Astrologinė prognozė spalio 24–30 dienoms

AVINAS

Savaitgalį bendrausite su nelabai patikimais žmonėmis. Svarbu būti taktiškiems, pasverti kiekvieną žodį, saugoti savas ir svetimas paslaptis. Jeigu ieškote darbo ar reikiamos buitinės technikos, galite gauti gerą pasiūlymą. Nuo pirmadienio nelabai seksis bendrauti, ypač su augančia karta bei žodžių į vatą nevyniojančiais oponentais. Verčiau nesivelkite į abejotinas diskusijas, ginčus, nes pristigę kantrybės galite pasielgti itin nederamai. Būkite atsargūs kelyje ir su elektra. Savaitės viduryje palanku sudaryti komercines, nuomos sutartis, įsigyti materialinių vertybių ir pan.

JAUTIS

Savaitgalį nerimausite dėl jūsų gyvenime vykstančių pokyčių. Kažkas gali mėginti įtraukti į rizikingas aferas. Tikėtinas susitikimas su žmogumi, kuriam jaučiate šį tą ypatinga. Nuo pirmadienio lengva bus susipainioti jausmuose, be reikalo įsižeisti ar įžeisti brangius žmones, pulti į depresiją Galbūt paaiškės, kad save apgaudinėjote, guodėtės iliuzijomis. Vis dėlto su jumis bus malonu bendrauti, tad situacija greitai pagerės. Sugebėsite rasti protingų išeičių net iš kebliausių situacijų. Gali būti tikrinama jūsų kompetencija, jei mėginate įsidarbinti, arba finansinė padėtis, jei tikitės kredito, paskolos.

DVYNIAI

Savaitgalį išvengsite nemalonumų, jei pavyks susitaikyti su kitų trūkumais ir išlikti tolerantiškiems. Ir patys pasistenkite išsaugoti pasitikėjimą savimi bei savitvardą, kad ir kokios kritikos išgirstumėte. Renginyje, kelionėje gali nudžiuginti lengvas flirtas, aplinkinių dėmesys. Kitą savaitę gali pasitaikyti ir malonių, ir nekokių staigmenų. Jeigu nepavyks draugiškai susitarti, įstrigsite vietoje ar net leisite laimėti konkurentui. Derėtų vengti persitempimo, intrigų, rizikingos skubos. Dėl aplaidumo darbe kiltų rimtų problemų. Gali būti, kad spręsite dilemą, ar keisti darbą į naujai siūlomą, ar likti senajame.

VĖŽYS

Savaitgalį aplinkiniams atrodysite nenuspėjami. Galite gauti žinią iš toli arba kažką įdomaus sužinoti iš interneto, pokalbių socialiniuose tinkluose. Užmegzta pažintis gali atverti naujas perspektyvas. Palankus metas kūrybiniam ir protiniam darbui. Kitą savaitę teks įtemptai dirbti ar mokytis, o kantrybės jau gali stigti. Gali nepasiteisinti sumanymas, susijęs su įsidarbinimu, nuoma. Kita vertus, jūsų pretenzijos į gerą atlyginimą, įvairius patogumus gali būti nerealios. Į dabartinę savo situaciją jums reikėtų pažvelgti tarsi iš šalies, išgirsti kitų vertinimus. Paprašykite, kad draugai, pažįstami būtų atviri. Galbūt jus pakvies į pasimatymą, renginį.

LIŪTAS

Savaitgalį gali būti pertvarkomi namai, ūkis. Partneris ar kitas asmuo sukels prieštaringų jausmų antplūdį. Regis, bus nelengva suderinti interesus ir skonius. Galite papildyti piniginę, realizuoti planą, susijusį su komfortu, nuoma ar pan. Kitą savaitę neišvengsite tam tikros sumaišties, netikrumo, sunku bus susigaudyti, kas teisūs ir kuo pasitikėti, kad nesuklystumėte. Svarbu kuo realiau įvertinti aplinkybes ir kitų žmonių motyvus. Be to, klausykite sąžinės balso, būkite teisingi. Galbūt išryškės kūrybinio projekto vykdymo ar vaikų auklėjimo spragos.

MERGELĖ

Savaitgalio atkarpa palanki meilės pasimatymams, vakarėliams, šou renginiams. Regis, gims rožinių iliuzijų. Vis dėlto šiuo metu nepasižymėsite kantrybe ir geromis manieromis, jeigu pašnekovai, antroji pusė reikš kitokią nuomonę, darys spaudimą. Laimė, šį kartą po ginčų ir audrų gali įsiplieksti dar stipresnė meilė ir aistra. Galite sulaukti staigmenos ar sėkmės, apie kurią net nepagalvojote. Kitą savaitę veiks prieštaringos įtakos. Vienos skatins siekti teisingumo, rodyti iniciatyvą, imtis ko nors naujo, kitos neleis matyti tiesos, baugins galimais nuostoliais, ryšių praradimais. Galite gauti žinią iš toli.

SVARSTYKLĖS

Savaitgalis nepalankus sveikatai, tad labiau ją tausokite – nieko sunkaus nekelkite, saugokitės traumų, venkite eksperimentuoti su neįprastomis kosmetikos priemonėmis, vaistais, grožio procedūromis ir kt. Nuo pirmadienio kai kurie įvykiai gali užklupti jus nepasiruošusius. Žmonės, kuriuos remiate, gali jumis nedorai manipuliuoti. Pasistenkite objektyviai vertinti situaciją ir savo ryšius su kitais žmonėmis. Ši savaitė bus svarbi, jeigu tvarkote investicijų, palikimo, draudimo reikalus. Palanku imtis naujo verslo ar reformų senajame darbe, ieškoti partnerių, rėmėjų.

SKORPIONAS

Savaitgalį būsite aistringi, seksualūs. Regis, nerealizuotos aistros veržte veršis į paviršių. Galbūt gausite meilės laišką ar intriguojamą pasiūlymą iš neabejingo asmens. Meilės pasimatymas nenuvils. Nuo pirmadienio galite pakliūti į situaciją, kurioje jausitės auka, arba turėsite ginti savo ar artimųjų interesus. Galvoje suksis mintys apie permainas. Regis, labai aktualus bus meilės arba verslo partnerystės klausimas. Galbūt įsigysite naudingą sąjungininką. Savaitės vidurio susitikimai, pasimatymai išties turėtų nenuvilti. Reikėtų paskubėti sutvarkyti juridinius, finansinius formalumus, jeigu tokių yra.

ŠAULYS

Savaitgalį nepersistenkite lepindami save ir artimuosius pirkiniais, gardumynais. Galite patirti meilės pagundų, sulaukti pakvietimų į pramoginius renginius, prezentacijas. Jūsų sugebėjimai, įtaigi kalba puikiai veiks aplinkinius, kels pasitikėjimą, susidomėjimą. Nuo pirmadienio neblogai seksis kūrybinė veikla. Augs jūsų apetitas turtui ir seksui. Netikėtumų gali pateikti draugai, gerbėjai arba vaikai. Savaitės viduryje gerų rezultatų ar naujienų galite tikėtis darbe. Galbūt pavyks įsidarbinti ar papildomai užsidirbti. Svarbu rūpintis sveikata. Ne pro šalį būtų keisti mitybą į sveikesnę, pradėti sportuoti.

OŽIARAGIS

Savaitgalį būsite nusiteikę bendrauti, stengsitės atnaujinti santykius. Įsimylėjusieji pajus ypatingą polėkį. Galite išprovokuoti romantišką avantiūrą. Tausokite sveikatą, atsargiai elkitės su elektra ir kelyje, nes gresia avarinės situacijos. Kitos savaitės pradžioje suprasti kitus ir įgyvendinti planus gali trukdyti kiek sustabarėjusios jūsų pažiūros, stereotipai ir kitų nekantrumas, skubinimas. Pasisaugokite traumų, vagysčių. Savaitės viduryje būsite nusiteikę mylėti, pramogauti, sportuoti, leisti laisvalaikį su vaikais. Neplepėkite apie dalykus, kurių paviešinimas gali sukelti problemų.

VANDENIS

Savaitgalį galite neišvengti reikalų, susijusių su nekilnojamuoju turtu, pinigais, šeimos narių problemomis, vaikais. Nerimo kels avantiūrų padariniai, per didelės kainos ir išlaidos. Galimas ilgai lauktas skambutis, laiškas, gal net kažkas grąžins seną skolą. Atsargiai kelyje – gresia avarijos. Nuo pirmadienio jums gali tekti aiškintis dėl paskleistų gandų, neteisingos informacijos. Regis, jūsų argumentai skambės neįtikinamai. Jums derėtų pasikonsultuoti su žinovais dėl reikalų, susijusių su verslu, nekilnojamuoju turtu. Daugės įkvėpimo, avantiūrizmo. Deja, jūsų flirtas gali pasirodyti nesubtilus, o elgesys – pernelyg familiarus.

ŽUVYS

Savaitgalį labai norėsis harmonijos, jaukumo, tačiau konfliktai beveik užprogramuoti. Jeigu fanatiškai susikoncentruosite į vieną reikalą, vieną nuomonę, tai gali sutrukdyti realiai suvokti situaciją ir girdėti kitus. Būkite dosnesni artimiesiems. Džiugins meilės akimirkos. Kitą savaitę nekantriai lauksite aktualios žinios, informacijos, siuntinuko ar telefono skambučio. Galbūt teks skubiai rengti straipsnį, reportažą, reklamą, interviu, pristatymą ar kt. Savaitės vidurys palankus prekybai, kūrybai, tarpininkavimui. Seksis mokytis ir mokyti. Vis dėlto bus nelengva laikytis numatytų planų. Trukdyti gali su šeima susijusios problemos.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių