti aplinkinius. Jeigu nuo pramogų bei pomėgio dar liks jėgų ir laiko, imkitės susikaupusių namų ūkio darbų. Regis, jus labiausiai džiugins jaukus namų židinys. Kitą savaitę būsite nusiteikę pramogoms, avantiūroms, nuotykiams. Tik nesusižavėkite keistais pasiūlymais – jie viliojamai atrodo tik iš pirmo žvilgsnio. Pedagoginė, kūrybinė, meninė veikla turėtų duoti neblogų rezultatų. Turbūt itin rūpinsitės išvaizda, sveikata.

VĖŽYS

Savaitgalį pasižymėsite praktišku požiūriu ir sugebėsite daug nuveikti, jei planuosite laiką. Būsite linkę užsimerkti prieš tai, kas jums nėra malonu, ir pastebėti tai, kas gali būti naudinga. Tik nepiktnaudžiaukite kitų žmonių paslaugumu, naivumu. Nuo pirmadienio teks rūpintis žemiškais, materialiais dalykais, padėti artimiesiems. Galbūt teks susitaikyti su kai kuriais dalykais. Galvokite, ką sakote, saugokite reputaciją. Apie kitus asmenis apskritai mažiau kalbėkite. Jei užsiimate pramogų verslu, kūryba, rezultatai nenuvils.

LIŪTAS

Savaitgalį jums gali tekti rinktis iš kelių svarbių dalykų. Nedarykite skubių sprendimų, veikite ramiai ir apgalvotai. Jums gali pavykti susitarti dėl apmokėjimo, nuomos, kredito ar reikalingos paslaugos, prekės. Kita savaitė vers ieškoti reikalingos informacijos, įtemptai pasimokyti ir padirbėti. Kūrybinio bei protinio darbo atstovams turėtų ypač sektis. Netikėtai galite gauti laišką arba sulaukti skambučio iš užsienio. Nuo trečiadienio jus labiausiai domins komfortas, namai, šeima.

MERGELĖ

Savaitgalį pajusite jėgų trūkumą, negalavimą ar abejones. Galbūt atskleisite kito žmogaus klastą, melą arba seną klaidą. Pasistenkite atkurti draugiškus santykius, jeigu dėl jūsų kaltės jie tapo nevykę. Kitą savaitę jums norėsis ramios, kūrybiškos atmosferos, komforto, stabilumo. Tinkamas metas deryboms, pasitarimams, naujiems projektams. Ką reikia pratęskite arba nutraukite, sumokėkite mokesčius, sudarykite sutartis, publikuokite, pirkite, parduokite, reklamuokite, pirškitės, keiskite savo stilių ir t.t.

SVARSTYKLĖS

Savaitgalį turbūt teks bendrauti su senu pažįstamu, prisiminti seną pažadą, įsipareigojimą. Pasverkite savo žodžius, neįklimpkite į melą, intrigas. Regis, jus atgaivins poezija, menas, muzika, meditacijos arba slapta meilė. Labiau paisykite intuicijos ir širdies balso. Nuo pirmadienio gali išryškėti tai, kas ką tik tvyrojo abejonių rūke. Gandai, nuojautos gali tapti realybe. Nederėtų provokuoti konfliktinių situacijų, erzinti aplinkinių. Tinkamai elkitės su įrenginiais, technika, venkite bet kokio aplaidumo. Pravartu susikurti daugiau komforto savo aplinkoje, rūpintis materialine gerove.

SKORPIONAS

Savaitgalį nelengva bus išpildyti pažadus, tačiau jausite, kad tai būtina. Turbūt neišsisuksite nuo pokalbio su svarbiu jums asmeniu ir neišvengsite pretenzijų. Vis dėlto jūsų idėjoms atsiras bendraminčių, patirsite draugiškumą, dėmesį. Kitą savaitę neskubėkite daryti išvadų ir priimti sprendimų vien tik išgirdę apkalbas arba remdamiesi nepatikrintais įtarimais, spėlionėmis. Pravartu peržiūrėti gyvenimo pamokas, įvertinti savo klaidas ir patirtį. Netrukus galite tapti įžymesni, populiaresni, labiau mylimi.

ŠAULYS

Savaitgalį turbūt pasijusite atsidūrę dėmesio centre, turintys progą kažkuo sublizgėti. Nenumatytų rūpesčių gali sukelti šeimos narys arba incidentas gatvėje, vagystė. Kitą savaitę į galvą lįs nelengvai išsprendžiami klausimai, jausite atsakomybės naštą. Nors atrodysite rimti, susikaupę, tvarkant darbo ar visuomeninius reikalus bus lengva kažką sugadinti. Galbūt staiga pajusite, kad viskas turi savo pasekmes, įžvelgsite paslėptus dalykus. Arba susidursite su žmonėmis, kurie pasižymi netradiciniu požiūriu.

OŽIARAGIS

Savaitgalį galimi nedideli pasiekimai, tačiau bus ir rūpesčių. Klastingas pažįstamas gali pakišti koją kai kuriems jūsų planams. Galvosite apie meilę, keliones, puoselėsite svajones. Kita savaitė gali iškelti nelengvų uždavinių, susijusių su ateitimi. Tačiau tai bus pozityvu, tad nebijokite paplušėti, pasukti galvą ir nepykite ant tų, kurie verčia jus labiau įtempti jėgas, tobulėti. Neatsisakykite gerų progų smagiai ir įdomiai praleisti laisvalaikį, praplėsti pažįstamų ratą. Regis, nudžiugins draugystės ir meilės apraiškos.

VANDENIS

Savaitgalį nepalanku ko nors primygtinai reikalauti, skųstis, reikšti pretenzijas. Tačiau jei nedelsdami spręsite problemas, užuot skundęsi ir pykę, tai tuoj sulauksite palengvėjimo ir kitų pagarbos. Turėtų išsisklaidyti abejonės asmeninių santykių srityje. Kitą savaitę būsite nusiteikę siekti teisybės, kreiptis į oficialias institucijas, tvarkyti teisinius reikalus. Galbūt pajusite, ką naujo turite įnešti į savo gyvenimą, kaip jį praturtinti. Apdairiai elkitės su technika, elektra. Nusimato susitikimas su potencialu darbdaviu.

ŽUVYS

Savaitgalį būkite mandagūs su aplinkiniais, partneriais. Nieko nedarykite atmestinai, kad nekiltų problemų ir nebūtų progos kitiems suvesti su jumis sąskaitas, atkeršyti už slaptas nuoskaudas. Rūpinkitės sveikata. Nuo pirmadienio mintys vis dažniau suksis apie finansus, politiką, užsienį, etikos pažeidimus arba moralines skriaudas. Galbūt prireiks teisinės konsultacijos. Jeigu tik galite, atiduokite ar atsiimkite skolas, įvykdykite įsipareigojimus. Galbūt gausite gerą žinią iš toli arba nepažįstamas žmogus įkris į širdį.


Šiame straipsnyje: horoskopaiastrologija

NAUJAUSI KOMENTARAI

na

na portretas
dvyniams 100 pr. teisingai tik rūpi išvaizda ir avantiūros ir šokis
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 16 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 16 d.)

    AVINAS. Būsite nusiteikę rizikuoti. Galbūt sulauksite sėkmės. Galima netikėta staigmena, dovana. Derėtų pasisaugoti finansinių sukčių. JAUTIS. Nesibaigianti rūpesčių virtinė neleis jums atsipalaiduoti. Po nelengvų svarstymų galite priimti net...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 13 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 13 d.)

    AVINAS. Daug bendrausite, juokausite, flirtuosite. Galite susitarti dėl trokštamo pasimatymo, kelionės ar pan. Visgi svarbu neprarasti savitvardos su žmonėmis, nes situacija bus nestabili. Vakaras palankesnis ramiam buvimui namuose nei nuotykiams. ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 12 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 12 d.)

    AVINAS. Regis, teks pabėgioti, jei norėsite suspėti nuveikti suplanuotus darbus. O jų išties nestigs. Tikėtina reikšminga informacija, kuri neramins. Venkite rizikos kelyje, neviršykite greičio. JAUTIS. Regis, sieksite susikurti tvi...

  • Astrologinė prognozė balandžio 15–21 d.
    Astrologinė prognozė balandžio 15–21 d.

    Ką žada žvaigždės? ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 11 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 11 d.)

    AVINAS. Šiandien turėtumėte pasikliauti savo protu, nuojauta ir galimybėmis. Būsite smalsūs, nuovokūs, kitus stebinsite savo žiniomis. Aplinkiniai bus geranoriški ir linkę padėti. JAUTIS. Aktualiausi šiandien bus finansų ir turt...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 10 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 10 d.)

    AVINAS. Tikriausiai sudarysite naudingą sandorį arba išleisite pinigų samdydami talkininkus ir pirkdami daiktus, kurie palengvintų darbą. Patyrę draugai, pažįstami gali duoti vertingų patarimų. JAUTIS. Bendravimas su konkrečiais, reikliais a...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 9 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 9 d.)

    AVINAS. Būsite susirūpinę asmenine gerove, pajamų šaltiniais, pardavimo, skolų, nekilnojamojo turto klausimais. Gali įvykti ir naudingų, JAUTIS. Ne itin palankiomis sąlygomis teks rūpintis turtiniais, piniginiais reikalais, tiekimu, verslo sut...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 6 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 6 d.)

    AVINAS. Neaptarinėkite su visais savo sumanymų, būkite paslaptingesni. Venkite triukšmingų renginių. Geriau jausitės ir mažiau pralošite, jeigu dažniau pabūsite vieni su savo mintimis. Tausokite sveikatą. JAUTIS. Nuo pat ryto tikėtini...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 5 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 5 d.)

    AVINAS. Daryti įtaką besiklostančioms aplinkybėms bus nelengva. Pajusite jėgų trūkumą. Galbūt prireiks pagalbos. Meilės santykiuose nuoširdžius jausmus šiek tiek slopins abejonės, tačiau aistra dėl to nesusilpnės, veikiau – a...

  • Astrologinė prognozė balandžio 8–14 d.
    Astrologinė prognozė balandžio 8–14 d.

    Ką žada žvaigždės? AVINAS Savaitės pradžioje būsite labai priklausomi nuo nuotaikų, savijautos. Galite nerimauti, ar su kokiu nors asmeniu arba reikalu susijusios iliuzijos yra pagrįstos. Tai gali būti susiję su asmenine gerove, pajamų ša...

Daugiau straipsnių