Astrologinė prognozė spalio 3 – 9 dienoms

AVINAS

Savaitgalį dėl partnerio ir kitų žmonių nekonkretumo ar problemų gali susijaukti kai kurie planai. Jeigu kur nors vyksite, pasistenkite netrukdyti vairuojančiajam transporto priemonę. Jei liksite namuose, nemažai nuveiksite buityje. Nuo pirmadienio tęsite įprastus darbus, bet kartu dairysitės pramogų, malonumų, lengvo uždarbio. Pasisaugokite apgaulių, vagysčių, nekokybiškų pirkinių. Darbe saugokitės gamybinių traumų ir nepainiokite kolegų į intrigas. Galbūt gausite pakvietimą į pobūvį, šou renginį ar pasimatymą. Tausokite savo ir kitų sveikatą.

JAUTIS

Savaitgalis gali atnešti komercinės naudos, jei prekiaujate, užsiimate nuoma ar kt. Vis dėlto labai svarbu atidžiai skaičiuoti ir elgtis sąžiningai, nes kils pagundų lengvai pasipelnyti, pasinaudojant kitų neatidumu. Nuo pirmadienio ramybę trikdys ir optimizmą mažins mažytės problemos, nesibaigiantys rūpesčiai. Tikriausiai paaiškės, ar galite pasitikėti savo draugais, kolegomis, vaikais. Galite sulaukti svarbaus telefoninio skambučio ar pranešimo paštu. Į periodo pabaigą daugės meilės pagundų, azarto. Ir meilė, ir žaidimai, ir sportas suteiks stiprių įspūdžių. Deja, piniginė gali gerokai ištuštėti.

DVYNIAI

Prasidedant savaitgaliui daugės vidinės sumaišties, neadekvačių sprendimų, nusiteikimo smerkti, apkalbėti. Verčiau venkite abejotinų meilės manevrų. Taktiškiau bendraukite su paaugliais. Jeigu jūsų vaikai ar jūs reikšitės scenoje, galite kažkuo nusivilti. Kitą savaitę stropiai skaičiuokite pinigus ir būkite apdairūs, jeigu reikės tvarkyti turtinius, komercinius reikalus. Pasistengę galite nemažai nuveikti komercijos, tarpininkavimo, žiniasklaidos, reklamos srityse. Tik nesutrikite, jei aplinkybės kaišios koją, pateiks dilemų. Saugokite dokumentus, pinigus, būkite itin atidūs kelyje.

VĖŽYS

Prasidedant savaitgaliui galite nekaip pasijusti dėl sveikatos sutrikimo ar artimo žmogaus negalavimo, apgaulės, apkalbų. Vis dėlto galite sulaukti ir malonių patirčių. Venkite didelių fizinių krūvių, svaigalų. Kitą savaitę galite tikėtis žinios ar pokalbio, susijusio su nekilnojamuoju turtu, investicijomis, draudimu, tiekimu, verslu, dominančia preke. Bus gana nelengva, jeigu trūksta supratimo ir palaikymo iš aplinkinių, šeimos narių. Galite netekti kažko, kas jums svarbu. Nepraraskite saiko ir takto ginčydamiesi, kritikuodami tiek akis į akį, tiek virtualioje erdvėje. Venkite rizikos kelyje, nes avarijų grėsmė išties reali.

LIŪTAS

Savaitgalį teks daug bendrauti, visur dalyvauti. Pasitaikys nesusikalbėjimų, apsipykimų, ypač jei mėginsite kitus kažko išmokyti, kritikuosite jų kalbą ar žinias. Sekmadienį jums ypač reikės poilsio ir privatumo. Kitą savaitę jus gali varginti ir kelti nerimą užkulisiniai reikalai, intrigos. Galbūt teks pasirūpinti ligoniu arba patys skųsitės sveikata. Nepiktnaudžiaukite svaigalais. Įtempę jėgas galite šį tą gero nuveikti, tačiau yra tikimybė, kad pridarysite klaidų arba beatodairiškai pasiduosite kitų įtakai. Galite patirti nuostolių, bet jie veikiausiai bus kažkaip kompensuoti. Seksis kur kas geriau, jei turite tvirtą komandą, darnų kolektyvą.

MERGELĖ

Prasidėjus savaitgaliui nesumažės emocinė įtampa dėl nebaigtų ar įstrigusių darbų, išlaidų, intrigų, partnerio nesupratingumo ar abejingumo. Vis dėlto šios dienos žada ir įdomių susitikimų, renginių. Kitą savaitę neskubėkite imtis ko nors atsakingo, ypač jei tai jums kainuotų nemažai pinigų. Galbūt nekaip jausitės dėl sveikatos sutrikimo, vaikų išdaigų, patirtos apgaulės. Tai gali kiek trukdyti verslo, finansų reikalams. Regis, stengsitės išsisukti nuo kontaktų su žmonėmis, kurie jums nekelia pasitikėjimo. Būkite tolerantiškesni kitokiai nuomonei, venkite intrigų. Tiktų užsiimti kūrybine veikla.

SVARSTYKLĖS

Savaitgalis bus permainingas. Gali padaugėti niūrių, pesimistinių minčių, galvojant apie ateitį, santuoką, studijas, emigraciją ar kt. Jeigu kur nors vyksite, nežiopsokite prie vairo. O jei rašysite straipsnius, komentarus, jauskite moralinę atsakomybę už tai, ką teigiate. Kitą savaitę pradėsite nekokios nuotaikos ir savijautos, ypač jei nesiseka suplanuoti darbai ar nepavyksta pagerinti asmeninių santykių. Gali atrodyti, kad antroji pusė, dalykiniai partneriai viską verčia ant jūsų pečių, naudojasi jumis arba negerbia, ignoruoja. Itin saugokite sveikatą, nes žalingi faktoriai ir stresas gali sukelti negalavimų.

SKORPIONAS

Prasidėjus savaitgaliui tebeaugs psichologinė įtampa, viską dramatinsite. Galbūt teks guosti artimą žmogų arba neplanuotai teikti psichologinę pagalbą kitiems. Nepaisant to, savaitgalio dienos gali padovanoti ir šį tą įdomaus, praplėsti akiratį. Nuo pirmadienio nusiteikite dirbti, nes neverta tikėtis, kad kažkas kitas viską padarys. Būkite atidūs, nes už kitų priveltas klaidas gali tekti atsakyti jums. Neiškraipykite faktų teikdami informaciją. Galite gauti žinią iš švietimo, socialinės ar teisėtvarkos institucijos. Jei vyksite į renginį, susitikimą, turbūt patirsite įspūdžių, užsimegs draugystė ar simpatija.

ŠAULYS

Savaitgalis prasidės be didelio džiaugsmo. Gali kiek nuvilti artimas žmogus, nesąžiningas pažįstamas ar kt. Nesivelkite į abejotinas aferas, neskubėkite prisidėti prie kitų iniciatyvos, jeigu ji įtartina. Nuo pirmadienio būsite linkę elgtis taip, kaip jums nebūdinga. Dėl naudos galite paaukoti kai kuriuos principus, gal net draugystę ar ramybę šeimoje. Galbūt jus kas nors iš draugų, artimųjų nuvils savo netinkamu poelgiu. Kad ir kaip ten būtų, situacija jums neleis tūpčioti vienoje vietoje. Teks vikriai suktis, nes jei patys nesusiprasite, jus iš visų pusių puls raginti kiti.

OŽIARAGIS

Savaitgalį turbūt pradėsite negaluodami arba tokiais apsimesite dėl jums kraunamų pareigų, priekaištų dėl to, ko nepadarėte, nesugebate. Artimieji galėtų jums padėti, tačiau jie turi matyti, kad  patys labai stengiatės, nenuleidžiate rankų. Kita savaitė prasidės dirgliai, jei nevaldysite instinktų ir būsite priekabūs. Regis, atsiras kliūčių, bandant įgyvendinti dalykinius, finansinius planus. Norite ar nenorite, teks derinti skirtingus interesus, o gal net kažko svarbaus atsisakyti. Nežiopsokite kelyje ir venkite neblaivių pakeleivių. Į periodo pabaigą padaugės optimizmo, romantikos, nors turbūt neilgam.

VANDENIS

Savaitgalį jus labai vilios pramogos, meilė, šou ar sporto renginiai ir pan. Galbūt vyksite į konkursą, varžybas, konferenciją. Regis, ne viskas džiugins, ypač užsienyje ir reikaluose, susijusiuose su užsieniečiais, pervežimais, vaikų išvykomis. Nuo pirmadienio gali užgriūti kažkokie neplanuoti darbai arba netikėtai sutriks sveikata. Venkite piktnaudžiauti alkoholiu, tinkamai elkitės kelyje, būkite atsargūs su elektra, technika. Neerzinkite kolegų bei konkurentų, ypač tyčia. Jei neiškrėsite kvailystės, santykiai klostysis puikiai,  jokių rimtų problemų nekils.

ŽUVYS

Savaitgalį turėsite dėl ko nerimauti. Ir namuose, ir toliau nuo jų nesijausite visiškai saugiai. Arba manysite, kad nesaugūs yra jums svarbūs žmonės, šeimos nariai. Vis dėlto sekmadienis žada puikių įspūdžių, šaunių pramogų. Nuo pirmadienio iki savaitės vidurio grės nesusipratimai, nuoskaudos. Labiau prižiūrėkite savo vaikus. Nesileiskite į abejotinas avantiūras, saugokitės sukčių. Jei norite pasiskolinti pinigų, jums turėtų pavykti, tačiau atsakomybės našta prislėgs ne vien jūsų, bet ir partnerio pečius. Būsite sentimentalūs, jausmingi, norėsite kitokios meilės, kitokių santykių, bet neapsigaukite – permainos ne visada į gera.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 24 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 24 d.)

    AVINAS. Šiandien būkite atidesni su svetimomis vertybėmis ir dokumentais, jų nesugadinkite. Venkite aplaidumo, jeigu teks ruošti ar nagrinėti svarbų dokumentą, tekstą ir pan. Vadovaukitės teisingumo nuostata. JAUTIS. Jeigu turite galimyb...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 23 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 23 d.)

    AVINAS. Jeigu nebuvote sutvarkę finansinių reikalų, grąžinę skolų, nesistebėkite, kad užgrius rūpesčiai, išlaidos. Vakare galite pasielgti neįprastai, rizikingai – galbūt leisitės į avantiūrą. JAUTIS. Aplinkiniams darysite prie&s...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 20 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 20 d.)

    AVINAS. Tikriausiai mėginsite keisti išvaizdą, stilių ir jums pavyks. Kita vertus, tykos traumos, infekcijos, todėl pasisaugokite ir laikykitės higienos taisyklių, venkite nesveiko, nešviežio maisto. Neerzinkite gyvūnų. JAUTIS. Būsite ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 19 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 19 d.)

    AVINAS. Aktualiausi bus sveikatos, grožio, augintinių ir namų komforto klausimai. Galite gauti džiugią žinią, sulaukti komplimentų, dovanų, meilės prisipažinimo ar pan. JAUTIS. Nuo pat ryto galvosite apie pramogas, pasimatymus ir pan. Regis, daug d...

  • Astrologinė prognozė balandžio 22–28 d.
    Astrologinė prognozė balandžio 22–28 d.

    Ką žada žvaigždės? ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 18 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 18 d.)

    AVINAS. Gali kilti ūpas įgyvendinti drąsias idėjas, išbandyti save scenoje, sporte ar paskatinti tam vaikus. Regis, nevengsite naujų pažinčių, nuotykių. Galbūt įsigysite augintinį – šunį, katę ar kt. JAUTIS. Iki vakaro jums l...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 17 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 17 d.)

    AVINAS. Norėsis lengviau atsikvėpti ir pasilinksminti. Jus prisimins seni draugai, gerbėjai arba jūs patys jiems save priminsite. Puikiai suksitės, jeigu užsiimate pramogų verslu, kūryba ar esate gastrolėse. JAUTIS. Būsite nusiteikę iš petie...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 16 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 16 d.)

    AVINAS. Būsite nusiteikę rizikuoti. Galbūt sulauksite sėkmės. Galima netikėta staigmena, dovana. Derėtų pasisaugoti finansinių sukčių. JAUTIS. Nesibaigianti rūpesčių virtinė neleis jums atsipalaiduoti. Po nelengvų svarstymų galite priimti net...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 13 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 13 d.)

    AVINAS. Daug bendrausite, juokausite, flirtuosite. Galite susitarti dėl trokštamo pasimatymo, kelionės ar pan. Visgi svarbu neprarasti savitvardos su žmonėmis, nes situacija bus nestabili. Vakaras palankesnis ramiam buvimui namuose nei nuotykiams. ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 12 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 12 d.)

    AVINAS. Regis, teks pabėgioti, jei norėsite suspėti nuveikti suplanuotus darbus. O jų išties nestigs. Tikėtina reikšminga informacija, kuri neramins. Venkite rizikos kelyje, neviršykite greičio. JAUTIS. Regis, sieksite susikurti tvi...

Daugiau straipsnių