Astrologinė prognozė spalio 31 – lapkričio 6 dienoms

AVINAS

Savaitgalį turbūt lankysite artimus žmones ar vaikystės vietas, prisiminsite praeitį, patirsite daug emocijų dėl šeimos narių. Nuo pirmadienio iki savaitės vidurio jums labiausiai rūpės meilė, vaikai arba kūrybos, verslo projektai. Galite patirti ypatingą įkvėpimą, gilias meditacines būsenas. Nuo ketvirtadienio gana puikiai tvarkysitės su tarnybinėmis užduotimis. Jeigu bandote susirasti darbą, įmanomas neblogas variantas. Darbe džiugins komplimentai, flirtai arba pasitenkinimo suteiks pagerėję rezultatai, atsinaujinęs kolektyvas.

JAUTIS

Savaitgalį galite vykti į netolimas keliones, lankyti artimus žmones, gimines ar jų kapus. Nežiopsokite kelyje. Nuo pirmadienio jūsų mintys toliau suksis apie asmeninį pasaulėlį, šeimą, vaikus, jų ar savo poreikius, talentus, gebėjimus. Ypač džiugins meilė, draugystė. Galite patirti ne tik stiprią aistrą, bet ir gilų artumo jausmą, dvasinį ryšį. Arba nepaprastai puikų kontaktą su publika, jei kažką darote scenoje, bandote atskleisti savo gabumus. Bet kuriuo atveju, meilės, vaikų temos bus itin artimos ir svarbios.

DVYNIAI

Savaitgalį būsite linkę išlaidauti, bet kai kurie iš jūsų kaip tik turės progų šiek tiek papildomai užsidirbti prekiaudami, meistraudami ar teikdami paslaugas. Kitą savaitę imsite jausti augantį darbingumą, norą įsitvirtinti profesijos srityje, rasti savo pašaukimą ar darbo vietą, kur galėtumėte jį realizuoti. Regis, tai įmanoma labiau nei paprastai. Svarbu nenuleisti rankų, kai nepavyksta iš pirmo karto. Iki savaitės vidurio jums labai padės miklus liežuvis ir nusiteikimas bendrauti. Vėliau liežuvis kiek aptings, tačiau noras šį tą nuveikti niekur nedings. Namuose galite kai ką iš pagrindų pertvarkyti, įsirengti, suremontuoti, kur nors kraustytis ar kt.

VĖŽYS

Savaitgalį būsite labai rūpestingi, linkę globoti, užjausti, padėti, ypač artimiems žmonėms. Galite patirti stresą net dėl smulkmenų. Tai blogai veiks savijautą, virškinimą. Nuo pirmadienio fortūna jums šypsosis ne vienoje srityje. Aplinkinių meilės ar bent jau susižavėjimo, pagarbos išties padaugės. Ypatingų įspūdžių arba palankaus likimo posūkio galima tikėtis per reikalus, susijusius su užsieniu, kelionėmis. Jei trokštate įsimylėti, bus tokia galimybė. O jei domina karjeros laiptelis, pašaukimo paieškos, yra tikimybė, kad tai jums staiga atsivers tarsi durys į naują ateitį. Aktualios bus mokslo, užsienio kalbų, tarptautinės politikos, dvasinio tobulėjimo temos. Derėtų atnaujinti ir pagilinti žinias.

LIŪTAS

Savaitgalį jums nesvetimi bus dvasiniai, religiniai dalykai, ezoterinės paslaptys. Galbūt aplankysite sunkų ligonį, teiksite labdarą. Galite daug laiko praleisti kapinėse. Vis dėlto jūsų planus gali sujaukti infekcija ar tiesiog energijos stygius. Venkite svaigalų. Kitą savaitę pradėsite emocingai nusiteikę. Galbūt taip jausitės dėl kažkokios gyvenimo permainos, tenkinančios augantį komforto, atsinaujinimo poreikį. Išorinė ar vidinė transformacija suteiks įdomių pojūčių, įžvalgų. Regis, jums pasiseks pagerinti tai, ko anksčiau nepavykdavo. Darbo, verslo reikalai duos apčiuopiamų rezultatų ir turbūt pelnytai papildys piniginę.

MERGELĖ

Savaitgalio dienos pažadins prisiminimus apie senus bičiulius, gimines. Galbūt dėl to, kad su kažkuo iš jų susitiksite ar pagerbsite kapinėse. Kitą savaitę būsite linkę svajoti, idealizuoti santykius, žavėtis paslaptingais ir meniškais dalykais. Šį kartą išties gali išsipildyti kai kurios jūsų rožinės fantazijos. Vis dėlto dėl naujai kilusių vilčių galite apsigauti. Sėkmė turėtų lydėti su mokslu, medicina, farmacija, reklama susijusias veiklas. Protinis, kūrybinis darbas žada gerų rezultatų ir pripažinimą. Kažkas iš artimų žmonių gali pateikti darbo pasiūlymą ar tarpininkavimo paslaugą aktualiu reikalu.

SVARSTYKLĖS

Savaitgalis bus kupinas pareigų, kurioms teks teikti pirmenybę, o savo poreikius nustumti į šalį. Sunkių emocijų veikiausiai patirsite daugiau nei malonių. Kita savaitė turėtų būti nebloga, tačiau nemaža tikimybė suklysti dėl meilės santykių, finansinių ir kitokių sandorių. Norėdami nelegaliai pasipelnyti ar kažką laimėti nedoru būdu, vėliau galite patirti problemų, tapti savo abejotinų poelgių ir paslapčių įkaitais. Galite turėti papildomos veiklos, iš kurios gausite papildomų pajamų. Pasistenkite nepiktnaudžiauti tarnybine padėtimi.

SKORPIONAS

Savaitgalį užplūs filosofinės nuotaikos. Tikriausiai leisitės į kelią, lankysitės ten, kur būnate gana retai. Atsargiai kelyje, saugokite savo ir kitų sveikatą. Kitą savaitę pradėsite gerai nusiteikę, turėsite sveikų ambicijų. Regis, realizuoti pastarąsias jums padės draugai, gerbėjai. Galite kažkaip pasižymėti viešumoje ar scenoje. Būsite labai kūrybingi, šmaikštūs, ir tai išties prisidės prie jūsų populiarumo augimo. Kartu gali padaugėti ir intrigų, slapto pavydo, veidmainystės.

ŠAULYS

Savaitgalį neišvengsite išlaidų. Galite prarasti saiką, mėgindami pasirodyti dosnūs ar apvalyti savo sąžinę. Galimi nelengvi prisiminimai ir išgyvenimai. Saugokite vaikus. Nuo pirmadienio teks rimtai padirbėti ar net reikštis viešumoje, nors norėsis tinginiauti šiltuose savo namuose. Dabar iš tikrųjų ne tas metas, kai malonu būti matomiems. Kaip tik jaučiate nuošalumo, asmeninės erdvės poreikį, nesinori būti šurmulyje ar imtis didelės atsakomybės. Regis, stinga energijos, imunitetas kiek pasilpęs, kompleksai sustiprėję. Kad ir kaip būtų, šią savaitę teks suimti save į rankas ir atlikti tai, ką privalote. Turbūt seksis pakankamai gerai ir niekas nė nepastebės, kiek pastangų, emocijų jums tai kainuoja.

OŽIARAGIS

Savaitgalį jums bus labai svarbu šalia savęs jausti artimo žmogaus petį, nelikti vienišiems. Jeigu esate praradę artimą žmogų, užplūs gilūs prisiminimai, ilgesys. Kitą savaitę galite kai ką nuveikti dėl savo ateities, priimti pokyčius ar jiems nusiteikti. Mokslas, stambūs projektai, užsienis, vadyba, medicina, tolimos perspektyvos bus itin aktualios temos. Su bendraminčiais galite pradėti reikšmingą veiklą, įsitraukti į visuomenines iniciatyvas. Svarbu nepersistengti, pajutus savo įtaką, ir neprisiimti per daug atsakomybės, sunkių pareigų. Kažką labai svarbaus suvokti savo požiūriu ir dvasiniu palaikymu jums labai padės artimas žmogus.

VANDENIS

Savaitgalį atrodysite darbingai nusiteikę, ir tą energiją galite panaudoti įvairiai. Kita vertus, sveikata bus lengvai pažeidžiama, tad gali tekti tinginiauti namuose, nors to neplanavote. Nuo pirmadienio prasidės prieštaringa savaitė. Viena vertus, būsite darbingi, ambicingi. Kita vertus, jums atrodys, kad galite nepaisyti tam tikrų normų, taisyklių, moralės ir siekti tikslų abejotinais būdais. Nederėtų žaisti jausmais, išnaudoti žmones seksualine ar finansine prasme. Už gerus poelgius sulauksite gerų rezultatų, atitinkamo atpildo, o už blogus, deja, atitinkamai nukentėsite.

ŽUVYS

Savaitgalį daug dėmesio skirsite mylimiems žmonėms, vaikams, draugams. Gal net persistengsite ir paaiškės, kad be reikalo kažką pirkote, planavote. Kita savaitė prasidės gana smagiai. Trauksite priešingos lyties dėmesį, džiugins aistringi žvilgsniai, flirtai. Kitus išties žavėsite, gundysite, tačiau patys savyje jausite daugiau dvasingumo, tyrumo, meniškumo nei paprastai. Aplankys stipri nuojauta, meninis įkvėpimas. Palankus metas sublizgėti moksle, renginiuose, įsidarbinti, ieškoti tarpininkų. Domins socialiniai projektai, labdaros akcijos, parodos, ezoteriniai renginiai ir pan. Tose srityse galite ypač pasireikšti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 24 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 24 d.)

    AVINAS. Šiandien būkite atidesni su svetimomis vertybėmis ir dokumentais, jų nesugadinkite. Venkite aplaidumo, jeigu teks ruošti ar nagrinėti svarbų dokumentą, tekstą ir pan. Vadovaukitės teisingumo nuostata. JAUTIS. Jeigu turite galimyb...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 23 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 23 d.)

    AVINAS. Jeigu nebuvote sutvarkę finansinių reikalų, grąžinę skolų, nesistebėkite, kad užgrius rūpesčiai, išlaidos. Vakare galite pasielgti neįprastai, rizikingai – galbūt leisitės į avantiūrą. JAUTIS. Aplinkiniams darysite prie&s...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 20 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 20 d.)

    AVINAS. Tikriausiai mėginsite keisti išvaizdą, stilių ir jums pavyks. Kita vertus, tykos traumos, infekcijos, todėl pasisaugokite ir laikykitės higienos taisyklių, venkite nesveiko, nešviežio maisto. Neerzinkite gyvūnų. JAUTIS. Būsite ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 19 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 19 d.)

    AVINAS. Aktualiausi bus sveikatos, grožio, augintinių ir namų komforto klausimai. Galite gauti džiugią žinią, sulaukti komplimentų, dovanų, meilės prisipažinimo ar pan. JAUTIS. Nuo pat ryto galvosite apie pramogas, pasimatymus ir pan. Regis, daug d...

  • Astrologinė prognozė balandžio 22–28 d.
    Astrologinė prognozė balandžio 22–28 d.

    Ką žada žvaigždės? ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 18 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 18 d.)

    AVINAS. Gali kilti ūpas įgyvendinti drąsias idėjas, išbandyti save scenoje, sporte ar paskatinti tam vaikus. Regis, nevengsite naujų pažinčių, nuotykių. Galbūt įsigysite augintinį – šunį, katę ar kt. JAUTIS. Iki vakaro jums l...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 17 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 17 d.)

    AVINAS. Norėsis lengviau atsikvėpti ir pasilinksminti. Jus prisimins seni draugai, gerbėjai arba jūs patys jiems save priminsite. Puikiai suksitės, jeigu užsiimate pramogų verslu, kūryba ar esate gastrolėse. JAUTIS. Būsite nusiteikę iš petie...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 16 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 16 d.)

    AVINAS. Būsite nusiteikę rizikuoti. Galbūt sulauksite sėkmės. Galima netikėta staigmena, dovana. Derėtų pasisaugoti finansinių sukčių. JAUTIS. Nesibaigianti rūpesčių virtinė neleis jums atsipalaiduoti. Po nelengvų svarstymų galite priimti net...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 13 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 13 d.)

    AVINAS. Daug bendrausite, juokausite, flirtuosite. Galite susitarti dėl trokštamo pasimatymo, kelionės ar pan. Visgi svarbu neprarasti savitvardos su žmonėmis, nes situacija bus nestabili. Vakaras palankesnis ramiam buvimui namuose nei nuotykiams. ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 12 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 12 d.)

    AVINAS. Regis, teks pabėgioti, jei norėsite suspėti nuveikti suplanuotus darbus. O jų išties nestigs. Tikėtina reikšminga informacija, kuri neramins. Venkite rizikos kelyje, neviršykite greičio. JAUTIS. Regis, sieksite susikurti tvi...

Daugiau straipsnių